Να υποθέσω....xm.
Καλα παλια γινόταν χαμός..Τώρα ούτε μαύρη μπαρούτι βρίσκεις εύκολα αλλά ακόμα πιο δυσεύρετη είναι η σπολετα..
Έχω ένα φίλο που το παρατσούκλι του είναι Μιαούλης!Καταλαβαίνεις τον λόγο..[/QUOTE

Να υποθέσω....xm.
Καλα παλια γινόταν χαμός..Τώρα ούτε μαύρη μπαρούτι βρίσκεις εύκολα αλλά ακόμα πιο δυσεύρετη είναι η σπολετα..
Έχω ένα φίλο που το παρατσούκλι του είναι Μιαούλης!Καταλαβαίνεις τον λόγο..[/QUOTE
Καλημέρα σε όλους τους φιλους και καλή μεγάλη Εβδομάδα..
Καμία mefisto manna θα βρούμε πουθενά η θα βγούμε πάλι με τα τουφεκια?
Και οι cobra είναι ωραίες αλλά ακριβές γαμωτο..![]()
Έχω ένα φίλο που το παρατσούκλι του είναι Μιαούλης!Καταλαβαίνεις τον λόγο..![]()
Και μας έτσι ήταν Γιώργο τριγωνα και τα τυλιγανε με χαρτί από τα τσουβάλι από τους τσιμεντου.Πανέμορφο αιγαιοπελαγίτικο τοπίο!!!
Άλλες εποχές, άλλα χρώματα, (άλλη ΜΟΔΑΑΑ), άλλες μυρωδιές....μέσα στις μυρωδιές και η όμορφη μυρωδιά της καμμένης μαύρης μπαρούτης!!! (εμείς κάναμε κάτι τρίγωνα...τυροπιτάκια τα λέγαμε...χεχε)
(καλά του κάνατε του κερατά του ιούδα!!)
Κων/νε να υποθέσω...ο ξανθός μπουρλοτιέρης μπόμπιρας, που ρίχνει ''μπομπες'' στην αρχή του βίντεο... εσύ είσαι?Χαιρετώ την παρέα και καλή Μεγαλοβδομαδα σε όλους.
Ενα βιντεακι από το χωριό μου , την Κυριακή του Πάσχα καιμε τον Ιούδα πολύ παλιό έθιμο , βέβαια τότε δεν υπήρχαν οι μινερβες και οι κροτιδες αλλά έφτιαχναν μόνοι τους τα παραδοσιακά ζιμπιλακια με πετρομπαρουτο. Οι χαρά μας ήτανε πιτσιρίκια να βλέπουμε τέτοιο θέαμα.
Και μας έτσι ήταν Γιώργο τριγωνα και τα τυλιγανε με χαρτί από τα τσουβάλι από τους τσιμεντου.
Όχι Σπύρο αλλά ο θείος μου του έδωσε το βαρελοτο, κάπου εκεί πρέπει να γυρίζω και γω κάνα δύο χρόνια μεγαλύτερος θα μουνα.Κων/νε να υποθέσω...ο ξανθός μπουρλοτιέρης μπόμπιρας, που ρίχνει ''μπομπες'' στην αρχή του βίντεο... εσύ είσαι?
Ωραίο βιντεάκι![]()
Duct tape υπαρχει ακόμα.
Υπηρχε κ μια μονωτική ταινία γκρι που ήταν πλατιά..Κ αυτή έκανε καλή δουλειά..