Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα.
Σταυρο, προτροπη προς ολους μας ειναι. Ξεχναμε πολλες φορες τα βασικα, και κυνηγαμε τις λεπτομερειες και τα επουσιωδη. Και ειναι κριμα, γιατι στην πραγματικοτητα οτι μας κανει χαρουμενους, αντανακλαει και στις σχεσεις μας με τους αλλους ανθρωπους

Η κυνηγετική γωνιά είναι για όλους να συζητούν αυτά που θέλουν παιδιά. Αν έχετε πρόβλημα με κάποιο μέλος σας παροτρύνω να μιλήσετε άμεσα. Δεν αφορά όλα τα μέλη συμπεριλαμβανομένου και εμένα οι κόντρες σας.

Καλησπέρα στην παρέα μας. :)

Kεφαλι γουλι,δυο μέτρα η ψ..η.sarcastic.

Κεφάλι γουλί, 65 μέτρα η...βολή .yel..yel..yel.

Κεφαλη γουλι , 4000cc η μηχανη .yel. .yel..yel.

.off topic..kkk..kkk.

Κεφάλι σαν γιαρμάς , ασταμάτητα γ@μάς..sarcastic.

μην παιζετε με το κεφαλι το γουλι μην δειτε μπροστα σας το κ.... ωστα. α ρε πονηρα μυαλα. τι νομιζατε οτι θα εγραφα????
.yelling.

Το καρβέλι το ψωμί, τέτοια ώρα τι άλλο.yelling.

Ορίστε το μυστικό για πολύ και καλό .sex hard.

Άντε, ξυριστείτε όλοι. .yelling..sarcastic.

Καλησπερα στην παρεα , καλο υπολοιπο ημερας..!!!
Μια βολτα σημερα το πρωι κατω απο το σπιτι στα αμπελια δεν φανηκε ουτε μια απο τις 7.30 μεχρι 8.45 βαρεθηκα και εφυγα...:(
Για πρωτη φορα περασε η θηροφυλακη και μου εκανε ελενχο...εννοειτε ολα οκ......αλλα η πλακα ειναι οτι τα καρτερακια μου ειναι διπλα στο σπιτι μου ,στα 300 κ 400 μετρα ποτε δεν περνω την αδεια μαζι μου , γιατι σκεφτομαι , ελα μωρε ποιος θα ερθει εδω ...η και να ερθει θα του πω την εχω σπιτι εδω διπλα μενω..!!
Την δευτερα και σημερα που βγηκα για καμια πιτσιλωτη δεν ξερω πες το προαισθηση η οπως θες πηρα μαζι μου τις αδειες...pray to God.
Δεν ξερω πως θα αντιδρουσαν αν τους ελεγα να πεταχτουμε μεχρι το σπιτι να σας δειξω τις αδειες σε περιπτωση που δεν τις ειχα μαζι....xm.
Δεν μου εκοψε εκεινη τι στιγμη νσ τους εκανα ενα τεστ...να δω την αντιδραση τους...my man.

καλησπέρα σας λεβεντιές
μέρα ταλαιπωρίας σήμερα:
1) 9.30 σταματημένος,με το φορτηγάκι της δουλειάς,λόγω κίνησης στην έξοδο προς Λαμία της Αττικής οδού έρχεται μια κοπελιά χωρίς φρένο και φέρνει τον πίσω μου πάνω μου
ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές κι ο πανικός της κοπελιάς που κάναμε ώρα να της σταματήσουμε το κλάμα ευγενέστατη συμπαθέστατη υπέγραψε ότι φταίει και μετά από 2μιση ώρες διαδικαστικά τροχαίας ασφαλιστικών φύγαμε χάνοντας το ραντεβου για την δουλειά που πήγαινα
2)πάω στο μαγαζί 1 ώρα έλεγχο το ΙΚΑ που βρήκαν τα πάντα ok
3)παίρνει τηλ. ο γιός μου και μου λέει πέθανε ένας καλό μας γείτονας....χρόνια άριστων σχέσεων και τα παιδιά μας κολλητοί
τρίτωσε λέω μέσα μου κάνοντας το σταυρό μου....μ έδιωξε πιο γρήγορα ο εργοδότης λέγοντας μου πήγαινε να ηρεμήσεις μη μου πάθεις τίποτα πριν τη σύνταξη :)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back