Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απο το υδροηλεκτρικό Καστρακίου στον Αχελώο,την καλησπέρα μου σε όλη τη παρέα.
Μετα απο τον πρωινό κατακλυσμό στο δρόμο, ο καιρός εφτιαξε.Τώρα βγήκα απο τα βαθειά και απολαμβάνω τα ωραία τοπία και κυνηγοτόπια της περιοχής και βρίζω για μια ακόμη φορά που βρεθηκα στο κωλοχανίο.

uploadimage
Δημήτρη έπρεπε να πας μια βόλτα λίγο πιο πάνω να δεις τη θέα. Απο τη λίμνη όταν είχα πάει είχα δει και παπάκια.:cool:

Απο το υδροηλεκτρικό Καστρακίου στον Αχελώο,την καλησπέρα μου σε όλη τη παρέα.
Μετα απο τον πρωινό κατακλυσμό στο δρόμο, ο καιρός εφτιαξε.Τώρα βγήκα απο τα βαθειά και απολαμβάνω τα ωραία τοπία και κυνηγοτόπια της περιοχής και βρίζω για μια ακόμη φορά που βρεθηκα στο κωλοχανίο.

uploadimage
Δημητρη άμα χρειαστείτε κανέναν οδηγό -κουβαλητη ακόμα και ψήστη σφύρα :p:p
Βρε τι ζωαρα είναι αυτή που κάνετε .sarcastic..sarcastic.
Βγήκα το μεσημέρι στον κηφισο κατά τις 15.00 όταν σχολασα από την δουλεια
και είχε ένα μποτιλιαρισμα της πουτ@νας το καγκελο.what..what.
Μέχρι τις τρεις γέφυρες έκανα 1,5 ώρα .smashfrak..smashfrak.
Καλησπέρα Άρχοντες ;)

Καλησπέρα στην παρέα ... Και σήμερα το πρόγραμμα είχε σκοπευτήριο, πολύς κόσμος πάλι παλιοί και νέοι. Είχε λίγο αέρα, αλλά δεν κατάφερε να με εκνευρίσει, έριξα μια πούλα χαλαρός αλλά συγκεντρωμένος και το ευχαριστήθηκα, αφού έχασα μόνο 3 δισκάκια ... :) Και παρόλο που ... 2 αεροπλάνα βρήκανε να περάσουν από πάνω μας, και τα 2 σε στιγμές που ήταν η σειρά μου να ρίξω !!! Έριξα βέβαια τα σχετικά "γαλλικά" μου ....big smile. αλλά ευτυχώς κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν επηρεάστηκε το τελικό αποτέλεσμα ... :D :)
Αλλά ρε γμτ όλα σε μένα τυχαίνουν ... Όπως και προχθές, τη Δευτέρα, που ενώ είχα φτάσει στον 4ο βατήρα και είχα ήδη κάνει 18, χωρίς να έχω χάσει κανένα, όταν πήγα να ρίξω το ντουμπλέ έτυχε να μη βγάζει πιάτο η μια μηχανή :mad: τελικά το έβγαλε στην 4η ή 5η προσπάθεια και φυσικά ... το 'χασα καθώς και το "ταίρι" του, κι άλλο ένα στον 5ο βατήρα !!! .kkk. ... Δεν με θέλει το 25αρι ... με τίποτα!!! :( .yel.
.sarcastic. .yell at.

Καλησπέρα στην παρέα ... Και σήμερα το πρόγραμμα είχε σκοπευτήριο, πολύς κόσμος πάλι παλιοί και νέοι. Είχε λίγο αέρα, αλλά δεν κατάφερε να με εκνευρίσει, έριξα μια πούλα χαλαρός αλλά συγκεντρωμένος και το ευχαριστήθηκα, αφού έχασα μόνο 3 δισκάκια ... :) Και παρόλο που ... 2 αεροπλάνα βρήκανε να περάσουν από πάνω μας, και τα 2 σε στιγμές που ήταν η σειρά μου να ρίξω !!! Έριξα βέβαια τα σχετικά "γαλλικά" μου ....big smile. αλλά ευτυχώς κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν επηρεάστηκε το τελικό αποτέλεσμα ... :D :)
Αλλά ρε γμτ όλα σε μένα τυχαίνουν ... Όπως και προχθές, τη Δευτέρα, που ενώ είχα φτάσει στον 4ο βατήρα και είχα ήδη κάνει 18, χωρίς να έχω χάσει κανένα, όταν πήγα να ρίξω το ντουμπλέ έτυχε να μη βγάζει πιάτο η μια μηχανή :mad: τελικά το έβγαλε στην 4η ή 5η προσπάθεια και φυσικά ... το 'χασα καθώς και το "ταίρι" του, κι άλλο ένα στον 5ο βατήρα !!! .kkk. ... Δεν με θέλει το 25αρι ... με τίποτα!!! :( .yel.
.sarcastic. .yell at.
μήπως να ψαχτείς με μια 25αρα πρώτα ν αλλάξει το γούρι;;;;; ;)

Καλησπέρα παρεα. Πριν λίγο μπήκα σπίτι και πριν παω γθα μπανακι είπα να χεραιτησω. Εφτιαξε ο καιρός με βοριαδάκι και ξαστεριά οπότε μαλλον απο αυριο θα έχουμε την κάθοδο......;)
Αυτος ηταν ο καιρός το μεσημεράκι κατα τις 16:30. Καθάρισε να ξεκινήσουν να έρχονται οι κοπελες....
image host

Δημητρη άμα χρειαστείτε κανέναν οδηγό -κουβαλητη ακόμα και ψήστη σφύρα :p:p
Βρε τι ζωαρα είναι αυτή που κάνετε .sarcastic..sarcastic.
Βγήκα το μεσημέρι στον κηφισο κατά τις 15.00 όταν σχολασα από την δουλεια
και είχε ένα μποτιλιαρισμα της πουτ@νας το καγκελο.what..what.
Μέχρι τις τρεις γέφυρες έκανα 1,5 ώρα .smashfrak..smashfrak.
Καλησπέρα Άρχοντες ;)
Την ιδια ωρα ημουν στον κηφισο της μουρλης γιατι ειχε μεινει οχημα στο υψος της λενορμαν...και αν εχεις κσι ραντεβου .fiurius.

Καλησπέρα παιδιά !
Δεν κατάφερα να πάω κυνήγι σήμερα ....... έσπασα το κρεβάτι μου και καθόμουν και το μαστορεύα μέχρι που το πέταξα και πήγα και πήρα ένα καινούργιο σιδερένιο .sarcastic.

Καλησπέρα παιδιά !
Δεν κατάφερα να πάω κυνήγι σήμερα ....... έσπασα το κρεβάτι μου και καθόμουν και το μαστορεύα μέχρι που το πέταξα και πήγα και πήρα ένα καινούργιο σιδερένιο .sarcastic.

Χοροπηδάμε στα κρεβάτια Νικολή;;;.my man.

Καλησπερίζω την παρέα!
Καθάρισε και δω ο καιρός και έβαλε βοριαδάκι...
Λογικά αύριο πρέπει να έχουμε αφίξεις...Όποιος μπορεί να βγει μια βόλτα καλό είναι να το κάνει...;)
Καλησπέρα στην παρέα.
Τώρα που γυρνούσα από την δουλειά σταμάτησα σε ένα περίπτερο και πήρα τις δύο ταινίες του κ.Χριστογιάννη με κυνήγι λαγού και μπεκάτσας.
Άνοιξα μια μπύρα και ετοιμάζομαι να τις απολαύσω...
.xm.Εδώ που ρώτησα σε 2 περίπτερα δεν το είχαν...

Καλησπέρα παιδιά !
Ετσι Νικολή...Σιδερένιο για ν' αντεχει τις σεισμικές δονήσεις .sex hard..sarcastic.
Τρεις στο ημίδιπλο παλιό ψεύτο ξύλινο δεν μας άντεξε.
Για κανε μια ανάλυση στις αναλογίες των φύλων που πήραν μέρος στην κατάσταση....my man..sarcastic.

Παυλο ετοιμάσου για αύριο.
Αααααααααα και που είσαι, Παυλο πάρε φυσηγγιαααααααααααααααα.
Περιμένω ανταπόκριση.

Γιαννη μπορει να την εχεις και κατευθειαν απο το κυνηγι. Κεντρικη Κερκυρα κυνηγαω. Απο φυσιγγια αλλο τιποτα. Παντα κουβαλαω ενα σακιδιο πλατης φορτωμενο με φυσιγγια για παν ενδεχομενο

2j1u5oh.jpg

Οι ταινίες ήταν φοβερές όπως όλες του κ.Χριστογιάννη με πολύ καλά σκυλιά και όμορφες φάσεις...
Αν δείχνει με τι φυσίγγια κυνηγάνε γράψε..
Τάσο δυστυχώς δεν έδειξε καθαρά τα φυσίγγια.
Τώρα ήρθε η ώρα να σας καληνυχτίσω.
Αύριο πάλι πρώτα ο Θεός....

Καλησπερίζω την παρέα!
Καθάρισε και δω ο καιρός και έβαλε βοριαδάκι...
Λογικά αύριο πρέπει να έχουμε αφίξεις...Όποιος μπορεί να βγει μια βόλτα καλό είναι να το κάνει...;)

.xm.Εδώ που ρώτησα σε 2 περίπτερα δεν το είχαν...

Ετσι Νικολή...Σιδερένιο για ν' αντεχει τις σεισμικές δονήσεις .sex hard..sarcastic.

Για κανε μια ανάλυση στις αναλογίες των φύλων που πήραν μέρος στην κατάσταση....my man..sarcastic.

Φιλοξένησα 2 φίλες μου για ένα βράδυ, εγώ στο καναπέ αλλά δεν την πάλευα καθόλου δεν με χώραγε, πήγα στο κρεβάτι μου κατόπιν καλέσματος με αποτέλεσμα τα παραπανω .... εγώ 88kg αυτές 2Χ55kg πήγαμε κάτω.

Status
Not open for further replies.
Back