P
PANOUTSOS
Maniakos είσαι παίχτας;;;
Αντε πήγαινε απο δω ρε μανιακέ με τους "παίχτας " .buy.Maniakos είσαι παίχτας;;;
Καλημέρα Ζολωτάκο... υπομονή φίλε μουΑντε πήγαινε απο δω ρε μανιακέ με τους "παίχτας " .buy.
Σωστός Γιάννη!!!Καλημέρα σας. Άφιξη σήμερα της Ολυμπιακής φλόγας στο νησί μας και θα κατεβουμε να χειροκροτησουμε τους λαμπαδηδρομους, ειδικά τους αθλητές ΑΜΕΑ. Καλά να περνάτε.
... και αυτός ο καλύτερος, στο βιολί ...Ο καλυτερος χαχα......![]()
![]()
εσυ φιλαρακο ??????? .xm. .xm. .xm.
.lazy.Παίξτο στα ζάρια .Τι παιχτούρας είσαι ;Καλησπερα σε ολους,
σας χαζευω κ θελω να φτιαξω καφεδακι αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα, στο χερι κ τσαρκα με τη φωτοφραφικη για κανενα τρυγονακι η στο σπιτι παρεα με το φορουμ....xm. Ειναι κ το γραφειο μου λιγο "περιεργο" κ με αναστατωνει οποτε καθομαι...
uploading pictures
κάτι κάμω κι εγώ φίλτατε...Ο καλυτερος χαχα......![]()
![]()
εσυ φιλαρακο ??????? .xm. .xm. .xm.
κάτι κάμω κι εγώ φίλτατε...
Περιεργα πραγματα εχεις Αρη,και τρελες διαθεσεις......Καλησπερα σε ολους,
σας χαζευω κ θελω να φτιαξω καφεδακι αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα, στο χερι κ τσαρκα με τη φωτοφραφικη για κανενα τρυγονακι η στο σπιτι παρεα με το φορουμ....xm. Ειναι κ το γραφειο μου λιγο "περιεργο" κ με αναστατωνει οποτε καθομαι...
3
uploading pictures
Τον σφυριχταρά πότε τον βαλσάμωσες μωρή σουπιά; .xm. Τα καφέ τα φυσιγγάκια με το ... 2,05 δικά μου είναι;Καλησπερα σε ολους,
uploading pictures
Τον "μπαλιο" τον εχω καιρο, μου τον ειχε βρει ο Ακης στα Τρικαλα και μου τον εφερε... Ωραια χρωματα εχει, ωραια δουλεια εχει κανει ο μπαρμπας που τον βαλσαμωσε αλλα εκανε ενα λαθος με το κεφαλι κ θελει ολυ προσπαθεια για να σταθει πλαγια...Τον σφυριχταρά πότε τον βαλσάμωσες μωρή σουπιά; .xm.
Οτι ειναι σπιτι μου ειναι δικο μου...Τα καφέ τα φυσιγγάκια με το ... 2,05 δικά μου είναι;![]()
αν είναι Βοιωτίας φάε άφοβα και την Μ.Εβομάδα.....νηστίσιμες είναι....Ετσι λοιπόν έβαλα γύρω στις 25 τσίχλες στο τηγάνι......