Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα ... Και σήμερα το πρόγραμμα είχε σκοπευτήριο, πολύς κόσμος πάλι παλιοί και νέοι. Είχε λίγο αέρα, αλλά δεν κατάφερε να με εκνευρίσει, έριξα μια πούλα χαλαρός αλλά συγκεντρωμένος και το ευχαριστήθηκα, αφού έχασα μόνο 3 δισκάκια ... :) Και παρόλο που ... 2 αεροπλάνα βρήκανε να περάσουν από πάνω μας, και τα 2 σε στιγμές που ήταν η σειρά μου να ρίξω !!! Έριξα βέβαια τα σχετικά "γαλλικά" μου ....big smile. αλλά ευτυχώς κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν επηρεάστηκε το τελικό αποτέλεσμα ... :D :)
Αλλά ρε γμτ όλα σε μένα τυχαίνουν ... Όπως και προχθές, τη Δευτέρα, που ενώ είχα φτάσει στον 4ο βατήρα και είχα ήδη κάνει 18, χωρίς να έχω χάσει κανένα, όταν πήγα να ρίξω το ντουμπλέ έτυχε να μη βγάζει πιάτο η μια μηχανή :mad: τελικά το έβγαλε στην 4η ή 5η προσπάθεια και φυσικά ... το 'χασα καθώς και το "ταίρι" του, κι άλλο ένα στον 5ο βατήρα !!! .kkk. ... Δεν με θέλει το 25αρι ... με τίποτα!!! :( .yel.
.sarcastic. .yell at.
tres tres bon mon ami. bonsoir
.yelling.

Καληνυχτίζω και 'γω παιδιά!!!
Έρχονται....
Plume-du-peintre-Becasse-Woodcock-wild-life-wild-birds-Painter-s-feather-Painting-Bouresse-Poitou-Charentes-SandrinePhotos-1-.jpg

Παρέλαβα σήμερα το δεματακι απο τον Γιαννη. Ειχε την ευγενη καλοσύνη, και τον ευχαριστώ γι' αυτό, να μου φτιάξει 4 φυσίγγια διασποράς για το 20αρι με διαφορετικές βυσματωσεις το καθένα. Θα τα δοκιμάσω και ανάλογα το αποτέλεσμα θα κατασταλάξουμε σε ενα. Ειμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα μιας και ο Γιάννης εχει περισιες γνώσεις και πολλή μερακι κάνοντας αυτό που αγαπάει.
Επίσης να ευχαριστήσω και τον Σπύρο μιας που ηταν αυτός που "έσπασε"το παγο.
Παιδιά σας ευχαριστώ. .shake hands.
imageupload
free upload image

Δημήτρη έπρεπε να πας μια βόλτα λίγο πιο πάνω να δεις τη θέα. Απο τη λίμνη όταν είχα πάει είχα δει και παπάκια.:cool:

Λάμπρο δεν είχα χρόνο τώρα όμως εχω παει άλλες φορές παλιότερα,τόσο εδώ όσο καο στα άλλα υδροηλελτρικά.Κάποτε μέναμε και στον οικισμό πάνω στα Κρεμαστά.
Πολύ όμορφα μέρη και εχω ωραίες αναμνήσεις

Δημητρη άμα χρειαστείτε κανέναν οδηγό -κουβαλητη ακόμα και ψήστη σφύρα :p:p
Βρε τι ζωαρα είναι αυτή που κάνετε .sarcastic..sarcastic.
Βγήκα το μεσημέρι στον κηφισο κατά τις 15.00 όταν σχολασα από την δουλεια
και είχε ένα μποτιλιαρισμα της πουτ@νας το καγκελο.what..what.
Μέχρι τις τρεις γέφυρες έκανα 1,5 ώρα .smashfrak..smashfrak.
Καλησπέρα Άρχοντες ;)
Κώστα δεν ειναι όλα οπως φαίνονται.
Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα.Φύγαμε απο την Αθήνα το πρωί και ήρθαμε εδώ.Δουλειά μέχρι αργά το απόγευμα μέσα στο εργοστάσιο που ειναι 35 μ κάτω απο την επιφάνεια και ενοείται χωρίς υπερωρίες.Οσο για το εκτός πληρώνεσαι μονο το ξενοδοχείο και τα φαγητά με αποδείξεις.Δεν υπάρχει χρόνος πια για τίποτα.
Αυριο δουλειά και κατευθείαν επιστροφή.Δεν θέλουμε πια να κάτσουμε.
Αποψε φαγαμε προβατινα με 9€ το κιλό και ένα φοβερό κοκορέτσι.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back