Δημήτρη έπρεπε να πας μια βόλτα λίγο πιο πάνω να δεις τη θέα. Απο τη λίμνη όταν είχα πάει είχα δει και παπάκια.Απο το υδροηλεκτρικό Καστρακίου στον Αχελώο,την καλησπέρα μου σε όλη τη παρέα.
Μετα απο τον πρωινό κατακλυσμό στο δρόμο, ο καιρός εφτιαξε.Τώρα βγήκα απο τα βαθειά και απολαμβάνω τα ωραία τοπία και κυνηγοτόπια της περιοχής και βρίζω για μια ακόμη φορά που βρεθηκα στο κωλοχανίο.
uploadimage
Δημητρη άμα χρειαστείτε κανέναν οδηγό -κουβαλητη ακόμα και ψήστη σφύραΑπο το υδροηλεκτρικό Καστρακίου στον Αχελώο,την καλησπέρα μου σε όλη τη παρέα.
Μετα απο τον πρωινό κατακλυσμό στο δρόμο, ο καιρός εφτιαξε.Τώρα βγήκα απο τα βαθειά και απολαμβάνω τα ωραία τοπία και κυνηγοτόπια της περιοχής και βρίζω για μια ακόμη φορά που βρεθηκα στο κωλοχανίο.
uploadimage
μήπως να ψαχτείς με μια 25αρα πρώτα ν αλλάξει το γούρι;;;;;Καλησπέρα στην παρέα ... Και σήμερα το πρόγραμμα είχε σκοπευτήριο, πολύς κόσμος πάλι παλιοί και νέοι. Είχε λίγο αέρα, αλλά δεν κατάφερε να με εκνευρίσει, έριξα μια πούλα χαλαρός αλλά συγκεντρωμένος και το ευχαριστήθηκα, αφού έχασα μόνο 3 δισκάκια ...Και παρόλο που ... 2 αεροπλάνα βρήκανε να περάσουν από πάνω μας, και τα 2 σε στιγμές που ήταν η σειρά μου να ρίξω !!! Έριξα βέβαια τα σχετικά "γαλλικά" μου ...
αλλά ευτυχώς κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν επηρεάστηκε το τελικό αποτέλεσμα ...
![]()
Αλλά ρε γμτ όλα σε μένα τυχαίνουν ... Όπως και προχθές, τη Δευτέρα, που ενώ είχα φτάσει στον 4ο βατήρα και είχα ήδη κάνει 18, χωρίς να έχω χάσει κανένα, όταν πήγα να ρίξω το ντουμπλέ έτυχε να μη βγάζει πιάτο η μια μηχανήτελικά το έβγαλε στην 4η ή 5η προσπάθεια και φυσικά ... το 'χασα καθώς και το "ταίρι" του, κι άλλο ένα στον 5ο βατήρα !!! .kkk. ... Δεν με θέλει το 25αρι ... με τίποτα!!!
![]()
![]()
![]()
Την ιδια ωρα ημουν στον κηφισο της μουρλης γιατι ειχε μεινει οχημα στο υψος της λενορμαν...και αν εχεις κσι ραντεβουΔημητρη άμα χρειαστείτε κανέναν οδηγό -κουβαλητη ακόμα και ψήστη σφύρα
Βρε τι ζωαρα είναι αυτή που κάνετε
Βγήκα το μεσημέρι στον κηφισο κατά τις 15.00 όταν σχολασα από την δουλεια
και είχε ένα μποτιλιαρισμα της πουτ@νας το καγκελο.what..what.
Μέχρι τις τρεις γέφυρες έκανα 1,5 ώρα .smashfrak..smashfrak.
Καλησπέρα Άρχοντες![]()
Καλησπέρα παιδιά !
Δεν κατάφερα να πάω κυνήγι σήμερα ....... έσπασα το κρεβάτι μου και καθόμουν και το μαστορεύα μέχρι που το πέταξα και πήγα και πήρα ένα καινούργιο σιδερένιο![]()
Χοροπηδάμε στα κρεβάτια Νικολή;;;![]()
.xm.Εδώ που ρώτησα σε 2 περίπτερα δεν το είχαν...Καλησπέρα στην παρέα.
Τώρα που γυρνούσα από την δουλειά σταμάτησα σε ένα περίπτερο και πήρα τις δύο ταινίες του κ.Χριστογιάννη με κυνήγι λαγού και μπεκάτσας.
Άνοιξα μια μπύρα και ετοιμάζομαι να τις απολαύσω...
Ετσι Νικολή...Σιδερένιο για ν' αντεχει τις σεισμικές δονήσειςΚαλησπέρα παιδιά !
Δεν κατάφερα να πάω κυνήγι σήμερα ....... έσπασα το κρεβάτι μου και καθόμουν και το μαστορεύα μέχρι που το πέταξα και πήγα και πήρα ένα καινούργιο σιδερένιο![]()
Για κανε μια ανάλυση στις αναλογίες των φύλων που πήραν μέρος στην κατάσταση...Τρεις στο ημίδιπλο παλιό ψεύτο ξύλινο δεν μας άντεξε.
Παυλο ετοιμάσου για αύριο.
Αααααααααα και που είσαι, Παυλο πάρε φυσηγγιαααααααααααααααα.
Περιμένω ανταπόκριση.
Τάσο δυστυχώς δεν έδειξε καθαρά τα φυσίγγια.Αν δείχνει με τι φυσίγγια κυνηγάνε γράψε..
Καλησπερίζω την παρέα!
Καθάρισε και δω ο καιρός και έβαλε βοριαδάκι...
Λογικά αύριο πρέπει να έχουμε αφίξεις...Όποιος μπορεί να βγει μια βόλτα καλό είναι να το κάνει...
.xm.Εδώ που ρώτησα σε 2 περίπτερα δεν το είχαν...
Ετσι Νικολή...Σιδερένιο για ν' αντεχει τις σεισμικές δονήσεις
Για κανε μια ανάλυση στις αναλογίες των φύλων που πήραν μέρος στην κατάσταση...![]()