Ωραίος Τάσο.... Αχ ρε που είναι εκείνα τα παραφουσκωμενα μελανουρια που είχε κάποτε...
Εισαι ρομαντικος και παραδοσιακος εσυ!!!Σίγουρα καθετή; Γτ είναι αφρόψαρο... Καλά κομμάτια έχει βγάλει κατά καιρούς ο πατέρας μου (όσα μένουν απ τα δίχτυα) με συρτή αφρού αποκλειστικά
Και εγώ κάτι λίγα, μικρά όμως, με ζυμαράκι και σαλαγκιά με καρουλάκι στο χέρι
Την έχουν ρημάξει την θάλασσα...! Έχω βγάλει 1 κιλό μελανουρι ακριβώς. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Λες και το είχες φουσκώσει με τρόμπα ήταν.Ωραίος Τάσο.... Αχ ρε που είναι εκείνα τα παραφουσκωμενα μελανουρια που είχε κάποτε...
Απο την επιφάνεια μέχρι κ τον βυθό κινείται όπως κ διάφορα αλλά αφρόψαρα...παντού μπορεί να "χτυπήσει"..Σίγουρα καθετή; Γτ είναι αφρόψαρο...
Έλα φίλε πες την αλήθεια....τον έχεις φουσκώσει με τρόμπα. ...
Αυτός θα βράσει..
Ανάλογα το μέγεθος του αγκιστριου κ της σαρδέλας Μάνο..
Αλλά γενικά μου αρέσει να βάζω πολύ για να κάνει "μπούγιο"..
Πχ το φιλέτο μιας κανονικού μεγέθους σαρδέλα το κόβω 3-4 κομμάτια για 7αρακι αγκίστρι..Αν δω κάνα λαβράκι να γυροφερνει το βάζω ολόκληρο το φιλέτο..αυτό θέλει μπουκιααα..
Στο βυθό σού χτυπούσαν τα λιτσομελάνουρα? Τι δόλωμα είχες Αλέξανδρε?
Στο βυθό σού χτυπούσαν τα λιτσομελάνουρα? Τι δόλωμα είχες Αλέξανδρε?