Κυνηγετικές Πυρίτιδες

Η αλήθεια είναι ότι θέλει κάποια προσοχή. Όμως είναι δύσκολο να τα μπερδέψεις μιας και τα μπουκάλια έχουν ετικέτες επάνω. Επίσης ένας σίγουρος τρόπος για να μην γίνει μπέρδεμα, είναι να υπάρχει στο χώρο (πάγκος, τραπέζι), μόνο το συγκεκριμένο μπαρούτι που θα ασχοληθούμε και τίποτα άλλο.
Έτσι, το μπαρούτι που θέλω να γεμίσω μόνο στο τραπέζι ;) ,

Ανατριχιασα
Χωρίς παρεξηγήσεις ΔΕΝ το δέχομαι. Καλά γιατί θα τρελαθώ, έχουν το ίδιο χρώμα και καλά κάνει, τα σημειώνεις ( που γράφουν τι είναι η κάθε μία ) επιτόπου με το που έρχονται. Και μετά θα τα μπερδεύεις όταν πας να γεμίσεις ;; πως γίνεται ;; δεν κοιτάς τη συσκευασία τη γράφει ;; Και ποια θέλεις να γεμίσεις ;; Το μυαλό σου που το έχεις ;; Δεν είσαι καλά για πολλούς και διάφορους λόγους ;; Απλά ΔΕΝ γεμίσεις τέλος. Αυτό με ξεπερνάει, ΔΕΝ γίνεται, ΠΑΝΤΑ κοιτάμε τη γραφή η συσκευασία νόμος. Άσχετο θέλω να πάω για ψεκασμό στα μαρούλια και στα μπρόκολα με χαλκό. Και στο τέλος γιατί είμαι τρία πουλάκια κάθονταν, θα βάλω ραουνταπ. Ε τότε δεν κάνω, και είμαι και για κλοτσιες. :)
ανατριχιασα ρεεε
Να σκοτωθεις να τα παρεις μεχρι εκει , να χεις 4-5 χιλιαδες ριζες για κοψιμο, να κοβεις σε μια βδομαδα και να ριξεις κατα λαθος ραουντ απ!!!

Ειναι να θελεις να μπεις κατω απ τις σβαρνες μονος σου!

Ανατριχιασα

ανατριχιασα ρεεε
Να σκοτωθεις να τα παρεις μεχρι εκει , να χεις 4-5 χιλιαδες ριζες για κοψιμο, να κοβεις σε μια βδομαδα και να ριξεις κατα λαθος ραουντ απ!!!

Ειναι να θελεις να μπεις κατω απ τις σβαρνες μονος σου!
4-5 είναι καλά, άντε να είναι όπως τώρα που είναι 60.000 μαρούλια, και άλλα τόσα μπρόκολα. Εκεί να δεις μαστίγωμα με βρεγμένη τριχιά που θες. .sarcastic.

Φαντάζομαι ότι η NSI είτε θέλοντας να βελτιώσει τις ισπανικές πυρίτιδες είτε για λόγους κόστους που είναι το πιο πιθανόν είτε και για τα δύο αφαίρεσε τις διαφορετικές χρωστικές ουσίες από αυτές. Ας είναι καλές και φτηνές οι πυρίτιδες και ας έχουν και το ίδιο χρώμα δεν χάλασε ο κόσμος. Μέχρι στιγμής πάντως όσο έχω δουλέψει τις καινούριες πυρίτιδες psb απο nsi Δεν έχω κάποιο παράπονο.

Φαντάζομαι ότι η NSI είτε θέλοντας να βελτιώσει τις ισπανικές πυρίτιδες είτε για λόγους κόστους που είναι το πιο πιθανόν είτε και για τα δύο αφαίρεσε τις διαφορετικές χρωστικές ουσίες από αυτές. Ας είναι καλές και φτηνές οι πυρίτιδες και ας έχουν και το ίδιο χρώμα δεν χάλασε ο κόσμος. Μέχρι στιγμής πάντως όσο έχω δουλέψει τις καινούριες πυρίτιδες psb απο nsi Δεν έχω κάποιο παράπονο.
Μα και η ίδια η Maxam τα τελευταία χρόνια πριν πουληθεί είχε ήδη ξεκινήσει να τις κάνει όλες ίδιες στο χρώμα. Ειδικά τις CSB τις έβγαζε τελευταία όλες γκρι ακόμα και τη CSB2. Ενώ προηγουμένως, και από την εποχή της UEE ακόμα , είχαν διαφοροποίηση στο χρώμα (CSB6, CSB3, PSB3 πράσινες - CSB5, CSB1 γκρι - CSB2, PSB2 ροζ).
Το ότι η PSB2 ήταν μέχρι πρόσφατα ροζ πιστεύω είναι γιατί δεν πρόλαβε (η ΜΑΧΑΜ) να την αλλάξει γιατί πωλήθηκε εν τω μεταξύ στην Nobelsport (οπότε το έκανε τώρα αυτή) !

Εγώ έχω δουλέψει την PSB 5 γεμίζοντας μόνο για το σκοπευτήριο, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν εχει καμία σχέση με την ισπανική MAXAM.
Το έχω γράψει πολλές φορές ότι δεν της είχα σε καμία εκτίμηση.

Πώς και έτσι Νίκο;

Είδες τόσο μεγάλη διαφορά από lot σε lot ή με την αλλαγή εταιρείας είδες κατώτερη ποιότητα;

Τα έχω ξανά πει, όταν της είχε η MAXAM η PSB1 αλλά περισοτερο η 2 με είχαν ταλεπωρισει αφάνταστα με την csb5 τα είχα βρει καλά.
Αυτά όλα αποτελούν προσωπική γνώμη και μπορεί εγώ να είχα στραβώσει τοσο πολύ που μα με επηρέαζε ψυχολογικά κτλπ.
Με την PSB5 της Nobel για σκοπευτική χρήση με το 687 δεν με ταλεπωρισε καθόλου έβγαλα ένα ωραιότατο φυσίγγιο 28 γραμμαρια. Έκανα εγώ τα δικα μου για το ψάξιμο και μόνο αλλά δεν με χάλασε καθόλου. Είναι πολύ καλή και μπορεί κάποιος να βγάλει ωραιότατο τσιχλοφυσιγγιο.
Ας πούμε
1,40 Χ 28 νο8 1/2
CX2000
Θωδη 25
68,5 - 57

Τα έχω ξανά πει, όταν της είχε η MAXAM η PSB1 αλλά περισοτερο η 2 με είχαν ταλεπωρισει αφάνταστα με την csb5 τα είχα βρει καλά.
Αυτά όλα αποτελούν προσωπική γνώμη και μπορεί εγώ να είχα στραβώσει τοσο πολύ που μα με επηρέαζε ψυχολογικά κτλπ.
Με την PSB5 της Nobel για σκοπευτική χρήση με το 687 δεν με ταλεπωρισε καθόλου έβγαλα ένα ωραιότατο φυσίγγιο 28 γραμμαρια. Έκανα εγώ τα δικα μου για το ψάξιμο και μόνο αλλά δεν με χάλασε καθόλου. Είναι πολύ καλή και μπορεί κάποιος να βγάλει ωραιότατο τσιχλοφυσιγγιο.
Ας πούμε
1,40 Χ 28 νο8 1/2
CX2000
Θωδη 25
68,5 - 57
Νίκο, συμφωνώ μαζί σου ότι είναι καλές, και γιατί το λέω ;; Αυτό το σεταπ το εστηνα με Ας. Οταν τελείωσε ξεκίνησα την ΡSB5 ακριβώς αυτό το σεταπ σαν μπουσουλα. Και βγήκε πάρα πολύ καλό χωρίς κόπο, και έμεινα εκεί. :)

Ειμαι σε διλημμα...
Λεω να αρχισω μισο κιλο, μισο κιλο , να φορτωσω διχως αυριο.
Πιστευω οτι δεν θα επανελθουν ποτε ουτε σε ποικιλια ουτε σε τιμη.
Παναγιώτη όταν όταν συγισουν τα βαριά όπλα θα επανέλθουν...αν όχι όλες οι περισσότερες...τώρα για τιμές δεν ξέρω!

Back