Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μεγαλύτερο παμφάγο από τον άνθρωπο δεν υπάρχει :D
Εχουμε φάει από σκυλιά μέχρι και κατσαρίδες γκουρμέ χωρίς να το γνωρίζουμε .sarcastic.
Καλησπέρα άρχοντες ;)
Ή είδηση της ημέρας ;)
Ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να μην μειωθούν οι συντάξεις των Βουλευτών .congrats..congrats.

photo hosting sites
.sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρα στην παρέα...
Άκουσα στη ΤV για μεγάλη φωτιά στην Ιεράπετρα της Κρήτης...:(
Έχουν καεί μάλιστα και αρκετά θερμοκήπια...
Νωρίς ξεκίνησαν φέτος, γ@#ω την π@#$%^α μου:mad:
Ξέρω πολύ καλά τι τρώει η κότα η αλανιάρα όπως και το λαβράκι, δεν τα αλλάζω με τίποτα όμως, το θέμα είναι να τα βρείς.
Πάμε Κέρκυρα Γιώργο και θα σε βάλω στο κοτέτσι της μάνας μου, να διαλέξεις και τι χρώμα κότα θες...

Ξέρω πολύ καλά τι τρώει η κότα η αλανιάρα όπως και το λαβράκι, δεν τα αλλάζω με τίποτα όμως, το θέμα είναι να τα βρείς.
Γιωργο τότε που τα είχαμε δεν τα εκτιμούσαμε οσο έπρεπε τώρα αντε να τα βρεις. Η μητέρα μου όταν έσφαζε τις αλανιάρες κοτες εκανε τα συκωτακια και τις κοιλιες με αυγα, το λέμε καγενά στο χωριο εκει να δεις γευση και με γνήσια αυγά.

Γιωργο τότε που τα είχαμε δεν τα εκτιμούσαμε οσο έπρεπε τώρα αντε να τα βρεις. Η μητέρα μου όταν έσφαζε τις αλανιάρες κοτες εκανε τα συκωτακια και τις κοιλιες με αυγα, το λέμε καγενά στο χωριο εκει να δεις γευση και με γνήσια αυγά.
Μου έδωσες τρομερή ιδέα, την άλλη φορά που θα φτιάξω στομάχια αγριόπαπιας, θα τις φτιάξω καγιανά ffffffffffff

Καλησπέρα. Πήγαμε το απόγευμα στη πόλη να ψωνισουμε ρούχα για το μικρό και μετα πήγαμε για πατάτες τηγανιτές με διάφορες σως. Το αγαπημένο μας σως τυρί τσενταρ με σως μπάρμπεκιου.

free image hosting
Patatomania στο Εμπορικό Γιάννη?
Εχω πολύ καιρό να πάω...
Το έχουν τα παιδιά που το είχαν στο ξεκίνημα?

Status
Not open for further replies.
Back