Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συνέχεια μετά τα τσίπουρα, με κρασί . Αυτό που με κρατάει στα ίσα μου ,ειναι ο καβουρμάς !
Δημητρη βρηκες καβουρμα ?
Έχω φορτώσει τα περισσότερα πράγματα απο εχθές, σηκωνόμαστε το πρωι με τον πατέρα μου και φορτώνουμε τα πράγματα του ψυγείου, τα όπλα και το σκυλί,αφού το έβγαλα μια βόλτα πρώτα,να κανει τις ανάγκες του.
Με το που βάζω μπρος, χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει ένας φίλος που είχε πάει προς Τρίπολη για κυνηγι,που εισαι; Του λέω μόλις ξεκινάω και μου λέει μην πας πουθενά, γιατι εχει πολυ χιόνι και γυρίζουμε πίσω.
Παίρνουν και τον πατέρα μου απο το χωριό ένας τσοπάνης και οι αδερφός του και του λένε μην διανοηθείτε και ρθειτε. Και να φτάναμε πες στο χωριό,από την πλατεία μεχρι το σπίτι δεν μπορούσαμε να πάμε,τόσο πολυ ειναι το χιόνι.!
Αρχίσαμε να ξεφορτωνουμε όπλα, του ψυγείου και το σκυλί και αφήνουμε ολα τα αλλα στο αμάξι. Είμαστε σε αναμονή, μεχρι να μας ειδοποιήσουν οτι ανοίγουν σιγά σιγά τους δρόμους,για να πάμε....
Πριν λιγο που τηλεφώνησα, δυο γκρέιντερ πολεμούν να ανοίξουν το κεντρικό οδικό δίκτυο και πήγε και ενα να ανοίξει το δρομάκι που οδηγεί απο την πλατεία προς τα εκει που ειναι το σπίτι,αλλα ειναι φαρδιά η λεπίδα και πρεπει να πάει μικρότερο.
Τέλος πάντων είμαστε σταντ μπάι και το βλεπω απο Δευτέρα και αν.....
Πατριδα καλυτερα που δεν κατεβηκες στο χωριο εφτασε το μισο μετρο μεχρι και στην Μεγαλοπολη το εστρωσε

Δημητρη βρηκες καβουρμα ?
Εφαγα καποιον του Υφαντή σήμερα σε συγγενικο σπίτι,αλλά εγώ πήρα κάποιον βοδινό για δοκιμή,απο καταστημα στην πολη.Πολύ καλός ,αλλά και ακριβός ρε φίλε.
Έφτασαν τον καβουρμά 16€ το κιλό ! Διπλασιασμός τιμής δηλαδή.
Οταν κατεβω θα φτιάξω μόνος μου .Και καλύτερος και πολύ οικονομικότερος.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back