Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα από την ανεμοδαρμένη Αθήνα....μπααα εξεπίτηδες το κάνει για να μην μου λείπει το νησί τέτοιες μέρες!!!
Περαστικά να είναι σε όσους έχουν τα προβληματάκια τους και στους εργαζόμενους!!:)
Καλό ρεπό στους υπολοίπους!!!
Και καλή διασκέδαση στους σκοπευτηρ-ιάτους!!!!;);)

Καλησπέρα στην παρέα. Μου τα χάλασε ο αέρας σήμερα και ήθελα να πάω για μπάνιο…. Περιμένω και την άδεια από την ΣΚΟΕ έχω 3 εβδομάδες που έκανα τα χαρτιά, πόσο θέλει να εκδοθεί, έπεσα πάνω σε διακοπές λογικά… καίγομαι να πάω σκοπευτήριο!!

Καλησπέρα στην παρέα. Μου τα χάλασε ο αέρας σήμερα και ήθελα να πάω για μπάνιο…. Περιμένω και την άδεια από την ΣΚΟΕ έχω 3 εβδομάδες που έκανα τα χαρτιά, πόσο θέλει να εκδοθεί, έπεσα πάνω σε διακοπές λογικά… καίγομαι να πάω σκοπευτήριο!!

Μην μιλάς καθόλου...υπάρχουν και χειρότερα...
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/to-estrwse-sta-grevena.4028230.html

Ευριπιδη για ποια χαρτια μιλαμε εχω χασει επεισοδια......χα!
για σκοπευτικη ταυτοτητα αργυρη.αν κι εμας εδω μας αφηνουνε να ριχνουμε χωρις ταυτοτητα μας εκανε μια καλη προσφορα ενας συλλογος κι εκανα τα χαρτια μου πριν ενα μηνα αλλα δεν εχει ερθει ακομα.αυριο θ ανεβω στο σκοπευτηριο και θα παω να ξαναρωτησω

για σκοπευτικη ταυτοτητα αργυρη.αν κι εμας εδω μας αφηνουνε να ριχνουμε χωρις ταυτοτητα μας εκανε μια καλη προσφορα ενας συλλογος κι εκανα τα χαρτια μου πριν ενα μηνα αλλα δεν εχει ερθει ακομα.αυριο θ ανεβω στο σκοπευτηριο και θα παω να ξαναρωτησω
Θελω να βγαλω και εγω , και ολο το αμελο, βεβαια δεν εχω παει πολλες φορες 5,6 . Για τι προσφορα μιλαμε ?

Status
Not open for further replies.
Back