Ιδιογόμωση cal 20

Με μια βάσει σαν αυτές που κάνει ο Καββαδιας θα έλυνες πολλά προβλήματα
Από την άλλη μπορείς και μηχανή αλλά αλλάζει το οικονομικο
Όταν λες βάσεις Νίκο ποιες εννοείς αυτές που μπαίνουν πάνω στο δράπανο? Έχει κ ο Κένταυρος κάποιες! Είναι λειτουργικές?

Το cnc το στροφείο έχω και ένα no name μπρούτζινο μαχαίρι. Θα πάρω το μαχαίρι το cnc και θα παραγγείλω το I2S.
Θα κανείς πολυ καλή κίνηση, δεν θα πάνε τα χρήματα σου χαμένα .
Μην με παρεξήγηται που τα λέω και τα ξαναλέω αλλά τα περισσότερα τα έχω και έχω καταλήξει σε δυο πράγματα. Απλά τα λέω για να Μην πηγμένουν τα χρήματα χαμενα

Όταν λες βάσεις Νίκο ποιες εννοείς αυτές που μπαίνουν πάνω στο δράπανο? Έχει κ ο Κένταυρος κάποιες! Είναι λειτουργικές?
Ψάχνω ώρα τωρα να σου βρω ένα βίντεο δικό μου, αλλά δεν ….
Είναι μια λύση πολυ καλή και πρακτικοτατη

Μπορεί μήπως κάποιος να μου εξηγήσει τί καταλαβαίνω λάθος ή τί μου διαφεύγει από τον πίνακα της Gualandi για την MG2;

Στο 20άρι διαμέτρημα γιατί προτείνει 1,45 και 1,50γρ για τα 28/29 γραμμάρια αλλά αμέσως πιο κάτω μόνο 1,40 για τα 30 και 31γρ !?

Τί μου διαφεύγει;; Το καψούλι είναι ίδιο, το κλείσιμο αστέρι και στα δύο.

MG2.jpg

Μπορεί μήπως κάποιος να μου εξηγήσει τί καταλαβαίνω λάθος ή τί μου διαφεύγει από τον πίνακα της Gualandi για την MG2;

Στο 20άρι διαμέτρημα γιατί προτείνει 1,45 και 1,50γρ για τα 28/29 γραμμάρια αλλά αμέσως πιο κάτω μόνο 1,40 για τα 30 και 31γρ !?

Τί μου διαφεύγει;; Το καψούλι είναι ίδιο, το κλείσιμο αστέρι και στα δύο.

View attachment 54570
Απ'ότι βλέπω η B&P τη δίνει 1,45 χ 28/30. Επειδή ούτως ή άλλως τα 30-31 γρ στο 20αρι είναι στα ανώτατα όρια των προδιαγραφών της MG2, υποθέτω ότι ο Gualandi θυσιάζει λίγη ταχύτητα για να μην ανέβουν υπερβολικά οι πιέσεις ...

Απ'ότι βλέπω η B&P τη δίνει 1,45 χ 28/30. Επειδή ούτως ή άλλως τα 30-31 γρ στο 20αρι είναι στα ανώτατα όρια των προδιαγραφών της MG2, υποθέτω ότι ο Gualandi θυσιάζει λίγη ταχύτητα για να μην ανέβουν υπερβολικά οι πιέσεις ...
Μπράβο Στέλιο, δεν το είχα σκεφτεί. Αυτή είναι μια λογική εξήγηση. Ευχαριστώ.

Back