Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στη παρέα :)
Εγώ είμαι στη πρίζα με αυτήν την διαβούλευση περί κυνηγίου από τον Τσιρώνη και την παρέα του, τι θα γίνει στο τέλος με αυτούς δεν ξέρω...

Γιάννης

YNrRXGr.jpg

Καλησπερα σε ολους,
σας χαζευω κ θελω να φτιαξω καφεδακι αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα, στο χερι κ τσαρκα με τη φωτοφραφικη για κανενα τρυγονακι η στο σπιτι παρεα με το φορουμ....xm. Ειναι κ το γραφειο μου λιγο "περιεργο" κ με αναστατωνει οποτε καθομαι... .RESPECT.

uploading pictures

Καλησπερα σε ολους,
σας χαζευω κ θελω να φτιαξω καφεδακι αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα, στο χερι κ τσαρκα με τη φωτοφραφικη για κανενα τρυγονακι η στο σπιτι παρεα με το φορουμ....xm. Ειναι κ το γραφειο μου λιγο "περιεργο" κ με αναστατωνει οποτε καθομαι... .RESPECT.

uploading pictures
.lazy.Παίξτο στα ζάρια .Τι παιχτούρας είσαι ;

Εγω σήμερα εκτελώ υπηρεσία αφού η γυναίκα εργάζεται.
Ετσι λοιπόν έβαλα γύρω στις 25 τσίχλες στο τηγάνι και βράσανε με κρασί Λήμνου (άσπρο απο μοσχάτο Αλεξάνδρειας) γύρω στην μισή ώρα.
Αφού σώθηκε το κρασί μπήκε το λαδάκι για ένα γρήγορο τηγάνισμα.Πρώτη φορά μου ήρθε να τις κάνω έτσι και βγήκανε πολύ ωραίες.
Έβρασα και μια μακαρονάδα με καυτερή σάλτσα που έφτιαξα και τώρα χωνεύω.

Καλησπερα σε ολους,
3
uploading pictures
Περιεργα πραγματα εχεις Αρη,και τρελες διαθεσεις.......my man..sarcastic.

Καλησπέρα στη παρέα. Ωραία ήταν σήμερα, κατέβηκα με τον μικρό στη πλατεία μιας και η σύζυγος δούλευε στό ζαχαροπλαστείο της πεθεράς μου και ειδαμε από κοντά τη τελετή της Ολυμπιακής φλόγας.
Ανατριχιασα βλέποντας τους αθλητές ΑΜΕΑ με τη δεος και χαρά μετέφεραν τη δαδα.
Πρωταθλητές στη ζωή και τη ψυχή.

upload gifs

photos upload

Last edited:
Καλησπερα σε ολους,

uploading pictures
Τον σφυριχταρά πότε τον βαλσάμωσες μωρή σουπιά; .xm. Τα καφέ τα φυσιγγάκια με το ... 2,05 δικά μου είναι; :D

Τον σφυριχταρά πότε τον βαλσάμωσες μωρή σουπιά; .xm.
Τον "μπαλιο" τον εχω καιρο, μου τον ειχε βρει ο Ακης στα Τρικαλα και μου τον εφερε... Ωραια χρωματα εχει, ωραια δουλεια εχει κανει ο μπαρμπας που τον βαλσαμωσε αλλα εκανε ενα λαθος με το κεφαλι κ θελει ολυ προσπαθεια για να σταθει πλαγια...

Τα καφέ τα φυσιγγάκια με το ... 2,05 δικά μου είναι; :D
Οτι ειναι σπιτι μου ειναι δικο μου... .threat..yelling.

Status
Not open for further replies.
Back