Σήμερα δεν είναι η τριτη και φαρμακερη του οικολογικού εεε συγγνώμη εθνικού διαλόγου για το κυνήγι? Για να δουμε τι θ ακουσουμε
Και κάτω απο τα πλατάνια δεν ειναι άσχημα.Θαλασσα Δημητρακη. Μεγαλη εφευρεση![]()
Είσαι μέσα στο ..οινοπνεύμα.....Καλημέρα,
Θάλασσα - ούζο
Πλάτανος - τσίπουρο
Το θέμα είναι να μπορείς να φτάσεις σε ένα από τα δύο...δεν θα τα χαλάσουμε τώρα σε ποιο...είμαστε καλόβολοι άνθρωποι εμείς!!
(για την συνοδεία μεζέδων σε κάθε ένα από τα ηδύποτα δεν λέω κάτι......δεν σας φοβάμαι έχετε φαντασία!!!)
Θαλασσα Δημητρακη. Μεγαλη εφευρεση![]()
Και κάτω απο τα πλατάνια δεν ειναι άσχημα.
Συμφωνώ Στέλιο! Αυτό το γουργουριζμα......Με τρελαίνει!!!!Μμμμμ ... Να τη χαίρεστε ... .buy.
Πλατάνια! 1000 φορές πλατάνια ... και ξερό ψωμί! ... Και φραπεδιά, και να ακούω τις φάσσες να γουργουρίζουνε ... Παράδεισος !!!
![]()
Εμείς που δεν έχουμε ούτε πλατάνια ούτε φασσες θα βολευτουμε με τη θάλασσα και το περιεχόμενο της.....Πλατάνια! 1000 φορές πλατάνια ... και ξερό ψωμί! ... Και φραπεδιά, και να ακούω τις φάσσες να γουργουρίζουνε ... Παράδεισος !!!
![]()
Θαλασσα ρε. Και αλλοδαπα κωλαρακια. Να δω μετα τι να τις κανετε τις φασες
ΡατσιστήΘαλασσα ρε. Και αλλοδαπα κωλαρακια.
Και τα κωλαράκια απο τις φάσσες τι έχουν ρε ρατσιστή ; .buy.Τιποτα, μια χαρα ειναι και αυτα