"Κοντακίαση"

Το κοντακι το τελειοποιεις ριχνοντας το οπλο σου.Τελεια και παυλα.Κοντακια δι αλληλογραφιας η "σημαδεψε το ματι και το φρυδι μου" μου,laser κλπ.καταληγουν στο μπαουλο.
Θα το παρεις αφινιριστο και θα το δουλεψεις σε πραγματικες συνθηκες!
Δεν παθαινει τιποτα.Δε νομιζω να μην δεχτει αυτο το deal ο μαστορας!
Αν ειναι σωστος και επαγγελματιας πρεπει να στο προτινει ο ιδιος!Ακομη κι αν ειναι κοπιαρισμα απο αλλο η του δωσεις γραμμενα τα μετρα σου!
.congrats.συμφωνω 100%

Πιάνεις ακραίες περιπτώσεις φίλε μου.
όλα για τον καθενα ειναι υποκειμενικα , για σενα μπορει να είναι ακραιο , για αλλον είναι φυσιολογικο και παει λεγοντας , μην καταδκαζεις ευκολα κατι , κοιταξε το και απο άλλη οπτικη γωνια , να θυμασαι παντα ότι το σωμα για να αρχισει να εχει μυικη μνημη σε μια κινηση θελει τουλάχιστον 2.500 - 3.000 φορες να την κανει

dh7jg1.jpg

23wr2pz.jpg

Ετημο το προτο φαγομα,ευκολο τεληκα τρογετε.αναμενετε δοκημες.αυτο που παρατηρησα ειναι οτη τωρα ευθηγραμηζετε ομως ματι και σκοπευτηκη γραμη ολα σε μια γραμη χωρης να κανο διορθοσης.αντε να δουμε
φωτοβολιδα όταν οδηγεις το αμαξι το γερνεις το κεφαλι δεξια ??

Χαχαχα οχει βεβεα.δεν τοχω επομηση το κραταο στο χερη και εβγαλα την φοτο
το ξερω φιλε , για άλλο λογο ρωτησα , για ποιο λογο οταν επωμιζουμε τα οπλα γερνουμε το κεφαλι ενώ σε ολες τις άλλες δραστηριότητες το κεφαλι και τα ματια παντα μα παντα είναι αλφαδιασμένα ?????????? μηπως αυτό είναι τρομερο λαθος ?

Πηθανολογο οστε να παρουμε την σκοπευτηκη ευθια κανης και στοχου.για μενα ειναι μιον αυτο.κανονηκα κατα την γνομημου αν εχεις σοστο κοντακι οπου βλεπης παει η τουφεκια,ουτε στρηψηματα ουτε κατεβασματα κεφαλιου

Πηθανολογο οστε να παρουμε την σκοπευτηκη ευθια κανης και στοχου.για μενα ειναι μιον αυτο.κανονηκα κατα την γνομημου αν εχεις σοστο κοντακι οπου βλεπης παει η τουφεκια,ουτε στρηψηματα ουτε κατεβασματα κεφαλιου
ένα πουλακι από κρητη μου ειπε ότι ενας νεαρος ενονοματι Φωτοβολίδας με ένα δικαννο πλαγιο δεν μπορει με τιποτα να ριξει κεντρο , το παλευει το παλευει και ολο αριστερα και ψηλα ριχνει , ρε παιδια ξερει κανεις τιποτα ??? αληθευουν οι φημες ?

Σημερηνες δοκημες κοντακιου.4 τουφεκιες με μονοβολα στα 30 μετρα σε μπουκαλια του νερου,εστηκτοδες τουφεκιες με ανηκτα και τα διο ματια.ολα τα μονοβολα κεντρο στα μπουκαλια.τετιο πραγμα δεν τοχω ξαναζηση.τωρα καταλαβα την σημασια του κοντακιου να σου ερχετε γαντι.ευχαρηστο ολους που με βοηθησαν ναχο αυτο το αποτελεσμα.(αρε ρασπα τη κανεις)χαχαχαχα

Back