MG2 150X27 / 615/ 69-60 / vo7 /
Ναι αλλά δεν πουλιέται πουθενά.Το μαχαιράκι cnc να ξέρεις είναι καλύτερο από του κορτινι
Μόνο για 12άρι έχει. Για 20άρι πρέπει να ζητήσει να του φτιάξουν. Όχι να του φέρουν, να φτιάξουν στο τόρνο όταν μπορούν αυτοί που τα κάνουν.Ο Κένταυρος δε έχει;
https://www.idiogomosi.com/pages/posts/-469.phpΜόνο για 12άρι έχει. Για 20άρι πρέπει να ζητήσει να του φτιάξουν. Όχι να του φέρουν, να φτιάξουν στο τόρνο όταν μπορούν αυτοί που τα κάνουν.
Ναι φίλε Napo για αυτό πήγα να το πάρω την Πέμπτη. Όμως στο κατάστημα μου είπε ότι δεν έχει και πρέπει να παραγγείλουμε να φτιάξουν και θα αργήσει. Παράγγειλα λοιπόν και περιμένω και μέχρι να έρθει δεν φτιάχνω τίποτα.
Θα έπρεπε να το αναφέρει ως μη διαθέσιμο, αλλά τι να πεις.Ναι φίλε Napo για αυτό πήγα να το πάρω την Πέμπτη. Όμως στο κατάστημα μου είπε ότι δεν έχει και πρέπει να παραγγείλουμε να φτιάξουν και θα αργήσει. Παράγγειλα λοιπόν και περιμένω και μέχρι να έρθει δεν φτιάχνω τίποτα.![]()
Γενικά, το συγκεκριμένο κατάστημα ενώ είναι τίμιοι και έχουν το καλύτερο απόθεμα από όλους όσους εγώ γνωρίζω στην Ελλάδα, δεν έχει καταφέρει καθόλου να προσαρμοστεί στις ανάγκες της εποχής σε σχέση με το ίντερνετ, τις ον λάιν αγορές και όλα όσα κάνουν τα καταστήματα στην εποχή μας. Δεν έχει ούτε καν δικιά του ιστοσελίδα. Αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα.Θα έπρεπε να το αναφέρει ως μη διαθέσιμο, αλλά τι να πεις.
Εχεις απόλυτο δίκιο. Αντί να προσαρμόζονται οι πωλητές, προσαρμόζονται οι πελάτες.Γενικά, το συγκεκριμένο κατάστημα ενώ είναι τίμιοι και έχουν το καλύτερο απόθεμα από όλους όσους εγώ γνωρίζω στην Ελλάδα, δεν έχει καταφέρει καθόλου να προσαρμοστεί στις ανάγκες της εποχής σε σχέση με το ίντερνετ, τις ον λάιν αγορές και όλα όσα κάνουν τα καταστήματα στην εποχή μας. Δεν έχει ούτε καν δικιά του ιστοσελίδα. Αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα.
Lbrs ειναι?αν ειναι αυτοι δεν με ενθουσίασαν.
Αν αυτό το είπες για εμένα, όταν είπα σκοπευτήριο εννοούσα το ΚΕΒΟΠ που πήγα σήμερα και παράλληλα δοκίμασα τα λίγα φυσίγγια που είχα φτιάξει για το 20άρι στα 28-29. Δεν έριξα πιάτα, δεν έχει πούλες το ΚΕΒΟΠ, είναι σκοπευτήριο ραβδωτών, απλά εγώ είμαι σε σύλλογο πρακτικής και δουλεύουμε σπανίως και το λειόκαννο. Εγώ δοκιμές έκανα.Για σκοπευτήριο 28-29 γραμμαρια είναι τουλάχιστον υπερβολή, σκοπευτήριο με cal 20 24-25 το πολυ. Τι νόημα έχει 29 γραμμαρια σε δισκσακι
Απογαλακτισμός από το 12αρι
Aquila είναι.Lbrs ειναι?αν ειναι αυτοι δεν με ενθουσίασαν.