Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα, ζέστη και αφρικανική σκόνη εδώ σήμερα!
Τρυγόνια εγώ έχω ακούσει στο χωριό εδώ και 15 μέρες. Και το τελευταίο π/σ/κ/ που ήμουν πάλι εκεί, είδα 5-6. Κάποια στιγμή μάλιστα, που κουβαλούσα ελιές στο εργοστάσιο, ένα ζευγάρι σηκώθηκε μέσα από το δρόμο, 10 μέτρα από το αυτοκίνητο.
Αλλά έτσι γίνεται κάθε χρόνο, μένουν κάμποσα ζευγάρια και φωλιάζουν, και μερικά σουλατσάρουν μέσα στους δρόμους πολύ κοντά στα σπίτια, σαν τις δεκαοχτούρες! Αλλά μέχρι αρχές ή μέσα Αυγούστου, μετά εξαφανίζονται. Πάντως πολύ αμφιβάλλω αν ξετελεύουν ποτέ κανένα πιτσούνι, με τόσα γεράκια και κουρούνες που κυκλοφορούν....xm.
Εμένα πάντως αυτό που μ' αρέσει είναι ότι βλέπω και ακούω φάσσες! Ελπίζω να φάω πάλι κανένα "μεζεδάκι" και τη νέα σεζόν ... ;)

Καλημέρα,
Θάλασσα - ούζο
Πλάτανος - τσίπουρο
Το θέμα είναι να μπορείς να φτάσεις σε ένα από τα δύο...δεν θα τα χαλάσουμε τώρα σε ποιο...είμαστε καλόβολοι άνθρωποι εμείς!!:):):)

(για την συνοδεία μεζέδων σε κάθε ένα από τα ηδύποτα δεν λέω κάτι......δεν σας φοβάμαι έχετε φαντασία!!!)

Καλημέρα,
Θάλασσα - ούζο
Πλάτανος - τσίπουρο
Το θέμα είναι να μπορείς να φτάσεις σε ένα από τα δύο...δεν θα τα χαλάσουμε τώρα σε ποιο...είμαστε καλόβολοι άνθρωποι εμείς!!:):):)

(για την συνοδεία μεζέδων σε κάθε ένα από τα ηδύποτα δεν λέω κάτι......δεν σας φοβάμαι έχετε φαντασία!!!)
Είσαι μέσα στο ..οινοπνεύμα......sarcastic.

Last edited:
Θαλασσα Δημητρακη. Μεγαλη εφευρεση ;)
.yel. Μμμμμ ... Να τη χαίρεστε ... .buy. .sarcastic.

Και κάτω απο τα πλατάνια δεν ειναι άσχημα.
.well done. Πλατάνια! 1000 φορές πλατάνια ... και ξερό ψωμί! ... Και φραπεδιά, και να ακούω τις φάσσες να γουργουρίζουνε ... Παράδεισος !!!;)

.yel. Μμμμμ ... Να τη χαίρεστε ... .buy. .sarcastic.

.well done. Πλατάνια! 1000 φορές πλατάνια ... και ξερό ψωμί! ... Και φραπεδιά, και να ακούω τις φάσσες να γουργουρίζουνε ... Παράδεισος !!!;)
Συμφωνώ Στέλιο! Αυτό το γουργουριζμα......Με τρελαίνει!!!!

Εμείς που δεν έχουμε ούτε πλατάνια ούτε φασσες θα βολευτουμε με τη θάλασσα και το περιεχόμενο της......sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back