Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στην παρεα... τι κανετε ορε....
Μετα απο ενα 4ημερο στην κρητη λογου ενος τουρνουα που εκανε η πυροσβεστικη υπηρεσια κρητης. Ειχαν συμμετοχη 8 ομαδες (πυροσβεστικη,λημενικο αστυνομια)απο ολη την ελλαδα. Εμεις ΠΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ καταφεραμε και σηκωσαμε την κουπα μεσα στο παγκρητιο σταδιο.

image ru

picture host

uploading pictures

Συγχαρητήρια φίλε! .shake. .well done.

Μετα απο ενα 4ημερο στην κρητη λογου ενος τουρνουα που εκανε η πυροσβεστικη υπηρεσια κρητης. Ειχαν συμμετοχη 8 ομαδες (πυροσβεστικη,λημενικο αστυνομια)απο ολη την ελλαδα. Εμεις ΠΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ καταφεραμε και σηκωσαμε την κουπα μεσα στο παγκρητιο σταδιο.

image ru

picture host

uploading pictures
Ωραιος..!!!!!!

Γεια σου Χρηστο λεβεντη . Οταν ανεβω Αλεξανδρουπολη θα περασω να τα πουμε και για κυνηγι και για την ομαδα.
Να φαμε και κανα κοψιδι..eat..eat..eat.
Με χαρά φίλε .well done. :)
όχι ρε να μην φάτε κοψίδια ένα καφεδάκι να πιείτε και φτάνει
άκου κοψίδια και να βάλετε και φωτό και να τρέμω εγώ που δεν θα είμαι εκεί .hair..sarcastic.

καλή η νηστεία αλλά δεν χορταίνω :(
μια από τα ίδια... ούτε αδυνατίζω... .sarcastic.

Καλησπέρες , τι ωραία που είναι χωρίς ειδήσεις !!!!!;)
Διονύση μόλις διάβασα το post σου άνοιξα την τηλεόραση που εκείνη στη στιγμή διέκοψαν το πρόγραμμα για την ομιλία του Κούλη στο συνέδριο της ΝΔ... .fiurius. .sarcastic.

Καλησπέρα σας

όχι ρε να μην φάτε κοψίδια ένα καφεδάκι να πιείτε και φτάνει
άκου κοψίδια και να βάλετε και φωτό και να τρέμω εγώ που δεν θα είμαι εκεί .hair..sarcastic.
Γαστρονομικος παραδεισος ειναι Μακη ειδικα σε γευσεις παραδοσιακες .
Υπηρετησα ενα διαστημα εκει και ακομα θυμαμαι τα ολα τα "ωραια"..bbq.

Καλησπέρα στην παρέα!

image ru

picture host

uploading pictures
Συγχαρητήρια Λάμπρο!
Εμ! μετά από τόσα βουνά που έχεις φάει με το κουτάλι το χειμώνα, το γρασιδάκι του γηπέδου θα σε προβληματίσει....my man..sarcastic.

Καλησπερα παλικαρια :)
Εχω μπει στην διαδικασια της αντιστροφης μετρησης 5 και σημεραααα .flamenco.
μεχρι να ερθει η Μ Πεμπτη για αναχωρηση προς τον Παραδεισο :D:D

2ez48wm.jpg

Καλησπερα παλικαρια :)
Εχω μπει στην διαδικασια της αντιστροφης μετρησης 5 και σημεραααα .flamenco.
μεχρι να ερθει η Μ Πεμπτη για αναχωρηση προς τον Παραδεισο :D:D

2ez48wm.jpg

Υπομονη και κουραγιο θα περασουν γρηγορα η μερες.................................................

Status
Not open for further replies.
Back