Status
Not open for further replies.
Πολεμος κατα των ιδιογομωτων ειναι ρε παιδια ολα αυτα,απλα πραγματα,τα θελουν ολα δικα τους,το πασατεμπο δηλαδη τα ψιλα ποιος θα τους το παρει,αλλα τα θελουν ΟΥΛΑ!Και τα χοντρα που χανουν.

Περσι κατα τον οκτωμβρη φιλος ψαγμενος ιδιογομωτης μου ελεγε που πρεπει να καβατσαρουμε υλικα με τον sky fall γιατι θα γινουν τεραστιες αλλαγες στο καθεστως και στις τιμες....δυστηχως εμεις φροντησαμε να καβατςαρουμε για καμια 15 χρονια αλλα μονο στα χοντρα

Εγω χοντρα δε γεμιζω. Οποτε δεν με ενδιεφερε. Απο κει και περα, παρολες τις προτιμησεις που εχω σε πυριτιδες, μια χαρα θα κανω την πλακα μου με οποια πυριτιδα καταφερω να βρω, απλα θα κανω δοκιμες και ισως καποια υλικα δεν εχω πως να τα συνδυασω.

Το στοκαρισμα υλικων παντως για 1-2 χρονιες το εκανα παντα

Για μενα τα τσυχλοφυσηγγια τελοσ τελευταία χρονιά που φτιαχνω δεν Υπάρχει λογοσ.θα φτιαχνω λιγα για εκλεχτα η εξειδικευμένα φυσηγγακια. αν με ρωτουσε σημερα νεοσ κυνηγοσ να ξεκινήσει την ιδιογομωση θα του ελεγα ουτε να το σκεφτεί για τα τσιχλοφυσηγγα.εχτωσ και ειχε ευρο για πεταμα;):(:(;)

Α καλά.. σας βλέπω ολους μεσα στην πίκρα..Στο τέλος θα μας πειτε οτι θα πουλήσετε και τις μηχανές σας..
Μπορει να πέσουν ξαφνικά οι τιμές,ποτε δεν ξερεις!!

Α καλά.. σας βλέπω ολους μεσα στην πίκρα..Στο τέλος θα μας πειτε οτι θα πουλήσετε και τις μηχανές σας..
Λογικα τασο αφου ανεβενουν τα υλικα στη ιδιογομωση το ιδιο θα είναι και στου εμποριου με αποτελεσμα την αυξηση στα εμπορικα φυσηγγια λεμε τορα.xm..xm.

Λογικα τασο αφου ανεβενουν τα υλικα στη ιδιογομωση το ιδιο θα είναι και στου εμποριου με αποτελεσμα την αυξηση στα εμπορικα φυσηγγια λεμε τορα.xm..xm.
Χμ..Για φαντασου του εμπορίου να αφήσουν ίδιες τιμές κ να γίνει αύξηση μονο στα υλικά ιδιογομωσης.
Για να σπρώξουν τον κόσμο να μην γεμίζει αλλά να αγοράσει.
Δεν πιστεύω κανεις κατασκευαστής φυσιγγίων να χαίρετε που υπάρχουν ιδιογωμοτες..xm.

Χμ..Για φαντασου του εμπορίου να αφήσουν ίδιες τιμές κ να γίνει αύξηση μονο στα υλικά ιδιογομωσης.
Δεν πιστεύω κανεις κατασκευαστής φυσιγγίων να χαίρετε που υπάρχουν ιδιογωμοτες..xm.
αυτο ξαναπεστο

Κατι άλλο που έχω παρατηρήσει χρόνια τώρα διαβάζοντας απο πιτσιρίκι κυνηγετικά έντυπα ειναι οτι κατά ενα παράξενο τρόπο δεν ασχολούνται σχεδόν καθολου με ιδιογωμοση (λες κ δεν εχει σχέση με το κυνηγι,λες και δεν υπάρχουν κυνηγοί που γεμίζουν τα φυσίγγια τους)και μάλιστα καπιοι προσπαθούν να αποτρέψουν κάποιον να γεμίζει..
Ειναι έτσι?

Aυτο δεν γινεται,απλα οπου δεν χρειαζεται κατι το ιδιαιτερο....εμποριου,απο την ιδιογομωση δεν γυριζεις πισω.

Βρε παιδιά !!!!! για να βρεις ενα τσιχλοφύσιγγο της προκοπής στο εμπόριο,θες τουλάχιστον 6 ευρώ το κουτί...Με 6 ευρω ανα κουτί φτιάχνεις εξαιρετικό ,μα πολύ εξαιρετικό !!!,ΔΙΚΟ ΣΟΥ και έχεις και την ικανοποίηση οτι το έφτιαξες εσύ....RESPECT.:):):)

Εκτός κι αν βαριέται κάποιος να κάτσει να γεμίσει τα τσιχλοφύσιγγα του.Οπότε εκει μιλάμε αλλάζει η δουλειά.Αλλιώς πέρνεις οποιο μπαρούτι γουστάρεις και φτιάχνεις οτι εσύ θες...ειδικά κάτι βράδυα που μπουμπουνάει και αστροπελεκάει έξω..άλλο πράμα λέμε :):):):)

Τασο,αν τα κοστολογησεις ψυχρα,ΔΕΝ συμφερει να ιδιογομωνεις.Ειδικα τσιχλοφυσιγγο.Τι να υπολογισεις?"Μπαινεις μεσα"στα σιγουρα!Η ασχολια αυτη ειναι ενας αλλος κοσμος!Ενας δρομος που σε πηγαινει και σε πηγαινει,χωρις να θελεις να γυρισεις πισω!"Πρεζα"ειναι!ΑΝ,λεω ΑΝ,βαλεις αλλο φυσιγγι στο οπλο σου εκτος απο τα ΔΙΚΑ σου αρχιζουν τα "ΑΝ" και στο μυαλο σου!Το χειροτερο που μπορει να σου συμβει σε σχεση με το οπλο -φυσιγγι ειναι αυτο το"ΑΝ",η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!Νομιζω οτι η αποψη μου εκφραζει ολα τα παιδια,εδω και οχι μονο,που ιδιγομωνουν.Θελεις να κανεις ενα γκαλοπ?

Status
Not open for further replies.
Back