Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελικά οι νόμοι είναι για τους μαλακες από ότι φαίνεται...
Βγήκα να πιο καφέ, να κάνω ένα τσιγάρο και να απολαύσω το θέαμα τις χιονουρας και πάει το τουφεκίδι σύννεφο.....
Πλήρης χιονοκαλυψη έξω εννοείται....
Και η θηροφυλακή σήμερα Alex για τσιπουράκι πρέπει να είναι.
Καλα κουμασια ειναι Κωστα αρκετοι απο αυτους...γνωριζω στανταρ περιστατικα που κανουν πλατες σε μερικους!
Μου λεει ενας λαγας...χθες στη δουλεια, σημερα το απογευμα θα ειναι καλα για μπεκατσα εδω χαμηλα...καρτερι του λεω; λεει ναι.
Εγω του λεω δεν ειμαι μαλακας να κατσω καρτερι για μπεκατσα, εγω δηλαδη λεει μαλακας ειμαι; εμ τι εισαι ρε του λεω!!!
Σ'αρεσει να βαρανε οι αλλοι τους λαγους με τα φαναρια; οχι λεει, τοτε εσυ γιατι πας για καρτερι;
Αμα θες του λεω να βαρεσεις μπεκατσα πηγαινε περπατητο και μπορει να εισαι τυχερος να σηκωσεις καμια.
Εχω βαρεθει να ασχολουμε με τετοια ατομα πλεον, δεν υπολογιζουν και δεν σεβονται τιποτα

Καλημέρα σας.sarcastic.
ZNbVWck.jpg

Καλημέρα, καλό Σ/Κ ... Χιονίζει και εδώ από το πρωί κατά διαστήματα, πότε χιόνι πότε νερόχιονο, το έχει στρώσει λίγο, όχι πολλά πράματα ... Ελπίζω να μην το αυξήσει στη συνέχεια ... 3 βαθμούς C έχει έξω, μόλις σηκώθηκα στις 7.30' άναψα πάλι τη σόμπα !!!

Τελικά οι νόμοι είναι για τους μαλακες από ότι φαίνεται...
Βγήκα να πιο καφέ, να κάνω ένα τσιγάρο και να απολαύσω το θέαμα τις χιονουρας και πάει το τουφεκίδι σύννεφο.....
Πλήρης χιονοκαλυψη έξω εννοείται....
Και η θηροφυλακή σήμερα Alex για τσιπουράκι πρέπει να είναι.

Καλα κουμασια ειναι Κωστα αρκετοι απο αυτους...γνωριζω στανταρ περιστατικα που κανουν πλατες σε μερικους!
Μου λεει ενας λαγας...χθες στη δουλεια, σημερα το απογευμα θα ειναι καλα για μπεκατσα εδω χαμηλα...καρτερι του λεω; λεει ναι.
Εγω του λεω δεν ειμαι μαλακας να κατσω καρτερι για μπεκατσα, εγω δηλαδη λεει μαλακας ειμαι; εμ τι εισαι ρε του λεω!!!
Σ'αρεσει να βαρανε οι αλλοι τους λαγους με τα φαναρια; οχι λεει, τοτε εσυ γιατι πας για καρτερι;
Αμα θες του λεω να βαρεσεις μπεκατσα πηγαινε περπατητο και μπορει να εισαι τυχερος να σηκωσεις καμια.
Εχω βαρεθει να ασχολουμε με τετοια ατομα πλεον, δεν υπολογιζουν και δεν σεβονται τιποτα
1.Το σύστημα ειναι έτσι φτιαγμένο να καλιεργεί και να ανέχεται τέτοια φαινόμενα.
2. Δεν βρίσκεις κανέναν υπεύθυνο όταν χρειάζεται να επέμβει.
3. Και τελικά σε κάνει ή να αδιαφορείς και να λες " ωχ αδερφέ ,εγω θα αλλάξω τα πράγματα;"ή να κάνεις και συ τα ίδια με τον μαλάκα.

Καλο μεσημερι σε ολους μας παιδια !!!!! Οπου κι αν ειστε οτι και αν κανει ο καθενας . Αν μου επιτρεπετε θα σας πω μια μικρη μεσημεριανη ιστορια που εγεινε πριν πολλα χρονια , γιατι οι ανθρωποι χωρις αρχες και σεβαση για κατι που δεν τους ανηκει υπηρχαν - υπαρχουν και θα υπαρχουν δυστηχος. Ειμαι λοιπον πρωινο καρτερι για παπια , και αφου τελειωσε το κυνιγη και παω για το αυτοκινητο ,πεφτουν 3 τουφεκιες σχετικα κοντα μου , και αμεσως γυριζω να δω που πεσαν , για κακη τυχη αυτου που τουφεκισε ειδα που ερειξε και τη πουλι ξεκραμασε . δεν θελω να σας το παιξω οτι ζωρικος , ουτε οτι ειμαι μπολικος . Αυτων ομως μετα απο αυτο που εκανε των κρατησα εκει μεχρι να ερθει η αρμοδεια υπηρεσια και να παξει τα δεωντα . Εμεις πρωτα απο ολους πρεπει να ειμαστε σωστη διαχειριστες των θηραματων και το ιδιο πρεπει να δειδαξου με και στα παιδια μας , αρχες και ηθως και στη ζωη τους και πιστη .

Έχω φορτώσει τα περισσότερα πράγματα απο εχθές, σηκωνόμαστε το πρωι με τον πατέρα μου και φορτώνουμε τα πράγματα του ψυγείου, τα όπλα και το σκυλί,αφού το έβγαλα μια βόλτα πρώτα,να κανει τις ανάγκες του.
Με το που βάζω μπρος, χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει ένας φίλος που είχε πάει προς Τρίπολη για κυνηγι,που εισαι; Του λέω μόλις ξεκινάω και μου λέει μην πας πουθενά, γιατι εχει πολυ χιόνι και γυρίζουμε πίσω.
Παίρνουν και τον πατέρα μου απο το χωριό ένας τσοπάνης και οι αδερφός του και του λένε μην διανοηθείτε και ρθειτε. Και να φτάναμε πες στο χωριό,από την πλατεία μεχρι το σπίτι δεν μπορούσαμε να πάμε,τόσο πολυ ειναι το χιόνι.!
Αρχίσαμε να ξεφορτωνουμε όπλα, του ψυγείου και το σκυλί και αφήνουμε ολα τα αλλα στο αμάξι. Είμαστε σε αναμονή, μεχρι να μας ειδοποιήσουν οτι ανοίγουν σιγά σιγά τους δρόμους,για να πάμε....
Πριν λιγο που τηλεφώνησα, δυο γκρέιντερ πολεμούν να ανοίξουν το κεντρικό οδικό δίκτυο και πήγε και ενα να ανοίξει το δρομάκι που οδηγεί απο την πλατεία προς τα εκει που ειναι το σπίτι,αλλα ειναι φαρδιά η λεπίδα και πρεπει να πάει μικρότερο.
Τέλος πάντων είμαστε σταντ μπάι και το βλεπω απο Δευτέρα και αν.....

Status
Not open for further replies.
Back