Καλησπέρα σας κύριοι.
Μεγαλύτερο παμφάγο από τον άνθρωπο δεν υπάρχει
Εχουμε φάει από σκυλιά μέχρι και κατσαρίδες γκουρμέ χωρίς να το γνωρίζουμε
Καλησπέρα άρχοντες
Ή είδηση της ημέρας
Ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να μην μειωθούν οι συντάξεις των Βουλευτών![]()
Πάμε Κέρκυρα Γιώργο και θα σε βάλω στο κοτέτσι της μάνας μου, να διαλέξεις και τι χρώμα κότα θες...Ξέρω πολύ καλά τι τρώει η κότα η αλανιάρα όπως και το λαβράκι, δεν τα αλλάζω με τίποτα όμως, το θέμα είναι να τα βρείς.
Γιωργο τότε που τα είχαμε δεν τα εκτιμούσαμε οσο έπρεπε τώρα αντε να τα βρεις. Η μητέρα μου όταν έσφαζε τις αλανιάρες κοτες εκανε τα συκωτακια και τις κοιλιες με αυγα, το λέμε καγενά στο χωριο εκει να δεις γευση και με γνήσια αυγά.Ξέρω πολύ καλά τι τρώει η κότα η αλανιάρα όπως και το λαβράκι, δεν τα αλλάζω με τίποτα όμως, το θέμα είναι να τα βρείς.
Μου έδωσες τρομερή ιδέα, την άλλη φορά που θα φτιάξω στομάχια αγριόπαπιας, θα τις φτιάξω καγιανάΓιωργο τότε που τα είχαμε δεν τα εκτιμούσαμε οσο έπρεπε τώρα αντε να τα βρεις. Η μητέρα μου όταν έσφαζε τις αλανιάρες κοτες εκανε τα συκωτακια και τις κοιλιες με αυγα, το λέμε καγενά στο χωριο εκει να δεις γευση και με γνήσια αυγά.
Μας ξεληγούριασες ρε μπαγάσα ειναι σίγουρη η επιτυχια της συνταγής..eat.Μου έδωσες τρομερή ιδέα, την άλλη φορά που θα φτιάξω στομάχια αγριόπαπιας, θα τις φτιάξω καγιανά![]()
Patatomania στο Εμπορικό Γιάννη?Καλησπέρα. Πήγαμε το απόγευμα στη πόλη να ψωνισουμε ρούχα για το μικρό και μετα πήγαμε για πατάτες τηγανιτές με διάφορες σως. Το αγαπημένο μας σως τυρί τσενταρ με σως μπάρμπεκιου.
free image hosting
Ναι Σπύρο το έχουν οι ίδιοι από όταν άνοιξε.Patatomania στο Εμπορικό Γιάννη?
Εχω πολύ καιρό να πάω...
Το έχουν τα παιδιά που το είχαν στο ξεκίνημα?