Mafia Calabria
Moderator
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπω αλλά λόγο διαφοράς ώρας εσείς κοιμάστε πουλάκια μου.count sheep.Έλα ντε, αφού μας έκανες παρουσίαση από το σκοπευτήριο.
Δεν πειράζει, ας έχεις τέτοιες ασχολίες και ας μην μπαίνεις![]()
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπω αλλά λόγο διαφοράς ώρας εσείς κοιμάστε πουλάκια μου.count sheep.Έλα ντε, αφού μας έκανες παρουσίαση από το σκοπευτήριο.
Δεν πειράζει, ας έχεις τέτοιες ασχολίες και ας μην μπαίνεις![]()
Όπως και τα γουρούνια παμφαγα και τα δύο, αλλά όταν τρως αυγά και κρέας από κότα αλανιαρα του χωριού καμία σχέση με τα συσκευασμενα ειδικά εδώ στο εξωτερικό η αβγά τρως η χαρτοπετσετες δεν έχουν διαφορά.Αν γνωρίζατε τι μπορουν να φάνε οι κότες ίσως να μην ξανατρώγατε.
Κατεβείτε Κρήτη Γιώργο και θα σφάξω όλο το κοτετσι!!!!!Ξέρω πολύ καλά τι τρώει η κότα η αλανιάρα όπως και το λαβράκι, δεν τα αλλάζω με τίποτα όμως, το θέμα είναι να τα βρείς.
Δεν φτάνει , σφάξε και λίγες κότες από του γείτοναΚατεβείτε Κρήτη Γιώργο και θα σφάξω όλο το κοτετσι!!!!!
Μεγαλύτερο παμφάγο από τον άνθρωπο δεν υπάρχειΑν γνωρίζατε τι μπορουν να φάνε οι κότες ίσως να μην ξανατρώγατε.
Αν δεν μας φτάσουν θα κλέψω από του πεθερου μου .eat.Δεν φτάνει , σφάξε και λίγες κότες από του γείτονα![]()
Σιγά που θα περιμέναμε κάτι άλλο, όπως λένε και οι γυναίκες όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν.Ή είδηση της ημέρας
Ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να μην μειωθούν οι συντάξεις των Βουλευτών![]()
Μόνο φιδι,; Ποιος ξέρει τι άλλο.....Αυγουλάκια με γεύση φίδι ...![]()
![]()