Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα.
Φώτη, αυτό που εγώ έχω δει, άλλα και έχω ακούσει από παλαιότερους κυνηγούς είναι ότι οι τσαλαπετεινοί είναι οι 1οι, απο τα ''καλοκαιρινά'' πουλιά, που μπαίνουν την άνοιξη.Καλημέρα φίλοι ούτε εγώ έχω δει τρυγόνι αλλά βλέπω τσαλαπετεινούς ,αυτα τα είδη πάνε πακέτο καπου μπαινουν τρυγόνια σίγουρα.
Το ίδιο είχα παρατηρήσει και στη Ρόδο Στέλιο, σε μια περιοχή έβλεπα κάθε πρωί που πήγαινα για δουλειά, καμιά 15αριά-20αριά τρυγόνια να πετάνε δεξιά-αριστερά ή να κάθονται στα σύρματα της ΔΕΗ.Αλλά έτσι γίνεται κάθε χρόνο, μένουν κάμποσα ζευγάρια και φωλιάζουν, και μερικά σουλατσάρουν μέσα στους δρόμους πολύ κοντά στα σπίτια, σαν τις δεκαοχτούρες! Αλλά μέχρι αρχές ή μέσα Αυγούστου, μετά εξαφανίζονται. Πάντως πολύ αμφιβάλλω αν ξετελεύουν ποτέ κανένα πιτσούνι, με τόσα γεράκια και κουρούνες που κυκλοφορούν....xm.
Γεια σου Κωνσταντίνε, χάθηκες. Όλα καλα;Χαιρετώ την παρέα.
Όλα εντάξει φιλαράκι, χτες είχα .shoot.και μπήκα αργά στο forum, δεν κάνω κολαι άμα δεν μάθω νέα σας κάθε μέρα.Γεια σου Κωνσταντίνε, χάθηκες. Όλα καλα;
Έλα ντε, αφού μας έκανες παρουσίαση από το σκοπευτήριο.Όλα εντάξει φιλαράκι, χτες είχα .shoot.και μπήκα αργά στο forum, δεν κάνω κολαι άμα δεν μάθω νέα σας κάθε μέρα.