Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αφου φουσκωσα στον υπνο δυο μερες ετοιμαζω τα συνεργα για ολονυχτιο στα καλαμαρια.
Mε τετοιον καιρο θα εχουν γυαλωσει κ γιγαντια καλαμαρια,ξερεις απο αυτα που βουλιαζουν πλοια...sarcastic..sarcastic.
Δεν εχω ασχοληθει με δαυτα,παλια ειχα κανει μια εξοδο κ ειχα πιασει ενα..
Μου χαρισε της προαλλες ενας φιλος μια dtd απομιμηση αθερινας..
Ειχα δει διαφορα βιντεο κ φωτο με αυτες αλλα αν την δεις απο κοντα παθενεις πλακα..πολυ αληθοφανη χρωματα..μεχρι κ "ψειρα" εχουν βαλει πανω για να δειχνει οσο το δυνατον φυσικο..
Ειδικα το "μπαρμπουνακι" τα σπαει..
Αυτη την στιγμη παιζει να ειναι οι καλυτερες τις αγορας..
Ισως την δοκιμασω αργοτερα σε καμια σουπια,αν κ τα διχτυα στον γυαλο με στοχο αυτες κ τους κεφαλους εχουν κανει μεγαλη ζημια..

Mε τετοιον καιρο θα εχουν γυαλωσει κ γιγαντια καλαμαρια,ξερεις απο αυτα που βουλιαζουν πλοια...sarcastic..sarcastic.
Δεν εχω ασχοληθει με δαυτα,παλια ειχα κανει μια εξοδο κ ειχα πιασει ενα..
Μου χαρισε της προαλλες ενας φιλος μια dtd απομιμηση αθερινας..
Ειχα δει διαφορα βιντεο κ φωτο με αυτες αλλα αν την δεις απο κοντα παθενεις πλακα..πολυ αληθοφανη χρωματα..μεχρι κ "ψειρα" εχουν βαλει πανω για να δειχνει οσο το δυνατον φυσικο..
Ειδικα το "μπαρμπουνακι" τα σπαει..
Αυτη την στιγμη παιζει να ειναι οι καλυτερες τις αγορας..
Ισως την δοκιμασω αργοτερα σε καμια σουπια,αν κ τα διχτυα στον γυαλο με στοχο αυτες κ τους κεφαλους εχουν κανει μεγαλη ζημια..
Tασο αν εχει καλαρια και ειναι η ωρα που κυνηγανε........και τις καλτσες σου να πεταξεις μεσα θα τις φανε.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back