Μια κι απ τα ίδια εδώ με τον αέρα
Ευριπιδη για ποια χαρτια μιλαμε εχω χασει επεισοδια......χα!Υπομονή.έχω κανει τα χαρτιά πριν απο σένα κι ακόμα τιποτα
Καλησπέρα στην παρέα. Μου τα χάλασε ο αέρας σήμερα και ήθελα να πάω για μπάνιο…. Περιμένω και την άδεια από την ΣΚΟΕ έχω 3 εβδομάδες που έκανα τα χαρτιά, πόσο θέλει να εκδοθεί, έπεσα πάνω σε διακοπές λογικά… καίγομαι να πάω σκοπευτήριο!!
για σκοπευτικη ταυτοτητα αργυρη.αν κι εμας εδω μας αφηνουνε να ριχνουμε χωρις ταυτοτητα μας εκανε μια καλη προσφορα ενας συλλογος κι εκανα τα χαρτια μου πριν ενα μηνα αλλα δεν εχει ερθει ακομα.αυριο θ ανεβω στο σκοπευτηριο και θα παω να ξαναρωτησωΕυριπιδη για ποια χαρτια μιλαμε εχω χασει επεισοδια......χα!
τι λες ρε μητσοτακη φτουφτου κακαΕσυ Ευριπιδη μαλλον μαζι με τη δικη μου θα την παρεις![]()
Θελω να βγαλω και εγω , και ολο το αμελο, βεβαια δεν εχω παει πολλες φορες 5,6 . Για τι προσφορα μιλαμε ?για σκοπευτικη ταυτοτητα αργυρη.αν κι εμας εδω μας αφηνουνε να ριχνουμε χωρις ταυτοτητα μας εκανε μια καλη προσφορα ενας συλλογος κι εκανα τα χαρτια μου πριν ενα μηνα αλλα δεν εχει ερθει ακομα.αυριο θ ανεβω στο σκοπευτηριο και θα παω να ξαναρωτησω