Με αυτονατιυς εξωλκεις;Καλησπέρα παιδιά !
Δεν κατάφερα να πάω κυνήγι σήμερα ....... έσπασα το κρεβάτι μου και καθόμουν και το μαστορεύα μέχρι που το πέταξα και πήγα και πήρα ένα καινούργιο σιδερένιο![]()

Με αυτονατιυς εξωλκεις;Καλησπέρα παιδιά !
Δεν κατάφερα να πάω κυνήγι σήμερα ....... έσπασα το κρεβάτι μου και καθόμουν και το μαστορεύα μέχρι που το πέταξα και πήγα και πήρα ένα καινούργιο σιδερένιο![]()
tres tres bon mon ami. bonsoirΚαλησπέρα στην παρέα ... Και σήμερα το πρόγραμμα είχε σκοπευτήριο, πολύς κόσμος πάλι παλιοί και νέοι. Είχε λίγο αέρα, αλλά δεν κατάφερε να με εκνευρίσει, έριξα μια πούλα χαλαρός αλλά συγκεντρωμένος και το ευχαριστήθηκα, αφού έχασα μόνο 3 δισκάκια ...Και παρόλο που ... 2 αεροπλάνα βρήκανε να περάσουν από πάνω μας, και τα 2 σε στιγμές που ήταν η σειρά μου να ρίξω !!! Έριξα βέβαια τα σχετικά "γαλλικά" μου ...
αλλά ευτυχώς κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν επηρεάστηκε το τελικό αποτέλεσμα ...
![]()
Αλλά ρε γμτ όλα σε μένα τυχαίνουν ... Όπως και προχθές, τη Δευτέρα, που ενώ είχα φτάσει στον 4ο βατήρα και είχα ήδη κάνει 18, χωρίς να έχω χάσει κανένα, όταν πήγα να ρίξω το ντουμπλέ έτυχε να μη βγάζει πιάτο η μια μηχανήτελικά το έβγαλε στην 4η ή 5η προσπάθεια και φυσικά ... το 'χασα καθώς και το "ταίρι" του, κι άλλο ένα στον 5ο βατήρα !!! .kkk. ... Δεν με θέλει το 25αρι ... με τίποτα!!!
![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα λεβέντες.
Πώς το έσπασες το κρεβάτι ωρε Νικολη????![]()
Με αυτονατιυς εξωλκεις;![]()
ΕυχαριστώΝίκο καλό βράδυ και καλορίζικο το καινούριο κρεβάτι. Να προσέχεις τις βολές στα όρια... χαχαχαχαχα
.ha ha ha. .banana. .victory.
![]()
Σκέτο δίκανοΑερίων είσαι ή αδράνειας ;;; .buy.
Καληνυχτίζω και 'γω παιδιά!!!
Έρχονται....
![]()
Λάμπρο δεν είχα χρόνο τώρα όμως εχω παει άλλες φορές παλιότερα,τόσο εδώ όσο καο στα άλλα υδροηλελτρικά.Κάποτε μέναμε και στον οικισμό πάνω στα Κρεμαστά.
Κώστα δεν ειναι όλα οπως φαίνονται.Δημητρη άμα χρειαστείτε κανέναν οδηγό -κουβαλητη ακόμα και ψήστη σφύρα
Βρε τι ζωαρα είναι αυτή που κάνετε
Βγήκα το μεσημέρι στον κηφισο κατά τις 15.00 όταν σχολασα από την δουλεια
και είχε ένα μποτιλιαρισμα της πουτ@νας το καγκελο.what..what.
Μέχρι τις τρεις γέφυρες έκανα 1,5 ώρα .smashfrak..smashfrak.
Καλησπέρα Άρχοντες![]()