Κυνηγετικές Πυρίτιδες

Το απόγευμα πήρα για μισό κιλό ssb150 και μου είπε ότι ο εισαγωγέας τους υποχρεώνει για κάθε μισό κιλό πυρίτιδας να δίνουν και 300 κάλυκες
Σκέφτηκε κανείς μήπως αυτό είναι παράνομο; Μήπως να γινόταν μια ερώτηση στο Ινστιτούτο καταναλωτών (ΙΝΚΑ)?

Ο εισαγωγεας εκβιαζει τον μαγαζατορα και ο μαγαζατορας μεταφερει τον εκβιασμο στον πελατη ?
Καλο !!!
Τωρα το μονο που μενει ειναι τα ρεστα να μας τα δινουν σε καψουλια !
Ευχαριστω , δεν θα τους κανω την χαρη !!
Αν δεν θελουν μια, δεν θελω δεκα!

Σκέφτηκε κανείς μήπως αυτό είναι παράνομο; Μήπως να γινόταν μια ερώτηση στο Ινστιτούτο καταναλωτών (ΙΝΚΑ)?
Παράνομο ή νόμιμο δεν γνωρίζω αυτό που ξέρω είναι πως όσο δεν ανοίγει η αγορά να μπουν και άλλοι εισαγωγείς στο παιχνίδι θα μας κάνουν ότι θέλουν .

Ο εισαγωγεας εκβιαζει τον μαγαζατορα και ο μαγαζατορας μεταφερει τον εκβιασμο στον πελατη ?
Καλο !!!
Τωρα το μονο που μενει ειναι τα ρεστα να μας τα δινουν σε καψουλια !
Ευχαριστω , δεν θα τους κανω την χαρη !!
Αν δεν θελουν μια, δεν θελω δεκα!
Δυστυχώς πατάνε στην τρέλα μας και κάνουν ότι κάνουν αλλά για πόσο δεν ξέρω . Προσωπικά αν και θα έπαιρνα τους κάλυκες έτσι κι αλλιώς γτ τους χρειαζομουν σπαστικα όταν το άκουσα ..

μην νομιζουν οτι με αυτα που κανουν εμεις που γεμιζουμε οτι θα σταματησουμε την ιδιογομωση , το κυνηγι θα σταματησουμε , γιατι για εμενα κυνηγι χωρις ιδιογομωση δεν λεει , να ριχνω τα τζουφια τους που ποτε ειναι ετσι και ποτε αλλιος . και τοτε να δουμε ποιοι θα ειναι οι χαμενοι , αυτοι που δεν θα περνουμε ουτε υλικα ουτε φυσιγγια , για εμεις που θα εχουμε την τσεπη μας γεματη χωρις τα εξοδα του κυνηγιου

Δυστυχώς πατάνε στην τρέλα μας και κάνουν ότι κάνουν αλλά για πόσο δεν ξέρω . Προσωπικά αν και θα έπαιρνα τους κάλυκες έτσι κι αλλιώς γτ τους χρειαζομουν σπαστικα όταν το άκουσα ..
Αυτό είναι ότι χειρότερο, μας περνάνε για τελείως Χαιβανια τη να πεις.

Δεν έχουμε όλοι τρέλα. Μερικοί βάζουμε την αξιοπρέπειά μας σε υψηλή προτεραιότητα και αφήνουμε τις τρέλες για τους τρελούς.

Για να αγοράσω ξανά πυρίτιδα πρέπει οι τιμές να πέσουν 50% και με κάθε μισόκιλο να μου κάνει δώρο 100 κάλυκες. Και δεν κάνω χιούμορ.

Υπάρχουν τόσα πολλά ωραία πραγματάκια να αγοράσεις στη ζωή που δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λιμνάζω στη σήψη της κυνηγητικής αγοράς. Σκεφτείτε με πόση δυσκολία βγάζετε αυτά που βγάζετε, και πόσες θυσίες κάνατε για να φτάσετε να έχετε το εισόδημα που έχετε. Αξίζει να το σκορπάτε στον κάθε αλητάκο του δρόμου εισαγωγέα; Δε νομίζω!

Μαφία ληπαμε πολυ πάνε να τελειώσουν την ιδιογωμοση.μια και καλή...όσοι έχουμε απόθεμα καλός
εγω λεω το κυνηγι θελουν να τελειωσουν με την ακριβια και στα υλικα αλλα και στα φυσιγγια , περιμενετε λιγο ακομα να ξεστοκαρουν τα μαγαζια απο της παλιες παρτιδες φυσιγγια , και να δειτε ποσο θα παει το κουτι , που το φτηνοτερο θα ειναι 15 ευρω , οι εξαγωγης μονοι τους σκαβουν το λακο τους , γιατι πολλοι που δεν εχουν την οικονομικη ανεση και εχουν και την γρινια απο την οικογενεια θα σταματησουν το κυνηγι , η στην καλυτερη θα το ελατωσουν

Την μεσαια και την χαμηλη ταξη θελουν να σκοτωσουν
Να παμε πισω στα τσιφλικια και στους κολιγους εποχες
Θα μας κλασουν μια μάντρα @.....@...απο πάνω τους τρώνε, αυτοι που δεχονται να γινουν τσιφλικάδες, μαζι με τους αλλους...εγω εχω στοκάρει υλικα ως οτου φτασω 60 ετων πρώτα ο θεός...λιγα σκαγια κ καψουλια ακομη κ μετα τελος....

Back