Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο ρε Μάνο. Εγώ μέχρι Μ Παρασκευή βράδυ στο μεροκάματο.
Και τα νέα της αξονικής, δυο μεγάλες κήλες Ο4-Ο5 και Ο5-Ι1, άντε να δω πως θα βγάλω άκρη......
Φίλε μου το μονο που μπορω να σου πω είναι πολύ μα πολύ μεγάλη προσοχή υπομονή και περαστικα

Ρε φίλε βγήκες πολύ ψηλός και δε σε αντέχει η μέση...Δεν είχα ποτέ θέμα με τη μέση, είχαν όμως αρκετοί γνωστοί και όλοι μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει χειρότερο.Πραγματικά θεωρώ ότι οι γιατροί ακόμα δεν έχουν καταλάβει τη μέση, πολύ δύσκολη περίπτωση. Περαστικά σου να είναι, έχεις μερικούς μήνες μέχρι την έναρξη!

Τι διάολο ρε φίλε, εδώ από μικρά παιδιά μας μαθαίνουν ότι οι Κινέζοι πεινάνε και τρώνε μόνο ρύζι. Δεν είναι έτσι τελικά; :D

Γιωργο ταξιδευω επαγγελματικα εδω και χρονια ολο το κοσμο. Εκτος Ελλαδας που τη θεωρω ακομη κορυφη παγκοσμιως στη διασκεδαση, πουθενα δεν εχω περασει καλυτερα απο την Κινα. Φαγητο, ποτο και διασκεδαση μεχρι τελικης πτωσης. Τα φαι ειναι καταπληκτικο και δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με αυτο που μας σερβιρουν σαν δηθεν κινεζικο. Απιστευτες εναλλαγες γευσης, να λυγιζουν τα τραπεζια απο το φαι. Αμα τσουγκρισεις και τα ποτηρακια σου με τους ντοπιους δεν σε αφηνουν να φυγεις, εχω ζησει και στιγμες που μετα απο φαγητο και καραοκε με ξαναπηγαν για φαγητο στις 2 το πρωι.

Καλημερα σε ολους, παντοτε με υγεια.
Εκτος εργασιας και εμεις λογω νηστειας, απολαμβανουμε τον καφε μας "ανθρωπινα".
Μακη Μαλακασα θα πατε?
ναι Σταύρο περιμένω τηλ. από τον φίλο μου που δουλεύει νύχτα να μου πεί πως θα ξυπνήσει:)
αλλά μάλλον γύρω στης 17.00 θα είμαστε εκεί ότι θες τηλ. :)

ναι Σταύρο περιμένω τηλ. από τον φίλο μου που δουλεύει νύχτα να μου πεί πως θα ξυπνήσει:)
αλλά μάλλον γύρω στης 17.00 θα είμαστε εκεί ότι θες τηλ. :)
Καλημερα Μακη, ηθελα να δοκιμασω το Browning στον πινακα, εχω και κανα-δυο Carlson, να δω τις διαφορες με τα δικα του.
Να δω πως παει η μερα και τα λεμε, θα μιλησουμε, καλη συνεχεια.

Status
Not open for further replies.
Back