Σκέφτηκε κανείς μήπως αυτό είναι παράνομο; Μήπως να γινόταν μια ερώτηση στο Ινστιτούτο καταναλωτών (ΙΝΚΑ)?Το απόγευμα πήρα για μισό κιλό ssb150 και μου είπε ότι ο εισαγωγέας τους υποχρεώνει για κάθε μισό κιλό πυρίτιδας να δίνουν και 300 κάλυκες
Σκέφτηκε κανείς μήπως αυτό είναι παράνομο; Μήπως να γινόταν μια ερώτηση στο Ινστιτούτο καταναλωτών (ΙΝΚΑ)?Το απόγευμα πήρα για μισό κιλό ssb150 και μου είπε ότι ο εισαγωγέας τους υποχρεώνει για κάθε μισό κιλό πυρίτιδας να δίνουν και 300 κάλυκες
Παράνομο ή νόμιμο δεν γνωρίζω αυτό που ξέρω είναι πως όσο δεν ανοίγει η αγορά να μπουν και άλλοι εισαγωγείς στο παιχνίδι θα μας κάνουν ότι θέλουν .Σκέφτηκε κανείς μήπως αυτό είναι παράνομο; Μήπως να γινόταν μια ερώτηση στο Ινστιτούτο καταναλωτών (ΙΝΚΑ)?
Δυστυχώς πατάνε στην τρέλα μας και κάνουν ότι κάνουν αλλά για πόσο δεν ξέρω . Προσωπικά αν και θα έπαιρνα τους κάλυκες έτσι κι αλλιώς γτ τους χρειαζομουν σπαστικα όταν το άκουσα ..Ο εισαγωγεας εκβιαζει τον μαγαζατορα και ο μαγαζατορας μεταφερει τον εκβιασμο στον πελατη ?
Καλο !!!
Τωρα το μονο που μενει ειναι τα ρεστα να μας τα δινουν σε καψουλια !
Ευχαριστω , δεν θα τους κανω την χαρη !!
Αν δεν θελουν μια, δεν θελω δεκα!
Άμα ξαναπαρο υλικά σφηρα μουΜε την αγορά μισο κιλό πυρίτιδας υποχρεωτική αγορά 300 κάλυκες ... Τάδε εφη Κένταυρος ... Καλά πάμε ...
Ας ωψεται το 36αρι αλλιώς ...Άμα ξαναπαρο υλικά σφηρα μου![]()
Μία χαρά σκοτώνει.με 1 κιλό πυρίτιδα βγενης στην σύνταξηΑς ωψεται το 36αρι αλλιώς ...![]()
Δεν ρώτησα αν στο κιλό θέλουν 600 κάλυκες ή κάνουν σκοντο χαχαχΜία χαρά σκοτώνει.με 1 κιλό πυρίτιδα βγενης στην σύνταξη
Αυτό είναι ότι χειρότερο, μας περνάνε για τελείως Χαιβανια τη να πεις.Δυστυχώς πατάνε στην τρέλα μας και κάνουν ότι κάνουν αλλά για πόσο δεν ξέρω . Προσωπικά αν και θα έπαιρνα τους κάλυκες έτσι κι αλλιώς γτ τους χρειαζομουν σπαστικα όταν το άκουσα ..
Τραγικό!! Ούτε στη μαύρη αγορά έτσι.Το απόγευμα πήρα για μισό κιλό ssb150 και μου είπε ότι ο εισαγωγέας τους υποχρεώνει για κάθε μισό κιλό πυρίτιδας να δίνουν και 300 κάλυκες
Μαφία ληπαμε πολυ πάνε να τελειώσουν την ιδιογωμοση.μια και καλή...όσοι έχουμε απόθεμα καλόςΤραγικό!! Ούτε στη μαύρη αγορά έτσι.
εγω λεω το κυνηγι θελουν να τελειωσουν με την ακριβια και στα υλικα αλλα και στα φυσιγγια , περιμενετε λιγο ακομα να ξεστοκαρουν τα μαγαζια απο της παλιες παρτιδες φυσιγγια , και να δειτε ποσο θα παει το κουτι , που το φτηνοτερο θα ειναι 15 ευρω , οι εξαγωγης μονοι τους σκαβουν το λακο τους , γιατι πολλοι που δεν εχουν την οικονομικη ανεση και εχουν και την γρινια απο την οικογενεια θα σταματησουν το κυνηγι , η στην καλυτερη θα το ελατωσουνΜαφία ληπαμε πολυ πάνε να τελειώσουν την ιδιογωμοση.μια και καλή...όσοι έχουμε απόθεμα καλός
Θα μας κλασουν μια μάντρα @.....@...απο πάνω τους τρώνε, αυτοι που δεχονται να γινουν τσιφλικάδες, μαζι με τους αλλους...εγω εχω στοκάρει υλικα ως οτου φτασω 60 ετων πρώτα ο θεός...λιγα σκαγια κ καψουλια ακομη κ μετα τελος....Την μεσαια και την χαμηλη ταξη θελουν να σκοτωσουν
Να παμε πισω στα τσιφλικια και στους κολιγους εποχες