Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Καλα παλια γινόταν χαμός..Τώρα ούτε μαύρη μπαρούτι βρίσκεις εύκολα αλλά ακόμα πιο δυσεύρετη είναι η σπολετα..
Έχω ένα φίλο που το παρατσούκλι του είναι Μιαούλης!Καταλαβαίνεις τον λόγο..;)[/QUOTE
Να υποθέσω....xm.
blast.jpg

Χαιρετώ την παρέα και καλή Μεγαλοβδομαδα σε όλους.

Καλημέρα σε όλους τους φιλους και καλή μεγάλη Εβδομάδα..
Καμία mefisto manna θα βρούμε πουθενά η θα βγούμε πάλι με τα τουφεκια?.sarcastic.
Και οι cobra είναι ωραίες αλλά ακριβές γαμωτο...sarcastic.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Καλα παλια γινόταν χαμός..Τώρα ούτε μαύρη μπαρούτι βρίσκεις εύκολα αλλά ακόμα πιο δυσεύρετη είναι η σπολετα..
Έχω ένα φίλο που το παρατσούκλι του είναι Μιαούλης!Καταλαβαίνεις τον λόγο..;)

Ενα βιντεακι από το χωριό μου , την Κυριακή του Πάσχα καιμε τον Ιούδα πολύ παλιό έθιμο , βέβαια τότε δεν υπήρχαν οι μινερβες και οι κροτιδες αλλά έφτιαχναν μόνοι τους τα παραδοσιακά ζιμπιλακια με πετρομπαρουτο. Οι χαρά μας ήτανε πιτσιρίκια να βλέπουμε τέτοιο θέαμα.

Πανέμορφο αιγαιοπελαγίτικο τοπίο!!!
Άλλες εποχές, άλλα χρώματα, (άλλη ΜΟΔΑΑΑ), άλλες μυρωδιές....μέσα στις μυρωδιές και η όμορφη μυρωδιά της καμμένης μαύρης μπαρούτης!!! (εμείς κάναμε κάτι τρίγωνα...τυροπιτάκια τα λέγαμε...χεχε):)

(καλά του κάνατε του κερατά του ιούδα!!;);))

Πανέμορφο αιγαιοπελαγίτικο τοπίο!!!
Άλλες εποχές, άλλα χρώματα, (άλλη ΜΟΔΑΑΑ), άλλες μυρωδιές....μέσα στις μυρωδιές και η όμορφη μυρωδιά της καμμένης μαύρης μπαρούτης!!! (εμείς κάναμε κάτι τρίγωνα...τυροπιτάκια τα λέγαμε...χεχε):)

(καλά του κάνατε του κερατά του ιούδα!!;);))
Και μας έτσι ήταν Γιώργο τριγωνα και τα τυλιγανε με χαρτί από τα τσουβάλι από τους τσιμεντου.

Χαιρετώ την παρέα και καλή Μεγαλοβδομαδα σε όλους.

Ενα βιντεακι από το χωριό μου , την Κυριακή του Πάσχα καιμε τον Ιούδα πολύ παλιό έθιμο , βέβαια τότε δεν υπήρχαν οι μινερβες και οι κροτιδες αλλά έφτιαχναν μόνοι τους τα παραδοσιακά ζιμπιλακια με πετρομπαρουτο. Οι χαρά μας ήτανε πιτσιρίκια να βλέπουμε τέτοιο θέαμα.

Κων/νε να υποθέσω...ο ξανθός μπουρλοτιέρης μπόμπιρας, που ρίχνει ''μπομπες'' στην αρχή του βίντεο... εσύ είσαι?
Ωραίο βιντεάκι.congrats.

Κων/νε να υποθέσω...ο ξανθός μπουρλοτιέρης μπόμπιρας, που ρίχνει ''μπομπες'' στην αρχή του βίντεο... εσύ είσαι?
Ωραίο βιντεάκι.congrats.
Όχι Σπύρο αλλά ο θείος μου του έδωσε το βαρελοτο, κάπου εκεί πρέπει να γυρίζω και γω κάνα δύο χρόνια μεγαλύτερος θα μουνα.
Ωραίες εποχές που δυστυχώς δεν ξαναγυρνανε , βλέπω το βίντεο και είναι όλο νεαιολαια και παιδιά το χωριό, τώρα δυστυχώς έχουν μείνει μόνο οι γεροι μέχρι να κρατάνε και αυτοί.

.well done..well done..well done..well done..well done..well done..well done..well done.
Υπηρχε κ μια μονωτική ταινία γκρι που ήταν πλατιά..Κ αυτή έκανε καλή δουλειά..
Duct tape υπαρχει ακόμα.

Να πούμε και κάτι για τα κλειδια..(έτσι τα λέγαμε εδώ..)
Φανταστείτε ένα μασίφ ατσάλι σε σχήμα κυλινδρου το οποίο είχε μια τρύπα στην μεση και εκεί βάζαμε κεφαλια από σπίρτα και ένα είδος πυρίτιδας με συγκεκριμένη δόση..Από πάνω εμπενε σφηνωτα μια μεγάλη βίδα με το κεφάλι προς τα κατω..Μετα γυρίζαμε ανάποδα το κλειδί κ χτυπαγαμε την άκρη βίδας σε κάποιο σκληρό σημείο(πέτρες τοίχους κλπ)..
Μην νομίζετε τίποτα δυνατό αλλά αν ο χρήστης δεν φόραγε ωτοασπιδες είχε θέμα...sarcastic.
Ωραία κουβέντα πιάσαμε...ha ha ha.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. 2 ολόκληρες μέρες δουλειάς έμειναν για εμένα και άλλη μισή την Πέμπτη. Μεσημεράκι φορτώνω την αμαξάρα μου και βουρ για το χωριό! 5 μέρες στη φύση να ξελαμπικάρουμε!

Μπράβο ρε Μάνο. Εγώ μέχρι Μ Παρασκευή βράδυ στο μεροκάματο.
Και τα νέα της αξονικής, δυο μεγάλες κήλες Ο4-Ο5 και Ο5-Ι1, άντε να δω πως θα βγάλω άκρη......

Status
Not open for further replies.
Back