Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας.
Πάω με την οικογένεια στο ένα από τα δυο βαφτιστήρια μας για να του δώσουμε τη λαμπάδα και τα Πασχαλιάτικα δώρα του. Τα λέμε αργότερα... :)
θα σου έχουν ψήσει κανένα αρνάκι ;

Ρε φίλε πέρα από την πλάκα , είναι τόσο αδύνατες που σκέτα κόκαλα ροκανίζω.
το λάδι φταίει τις καίει και ξεραίνονται
τις επόμενες να τις βράσεις με με ζαμπέλα.....νταφ ντούφ θα κάνουν και θα κολλάνε στον αποροφητήρα .yelling.

Ετοιμος ο χειροποιητος γυρος αφου βεβαια εχει μαριναριστει πρωτα και εχει παραμεινει μια ωρα στο ψυγειο για να παρει ολα τα αρωματα των μπαχαρικων :D:D
ess11u.jpg

Τωρα μπαινει στο φουρνο και σε μιαμιση ωρα θα γινει η επιθεση ffff.drunk.

Απο αυριο νηστεια .sarcastic.
Καλησπερα Αρχοντες

Καλησπερίζω την παρέα!
Καλησπέρα στη παρέα. Ωραία ήταν σήμερα, κατέβηκα με τον μικρό στη πλατεία μιας και η σύζυγος δούλευε στό ζαχαροπλαστείο της πεθεράς μου και ειδαμε από κοντά τη τελετή της Ολυμπιακής φλόγας.
Ανατριχιασα βλέποντας τους αθλητές ΑΜΕΑ με τη δεος και χαρά μετέφεραν τη δαδα.
Πρωταθλητές στη ζωή και τη ψυχή.

upload gifs

photos upload
Γιάννη δεν χρειάζονται κουβέντες για να αποδώσουμε το μεγαλείο και τη δύναμη ψυχής αυτών των ανθρώπων..
Απλα... κλίνουμε το γόνυ, με θαυμασμό....RESPECT.

Καλησπέρα και απο μενα απο το μακρινό Chongqing της Κίνας. Μόλις γύρισα απο έξοδο και είμαι αλοιφή. Σημερα με βγάλανε έξω δυο τυπιςςες μια πρώην συνάδελφος με τη φίλη της. Αρχίσαμε 3:30 το μεσημέρι σε μια έξοδο στο πολυ παλιό μερος της πόλης όπου έχουν ολα τα παραδοσιακα τους. Άςτο πούμε Μοναστηράκι της περιοχής. Αφού γυρίσαμε εκει κανα τετράωρο μετά με πήγαν για φαγητό εκει που πηγαίνουν μονο Κινέζοι. Παραγγελνουν Κόκκορα αλανιάρη τον οποίο διαλέξαμε ζωντανό 2100 γρ, ο οποίος σφάχθηκε επι τόπου, καθαρίστηκε, κόπηκε σε κομμάτια το πολυ 1 εκ μαζί με τα Κόκκαλα και μαγειρεύτηκε με απίστευτες ποσότητες απο πράσινο τσίλι, Απο όγκο ηταν σίγουρα 1:1 τουλάχιστον. Στο σερβίρουν σε. πιατέλα και εσύ τρως μονο τα κομματάκια κοτόπουλο. Η περιοχή αυτη τρώει το πιο καυτερό φαΐ στην Κινα. Αισθανόμουν σαν δράκος που βγάζει φλόγες απο το στόμα. Τα γκομενακια δεν καταλάβαιναν Χριστό, το έτρωγαν λες και ηταν παντεσπάνι. Αφού ηπια 3 μπυρόνια εκει για να σβήσω την πυρκαγιά μεσα μου καταλήξαμε σε καραόκε μεχρι τις μια το πρωι όπου πρεπει να κατανάλωσα αλλα 5 Μπυρονια και 5 κοκτέιλ. Και εκει που νόμισα που καθάρισα ήλθε όλο το μαγαζί να με κεράσει και να πιεί μαζί μου καθότι με έβλεπαν σαν εξωγήινο. Άμα αρνηθείς το κινέζο μεχρι και το κεφάλι μπορεί να σου σπάσει λόγω προσβολής. Πολυ διασκέδαση ο κόσμος παιδια μου θυμίζει Ελλαδα στα καλύτερα της χρονια και ο κόσμος παρα πολυ φιλόξενος. Οταν ξενερώσω θα γράψω περισσότερα.

Καλησπέρα και απο μενα απο το μακρινό Chongqing της Κίνας. Μόλις γύρισα απο έξοδο και είμαι αλοιφή. Σημερα με βγάλανε έξω δυο τυπιςςες μια πρώην συνάδελφος με τη φίλη της. Αρχίσαμε 3:30 το μεσημέρι σε μια έξοδο στο πολυ παλιό μερος της πόλης όπου έχουν ολα τα παραδοσιακα τους. Άςτο πούμε Μοναστηράκι της περιοχής. Αφού γυρίσαμε εκει κανα τετράωρο μετά με πήγαν για φαγητό εκει που πηγαίνουν μονο Κινέζοι. Παραγγελνουν Κόκκορα αλανιάρη τον οποίο διαλέξαμε ζωντανό 2100 γρ, ο οποίος σφάχθηκε επι τόπου, καθαρίστηκε, κόπηκε σε κομμάτια το πολυ 1 εκ μαζί με τα Κόκκαλα και μαγειρεύτηκε με απίστευτες ποσότητες απο πράσινο τσίλι, Απο όγκο ηταν σίγουρα 1:1 τουλάχιστον. Στο σερβίρουν σε. πιατέλα και εσύ τρως μονο τα κομματάκια κοτόπουλο. Η περιοχή αυτη τρώει το πιο καυτερό φαΐ στην Κινα. Αισθανόμουν σαν δράκος που βγάζει φλόγες απο το στόμα. Τα γκομενακια δεν καταλάβαιναν Χριστό, το έτρωγαν λες και ηταν παντεσπάνι. Αφού ηπια 3 μπυρόνια εκει για να σβήσω την πυρκαγιά μεσα μου καταλήξαμε σε καραόκε μεχρι τις μια το πρωι όπου πρεπει να κατανάλωσα αλλα 5 Μπυρονια και 5 κοκτέιλ. Και εκει που νόμισα που καθάρισα ήλθε όλο το μαγαζί να με κεράσει και να πιεί μαζί μου καθότι με έβλεπαν σαν εξωγήινο. Άμα αρνηθείς το κινέζο μεχρι και το κεφάλι μπορεί να σου σπάσει λόγω προσβολής. Πολυ διασκέδαση ο κόσμος παιδια μου θυμίζει Ελλαδα στα καλύτερα της χρονια και ο κόσμος παρα πολυ φιλόξενος. Οταν ξενερώσω θα γράψω περισσότερα.
Μετά τον κοκορο ακολουθεί μαγειρίτσα και αρνάκι σούβλα..... Ωραία πράγματα Παύλο, καλή επιστροφή στη πατρίδα.

Παυλο φερε τα κοριτσια απο το νησι, να τα κερασουμε ενα κοκορα παστητσαδα, και μετα το βραδυ, να τα περπατησουμε και να σησφηξουμε τις σχεσεις τον δυο χορων μας.Το καλοκαιρι εσθανομαι πολλη φυλοξενος.my man..sarcastic..sarcastic.

Παυλο φερε τα κοριτσια απο το νησι, να τα κερασουμε ενα κοκορα παστητσαδα, και μετα το βραδυ, να τα περπατησουμε και να σησφηξουμε τις σχεσεις τον δυο χορων μας.Το καλοκαιρι εσθανομαι πολλη φυλοξενος.my man..sarcastic..sarcastic.
Θα τις κεράσεις πρώτα έναν κόκορα παστιτσάδα και μετά έναν κόκορα .........sarcastic.

Και μετά τη "φιλοξενία" μία τσιτσιμπυρα.......sarcastic..sarcastic.

screenshot

Οταν ξενερώσω θα γράψω περισσότερα.
Τι διάολο ρε φίλε, εδώ από μικρά παιδιά μας μαθαίνουν ότι οι Κινέζοι πεινάνε και τρώνε μόνο ρύζι. Δεν είναι έτσι τελικά; :D

Πριν λίγο επιστρέψαμε οικογενειακώς από οικία Πανούτσου όπου γιορτάσαμε λίγο πρόωρα, λόγο μεγάλης εβδομάδας, τα γενέθλια της κοράκλας του .love1.
Τα παιδάκια χάρηκαν σε ένα φοβερό παιδικό πάρτι, αλλά όπως εξελίχθηκε δεν είχε να ζηλέψει κάτι και από πάρτι ενηλίκων. .beer..bbq.ffff

Status
Not open for further replies.
Back