Κυνηγετικές Πυρίτιδες

Αυτή εδώ 32αρα είναι

Παλιά ήταν Aquila 1,Aquila 2, Aquila 3, μετά έγιναν Aquila, Aquila L, Aquila V, Aquila SV. Τώρα τί έγινε; Ξαναγυρίσαμε στα παλιά;
Πιθανολογώ ότι αντιστοιχεί στην Aquila L που είναι για 36 γραμμάρια.
Την έφερε τώρα ο Κένταυρος; Τί τιμή έχει;

Έντονο ΡΟΖ τη βλεπω....μαλλον η Aquila L ×36 ειναι.
32αρα είναι το τσεκαρισα με τον πωλητή (Λαναρας) είχε φέρει 20 κιλά πριν ένα μήνα περίπου ξεπούλησε την ίδια μέρα και απ' ότι μου είπε σήμερα δύσκολο να την ξαναδούμε....ο Κυργιας τους υποχρεώνει πλέον με κάθε 20 κιλά πυρίτιδας αγορά 15000 κάλυκες .

32αρα είναι το τσεκαρισα με τον πωλητή (Λαναρας) είχε φέρει 20 κιλά πριν ένα μήνα περίπου ξεπούλησε την ίδια μέρα και απ' ότι μου είπε σήμερα δύσκολο να την ξαναδούμε....ο Κυργιας τους υποχρεώνει πλέον με κάθε 20 κιλά πυρίτιδας αγορά 15000 κάλυκες .
Ο Κύργιας θελει "μαύρο" απο ολους μας...ξερω κι αλλα που δε θελω να γραψω, απλα την εχει δει νταβατζιλίκη ακομη κ σε καταστήματα με τετοιους ειδους δεσμεύσεις....

Είναι σίγουρος ο Λαναράς ότι είναι για 32γρ;
Γιατί γράφει Aquila-2 και όχι σκέτο Aquila;
[/QUOT σ
Είναι σίγουρος ο Λαναράς ότι είναι για 32γρ;
Γιατί γράφει Aquila-2 και όχι σκέτο Aquila;
Σιγουροτατος μου φάνηκε...ο Κυργιας μπορεί νά λύσει οριστικά την απορία

Ας μη κλαιμε μονο για τις πυριτιδες....αλλα πλεον, ας κλαιμε κ για βυσματα σιγα σιγα....ξεκινωντας απο τον αποκεντρωτήρα του Ηλιόπουλου....ΤΕΛΟΣ κι αυτός.
Σιγά σιγά θα μας την κόψουν την ιδιογωμοση......

Τη έγινε παλικάρια ;; Βλέπω η αισιοδοξία τρέχει από τα πατζακια σας. Θα μας κλ,,,,,,,,ουν μια μάντρα αρχ,,,,,,,,,α. Μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα που έχει ο κάθε ιδιογομοτης, θα περάσουν πολλά χρονακια. Και μη μου πείτε ότι υπάρχει ιδιογομοτης που δεν έχει καβατζα. Και πρώτος εγώ, εμένα θα βρούν και τα εγγόνια μου.;)

Ας μη κλαιμε μονο για τις πυριτιδες....αλλα πλεον, ας κλαιμε κ για βυσματα σιγα σιγα....ξεκινωντας απο τον αποκεντρωτήρα του Ηλιόπουλου....ΤΕΛΟΣ κι αυτός.
Όταν είπα εχθές ότι είναι πίτουρο χρόνια γελουσατε. Λουστιτετα τώρα. Αρε πίτουρο θα αναστεναξουν η μύλοι.

Γιατί; Είσαι σίγουρος; Σου είπαν ότι δεν παράγεται άλλο;
Πολύ καλός συγκεντρωτήρας !

Γιατί; Είσαι σίγουρος; Σου είπαν ότι δεν παράγεται άλλο;
Πολύ καλός συγκεντρωτήρας !
Πηγα να παραγγείλω κ μου εμεινε η χαρά....ειπωθεικε, πως μαλλον ΔΕΝ θα ξανα βγει στην παραγωγή...ο κένταυρος δεν εχει παντος.

Back