Bettinsoli όχι.α δεν μας τα πες αυτά;
κανα μπετινσόλι είχες;
Ισπανικό Laurona Eibar 20gauge αν σε ικανοποιεί έχω
Bettinsoli όχι.α δεν μας τα πες αυτά;
κανα μπετινσόλι είχες;
Και τι λεει πιο πανω ???Διαβάσε πιο πάνω
Ο thalis ανέφερε ένα ανάλογο θέμα με δισκανδαλο δίκανο... σελίδες 6 και 7 του νήματοςΚαι τι λεει πιο πανω ???
Με το 525 βέβαια θα έχανες τη δεύτερη σκανδάλη. Αν σε ενδιαφέρει το baikal πάντως (και ειδικά αυτό που περιέγραψες μου φαίνεται τέλειο), ίσως σε ενδιαφέρει και αυτό http://www.hephestus.gr/βελτιώσεις-baikal-c-90.htmlΛοιπον εχω καταληξει λογο οικονομικου να παρω ενα μπαικαλακι σταθερο τσοκαρισμα 1-3* δισκανδαλο με απλους εξωλκεις πρωτα ο θεος με το δωρο πασχα αν ειχα λεφταδακια παραπανω θα χτυπαγα ενα 525 αλλα δεν
Α δεν εχω θεματα με βελτιωση οικονομια αξιοπιστια και τα μετρα τουΜε το 525 βέβαια θα έχανες τη δεύτερη σκανδάλη. Αν σε ενδιαφέρει το baikal πάντως (και ειδικά αυτό που περιέγραψες μου φαίνεται τέλειο), ίσως σε ενδιαφέρει και αυτό http://www.hephestus.gr/βελτιώσεις-baikal-c-90.html
Και εγώ Τολι.. εκεί μάλλον θα ΠΑΟ αλλά το παλιό με το 18,2 άυλο μΛοιπον εχω καταληξει λογο οικονομικου να παρω ενα μπαικαλακι σταθερο τσοκαρισμα 1-3* δισκανδαλο με απλους εξωλκεις πρωτα ο θεος με το δωρο πασχα αν ειχα λεφταδακια παραπανω θα χτυπαγα ενα 525 αλλα δεν
Ακρυβος εκοινο θελω 18.2 αλλα φοβαμε μη ριχνει τπτ κλωτσιεςΚαι εγώ Τολι.. εκεί μάλλον θα ΠΑΟ αλλά το παλιό με το 18,2 άυλο μ
Έχω δυο πλαγιά ένα δικό μου και ένα του γαμπρού μου κανένα δεν με κλωτσάει αλλά δεν τα μπωρο τα πλαγιά για αυτό θέλω sp παντός από ντουφεκιές είναι θάνατος έχω δει τρέλα πράγματα με φυσηγγια ιδιογωμοσηςΑκρυβος εκοινο θελω 18.2 αλλα φοβαμε μη ριχνει τπτ κλωτσιες
Είναι σαν να λες ,ποιος δεν πηδάει με ένα αρχιδι...δεν θα άλλαζε κάτι.... θυμάμαι πόσο άγρια τα είχαν πάρει οι 6 κ 7 φυσίγγια στην αποθήκη ,πολλοί βάλανε τάπες πολύ μετά την απαγόρευση....όσο υπάρχει η δυνατότητα το όπλο να μπορεί να γίνεται 6ασφαιρο κ εφτασφαιρο δεν αλλάζει κάτι.....αν τώρα γινόταν με αποθήκες αυστηρά για ένα φυσίγγιο χωρίς έξτρα αποθήκες κλπ.....κανείς δεν θα έπαιρνε σεμιοτοματικΕρώτηση.
Αν το επιτρεπόμενο για την καραμπίνα ήταν 2 φυσίγγια ποιός θα την έπαιρνε κ γιατί?
Το 1985 επιχειρησα να ριξω με ενα μπαικαλ 18.2 αυλους σε τρυγονια στο καμπο του Φενεου.Μελανιασε η πλατη μου και το ζυγοματικο εφαγε τοσα κτυπηματα που το θυμαμαι ακομα.Αποτελεσμα ο φιλος που ειχε το οπλο απο αγανακτηση στο τελος της ημέρας το κοπανησε στο κορμο μιας καρυδιας. Ο πονοκεφαλος περασε μετα απο μια μερα.Θελω να πω οτι λογω του στενου αυλου θελει προσοχη στα μετρα και στη εφαρμογη που πρεπει να εχει το οπλο αυτο επανω στο σωμα σου.Δεν μεμπτομαι το συγκεκριμενο οπλο διοτι αρκετοι συναδελφοι μας κυνηγουν με επιτυχια και ευχαριστηση.Την προσωπικη μου εμπειρια ανεφερα και μονο και τι πρεπει να προσεξει κανεις.Ακρυβος εκοινο θελω 18.2 αλλα φοβαμε μη ριχνει τπτ κλωτσιες
+1000Δεν έχει τόσο σημασία στο κυνήγι το γρήγορο επαναγεμισμα γιατί αν κάνεις αυτό που πρέπει, το πρώτο άντε δεύτερο φυσίγγι φτάνει να τελειώσει τη φάση. Δεν πολεμάμε και δεν κινδυνεύει η ζωή μας για να χρειάζεται να μην αδειάζει το όπλο. Όσο για το ατύχημα ( και παρολίγον τραγωδία) με την καραμπίνα που έπαιρνε 5 αντί για 4 φυσίγγια και πυροβόλησε κατά λάθος το παιδί, δεν φταίει το όπλο. Ο άνθρωπος ήταν ανεκπαίδευτος και αφελής. Στο ανεκπαίδευτος φταίει το κράτος σε μεγάλο βαθμό που επιτρέπει σε μη εκπαιδευμένα και πιστοποιημένα άτομα να κατέχουν λειοκαννο. Όταν αδειάζουμε το όπλο, ανοίγουμε το κλείστρο και τσεκαρουμε οπτικά αλλά και με το δάχτυλο θαλάμη και αποθήκη στο τέλος. Μετά στρέφουμε το όπλο σε ασφαλή κατεύθυνση και ρίχνουμε τη σφύρα. Οι κινήσεις πρέπει να είναι αυτοματοποιημένες και η διαδικασία νόμος απαράβατος. Χαίρομαι τους συναδέλφους που όντας γνώστες, στις φωτογραφίες τους με τα όπλα και τα θηράματα τα κλείστρα τα έχουν πίσω, κάτι μας τονίζουν με αυτή την κίνηση και πολύ σωστά, δεν το κάνουν τυχαία.
Ξερό πολλούς με αυτό το πρόβλημα εγώ που είμαι και αριστερός ποτέ δεν είχα πρόβλημα μάλλον είχαν λάθος μετραΤο 1985 επιχειρησα να ριξω με ενα μπαικαλ 18.2 αυλους σε τρυγονια στο καμπο του Φενεου.Μελανιασε η πλατη μου και το ζυγοματικο εφαγε τοσα κτυπηματα που το θυμαμαι ακομα.Αποτελεσμα ο φιλος που ειχε το οπλο απο αγανακτηση στο τελος της ημέρας το κοπανησε στο κορμο μιας καρυδιας. Ο πονοκεφαλος περασε μετα απο μια μερα.Θελω να πω οτι λογω του στενου αυλου θελει προσοχη στα μετρα και στη εφαρμογη που πρεπει να εχει το οπλο αυτο επανω στο σωμα σου.Δεν μεμπτομαι το συγκεκριμενο οπλο διοτι αρκετοι συναδελφοι μας κυνηγουν με επιτυχια και ευχαριστηση.Την προσωπικη μου εμπειρια ανεφερα και μονο και τι πρεπει να προσεξει κανεις.
Καλές τουφεκιές Τάκη να το χαρείς όσο δεν πάει! Ωραία αίσθηση όταν αγοράζεις ένα νέο όπλο, σε ανανεώνει!Πρόσφατα απέκτησα ένα πλαγιοκαννο βελγικό δισκανδαλο αχρωμειωτο με μήκος Καννών 76 εκατοστά και συσφιξεις 12/10 η αριστερή και 1/10 η δεξιά.
Τον Αύγουστο στην έναρξη θα το εγκαινιάσω στα τρυγονια..
Είχα χρόνια να κυνηγήσω με πλαγιοκαννο και η χαρά μου είναι απερίγραπτη...
Η κατάληξη είναι πως με ένα δικαννο μπορούμε να κάνουμε πολύ ωραία κυνήγια μερακλιδικα και ευχάριστα...
Ξερό πολλούς με αυτό το πρόβλημα εγώ που είμαι και αριστερός ποτέ δεν είχα πρόβλημα μάλλον είχαν λάθος μετρα
Αυτό το είδα και εγώ.Εγώ ρίξει 34γρ που ήταν ανεκτά, κ 32γρ που ήταν αστα να πανε κ αργότερα τα εριξα με την καραμπίνα.....
Πραγματικά!!!Καλές τουφεκιές Τάκη να το χαρείς όσο δεν πάει! Ωραία αίσθηση όταν αγοράζεις ένα νέο όπλο, σε ανανεώνει!