Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι ....sarcastic.
Δημήτρη δεν θα πω τιποτα αλλο ,παρά οτι εχει γεμίσει ο τόπος μαλάκες που νομίζουν πως ξέρουν να κυνηγάνε.
Οι τριάρες και οι πεντάρες σε κοπάδια φάσσες που περνάνε στα 100μ και βάλε ,ενα πραμα πετυχαίνουν. Να εχει χιλιάδες πουλιά και να τα διώχνουν για φαι απέναντι στα μεμέτια. Ακομη και σε δυο ψηλωμένα πουλιά ,η τριάρα πήγαινε σύννεφο. Τα βλέπεις κι εσύ.
Κοπαδια ατελείωτα που ξεκινούσαν όλα μαζι απο το απαγορευμένο, έφευγαν και γύριζαν το απόγευμα για κουρνια. Ουτε σπάγανε ,ουτε τίποτα .
Το θέμα ομως ειναι πως αυτοί οι κατσαπλιάδες , με την πρωτη δυνατή κακοκαιρια και χιονούρα θα γεμίσουν από μια καρότσα φάσσες.
Και κατι ακομη. Οι ντουφεκιές να πέφτουν μέσα στο απαγορευμένο ,σαν να μην τρεχει τίποτα.Εγω βεβαια προσπάθησα να επικοινωνήσω με την ΚΟΜΑΘ,αλλά τα τηλέφωνα ήταν κατηλειμένα συνεχώς . Ο φορέας διαχείρησης δεν απαντούσε. Χειρότεροι κι απ το δημόσιο ειναι όλοι. Αυριο θα επανέλθω όμως, γιατί δεν μπορώ να το ανεχτώ.
Απαγορευμένο...; Για θύμισε μου... Τι είναι αυτό; .sarcastic. Δυστυχώς φίλε μου αυτό συμβαίνει. Τα ίδια και λίγο πιο πάνω, όπως σου είπα και το πρωί. Τα αλάνια εκεί σε εμένα δεν φτάνει που ρίχνανε πεντάδες στις φασσες ( φυσικά στο θεό) , ρίξαν και από κάνα 5αρι κιλά μολύβι στις τσιχλες:confused::confused:. Πλησιάζω τον τύπο του λέω" αδερφέ που τραγουδάς τα βράδυα να έρθουμε να σε πετάξουμε κάνα γαρύφαλλο"; Μου λέει δεν ξερω να τραγουδάω :eek:. Α γιατί ούτε να κυνηγάς ξέρεις του λέω... Μπορεί να είναι ακόμα εκεί και να το ψάχνει...

Απαγορευμένο...; Για θύμισε μου... Τι είναι αυτό; .sarcastic. Δυστυχώς φίλε μου αυτό συμβαίνει. Τα ίδια και λίγο πιο πάνω, όπως σου είπα και το πρωί. Τα αλάνια εκεί σε εμένα δεν φτάνει που ρίχνανε πεντάδες στις φασσες ( φυσικά στο θεό) , ρίξαν και από κάνα 5αρι κιλά μολύβι στις τσιχλες:confused::confused:. Πλησιάζω τον τύπο του λέω" αδερφέ που τραγουδάς τα βράδυα να έρθουμε να σε πετάξουμε κάνα γαρύφαλλο"; Μου λέει δεν ξερω να τραγουδάω :eek:. Α γιατί ούτε να κυνηγάς ξέρεις του λέω... Μπορεί να είναι ακόμα εκεί και να το ψάχνει...
Γεια σου ρε Δημητρη καλα του ξηγηθηκες !!!!!!!!!!!!!!.well done.

.vert funny..vert funny.
Γυριζοντας το απόγευμα είχα πάρει δύο πουλιά με ισάριθμες τουφέκιες και με πετυχαίνουν στο αμάξι δύο από τους κατσαπλιαδες τις παραπάνω ράχης....ρε φιλε μου λέει ο ένας πως τις κατέβασες??(ειχαν ρίξει από ένα κουτί φυσίγγια ο καθενας).
Του λέω έριχνα με σούπερ μαγκνουμ, και με πίστεψε.... :eek:
Ρωτούσε και από που τα πήρα.... .sarcastic.Ήθελα πολύ να του πω ότι έριχνα 34γρ αλλά όχι στα 100 μέτρα Μαλάκα....
Υ. Γ. μόλις τελείωσα μια φοβερή μάχη με φάσσες στιφαδο και τσιχλοκοτσυφα τηγανια με μπόλικο κρασάκι.... Γονατισα.
Τωρα ψάχνω σόδα .big smile.

.vert funny..vert funny.
Γυριζοντας το απόγευμα είχα πάρει δύο πουλιά με ισάριθμες τουφέκιες και με πετυχαίνουν στο αμάξι δύο από τους κατσαπλιαδες τις παραπάνω ράχης....ρε φιλε μου λέει ο ένας πως τις κατέβασες??(ειχαν ρίξει από ένα κουτί φυσίγγια ο καθενας).
Του λέω έριχνα με σούπερ μαγκνουμ, και με πίστεψε.... :eek:
Ρωτούσε και από που τα πήρα.... .sarcastic.Ήθελα πολύ να του πω ότι έριχνα 34γρ αλλά όχι στα 100 μέτρα Μαλάκα....
Υ. Γ. μόλις τελείωσα μια φοβερή μάχη με φάσσες στιφαδο και τσιχλοκοτσυφα τηγανια με μπόλικο κρασάκι.... Γονατισα.
Τωρα ψάχνω σόδα .big smile.
.sarcastic. Έτσι τους κοροϊδεύεις μες τα μούτρα και δεν παίρνουν χαμπάρι. Κάτι καινούργια ρίχνω έπρεπε να τους πεις από τα εξωτερικά εδώ Ελλάδα δεν ήρθαν ακόμα. Ακολουθούν το πουλί και όταν το φτάσουν τότε ανοίγουν!!!!!! :D
Τώρα για την μάχη με τα κρασιά ,τις τηγανιές και τα στιφάδο τι να πω....well done.

Καλημερα σε ολους
E9hjzz6.jpg

Ξεκινησα εδω και 10 λεπτα σταυροβελονια....sarcastic.
Το ασχημο φιλε ειναι οτι το εχει κατεβασει μεχρι τη θαλασσα αρα δεν παιζει τιποτα σημερα εκτος απο τσιπουρο!!!
Εδω εχει γυρω στα 10 εκατοστά παγωμένο και ρίχνει. Ο καιρός κλεισμένος ,όμως το χειρότερο ειναι ο πάρα πολύ δυνατός αέρας.

Τελικά οι νόμοι είναι για τους μαλακες από ότι φαίνεται...
Βγήκα να πιο καφέ, να κάνω ένα τσιγάρο και να απολαύσω το θέαμα τις χιονουρας και πάει το τουφεκίδι σύννεφο.....
Πλήρης χιονοκαλυψη έξω εννοείται....
Και η θηροφυλακή σήμερα Alex για τσιπουράκι πρέπει να είναι.

Status
Not open for further replies.
Back