Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδες εχω βαρεσει κοκκινα στην πιεση.
Απο την αδεια του Αυγουστου κ μετα παω με χίλια.
Δεν εχω ηρεμησει λεπτό.
Αρχιζει ο λαγός σε δυο βδομάδες κ γω δεν εχω χασει ακομα τον υπνο μου για αυτό περαν μονο για ενα σωρό αλλα.
Χρειάζομαι επειγον ξεκουραση κ χαλαρωση.
Φέρτε μου εναν σωσια .buy buy.

η αλλη ακρη του ατλαντικου αργει σημερα κι ανησυχω
Ρε συ για πες τι θελεις να σου συειλω απο Κύπρο γιατί τα βλέπω στο ποδι τα νεα σας κ πολύ γρήγορα κ δεν καταλαβα
Οπλο?
Καραμπίνα. ?
Αφού δεν έχουμε ρε συ εδώ τετοιες ξεχασες?

Ρε συ για πες τι θελεις να σου συειλω απο Κύπρο γιατί τα βλέπω στο ποδι τα νεα σας κ πολύ γρήγορα κ δεν καταλαβα
Οπλο?
Καραμπίνα. ?
Αφού δεν έχουμε ρε συ εδώ τετοιες ξεχασες?
εχετε και παραεχετε. οπλοτεχνικη. φερνει τη cordoba μη με ρωτησεις γιατι δεν ξερω. λεφτα ομως δεν υπαρχουν

Ναι καλά λες καπου το άκουσα οτι πουλαει το μαγαζι αυτο αλλά μονο για εξω οχι για μας.
Βγαλε την γρια φιλαρακι κυνηγι βγάλε κ την.μαυρη κ σθγα σιγά περνεις κ αυτην που λες.
Αν μπορω να βοηθησω οπουδηποτε οταν εχεις την ευχερια εννοειται οτι θα μου πεις.

Απο το υδροηλεκτρικό Καστρακίου στον Αχελώο,την καλησπέρα μου σε όλη τη παρέα.
Μετα απο τον πρωινό κατακλυσμό στο δρόμο, ο καιρός εφτιαξε.Τώρα βγήκα απο τα βαθειά και απολαμβάνω τα ωραία τοπία και κυνηγοτόπια της περιοχής και βρίζω για μια ακόμη φορά που βρεθηκα στο κωλοχανίο.

uploadimage

Καλησπέρα στην παρέα.
Τώρα που γυρνούσα από την δουλειά σταμάτησα σε ένα περίπτερο και πήρα τις δύο ταινίες του κ.Χριστογιάννη με κυνήγι λαγού και μπεκάτσας.
Άνοιξα μια μπύρα και ετοιμάζομαι να τις απολαύσω...

Απο το υδροηλεκτρικό Καστρακίου στον Αχελώο,την καλησπέρα μου σε όλη τη παρέα.
Μετα απο τον πρωινό κατακλυσμό στο δρόμο, ο καιρός εφτιαξε.Τώρα βγήκα απο τα βαθειά και απολαμβάνω τα ωραία τοπία και κυνηγοτόπια της περιοχής και βρίζω για μια ακόμη φορά που βρεθηκα στο κωλοχανίο.

uploadimage

Δημήτρη είσαι στα μέρη μας;;
Κανένα μισάωρο από εκεί που είναι η φωτό,έχει φασσοκάρτερα φωτιά!.shoot.

Δημήτρη είσαι στα μέρη μας;;
Κανένα μισάωρο από εκεί που είναι η φωτό,έχει φασσοκάρτερα φωτιά!.shoot.
Χρήστο σε ειχα το μυαλό μου μήπως και βρισκόμασταν.Ομως μπλέξαμε και αυριο θα φύγω για Αθήνα αμέσως μετά τη δουλειά.

Χαιρετώ την παρέα.

Καλημέρα σε όλους ...

... Κι όχι μόνο από απότομες κινήσεις, αλλά και στα καλά καθούμενα ... ;) Πράγματι, εγώ το σ/κ ζορίστηκα άσχημα! Παρασκευή πρωί ξύπνησα "πιασμένος" στον αυχένα και τους ώμους, και με δυνατούς πόνους με την κάθε κίνηση... Κουτσά-στραβά την έβγαλα στη δουλειά, αλλά το απόγευμα με δυσκολία οδήγησα μέχρι το χωριό... Σε κάθε τράνταγμα του αυτοκινήτου στον κωλόδρομο (που έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν Εθνική Οδό...) ένιωθα σουβλιές στο σβέρκο και τις ωμοπλάτες. Μετά, στο σπίτι τρίφτηκα 3-4 φορές με αλοιφή Voltaren, ήπια και 2 αναβράζοντα Panadol extra ... και ως το απόγευμα του Σαββάτου ήμουν αρκετά καλύτερα ...

Τόσο που δεν κρατήθηκα και έκανα την πρώτη μου κυνηγετική έξοδο … για καμιά φάσσα … Είδα μερικά πουλιά, αλλά δεν κατάφερα να βάλω στο χέρι καμιά. Ένα σμαράκι 5-6 πουλιά πέρασε εκτός βολής από δύσβατο σημείο, μετά ανέβηκα λίγο ψηλότερα και στην πορεία σηκώθηκαν άλλες 7-8 μέσα από αζηλάκους (αριές) και καστανιές, αλλά ήταν πυκνά και τις έβλεπα στιγμιαία μόνο σαν σκιές μέσα από τα κλαδιά … Έριξα μια μπηχτή τουφεκιά σε μια που πέρασε πολύ κοντά, αλλά μέσα από τα κλαδιά μιας καστανιάς … και πήρα τον πούλο … Δεν πειράζει, αρκεί που είδα ότι κυκλοφορούν εκεί γύρω. Ελπίζω άλλη φορά να χουφτώσω καμιά …

η αλλη ακρη του ατλαντικου αργει σημερα κι ανησυχω
Περαστικά φίλε Στέλιο, τα φασακια δεν πειράζει θα τα στριμωξεις άλλη φορά.

Ρεπό σήμερα φίλε Ευριπο και κοιμήθηκα λίγο παραπάνω να αναπληρωσω τον χαμένο ύπνο, άσε που ξενυχτησα όλο το βράδυ να χαζεύω την μαύρη καλλονή και κάτι τσοκάκια, είπα ότι δεν θα κάνω την αγορά φέτος αλλά ότι λέμε θα κάνουμε είπα στο φιλαράκι να ρωτήσει τον οπλοπωλη για τιμή θα ξέρουμε την Παρασκευή. .hair.

Χρήστο σε ειχα το μυαλό μου μήπως και βρισκόμασταν.Ομως μπλέξαμε και αυριο θα φύγω για Αθήνα αμέσως μετά τη δουλειά.
Άλλη φορά Δημήτρη σίγουρα,γιατί είναι κ πολύ νωρίς τώρα,δεν έχουν φανεί ακόμα οι "καλές" μας!.cool.

Χαιρετώ την παρέα.

Περαστικά φίλε Στέλιο, τα φασακια δεν πειράζει θα τα στριμωξεις άλλη φορά.

Ρεπό σήμερα φίλε Ευριπο και κοιμήθηκα λίγο παραπάνω να αναπληρωσω τον χαμένο ύπνο, άσε που ξενυχτησα όλο το βράδυ να χαζεύω την μαύρη καλλονή και κάτι τσοκάκια, είπα ότι δεν θα κάνω την αγορά φέτος αλλά ότι λέμε θα κάνουμε είπα στο φιλαράκι να ρωτήσει τον οπλοπωλη για τιμή θα ξέρουμε την Παρασκευή. .hair.
και το λες ετσι απροσκοπτα και απροκαλυπτα????? στη πυραααααα
.evil.

Status
Not open for further replies.
Back