Αν σου ήταν εύκολο να βάλεις φώτο θα ήταν χρήσιμη.Εγώ πήρα ένα μαχαίρι μπρούτζινο και ακόμα παλεύω να φτιάξω επίπεδο το αστέρι!
Μου κάνει λακκούβα και με ελεύθερο χώρο αυτόν που πρέπει να έχω!
Σαν απειλή μου φαίνεταιΘα τα πούμε το βραδυ
Θαλή μήν μπείς στο τρυπάκι του ''όμορφου'' ρελιάσματος με αποτέλεσμα να γίνονται φουρνέλα - δυναμίτες .Αυτά είναι τρία πατσαβουροφύσιγγα κλεισμένα από την ίδια πατσαβουρομηχανή και ρελιασμένα από το ίδιο πατσαβουροδράπανο.
Το μόνο που αλλάζει είναι κάτι στο στροφείο. Δεν θα σας πω τί είναι αυτό το κάτι για να μην επηρεάσω.
Τα δύο από τα τρία θα πεταχτούνε στα σκουπίδια και θα κρατηθεί το ένα.
Ποια δύο θα πετούσατε στα σκουπίδια και πιο θα κρατούσατε;
1 και 3 είναι κλεισμένα στα 60χιλ, το 2 στα 57,8.
Όποιος δεν αντέχει το δράμα να μην συμμετέχει.
View attachment 52411View attachment 52412
Ευχαριστώ πολύ για τίς οδηγίες .Το σωστό ρελι δεν έχει να κάνει μετά φουρνέλα
Φουρνέλα κανείς και με μη εμφανίσιμο ρελι
Βάλε χαρτάκι 1χιλ μέσα στο βύσμα σου καί θα κλείσει η τρύπαΗ τρύπα σκεφτόμουν ότι έχει να κάνει με την κωνική χάραξη. Δηλαδή όσο πιο βαθιά και προς τα κάτω το σφάξει, τόσο πιο μπροστά θα έρθουν τα πετάλια και θα κλείνουν χωρίς κενό. Όση δύναμη και να βάλω όμως έτσι βγαίνουν. Έχω λυγίσω 3-4 κάλυκες από τη δύναμη. Ίσως να φταίει η ογκομετρία τη συνταγής. Όσον αφορά στη λακκουβα, ο λόγος που ανέβηκα από τα 28 στα 29γρ είναι ότι μου κάνει μικρότερη λακκούβα από ότι έκανε στα 28. Αλλά πάλι κάνει. Και ξέρω καλά τί θα μου πει ο Νίκος όταν μπει, "να αγοράσεις καλυκοκόφτη!"
Μην με παρεξηγείς κουβέντα κάνουμε φιλικά πάντα. Γνωρίζω ότι γνωρίζεις το αντικείμενο πολυ καλά. Φιλικά πανταΕυχαριστώ πολύ για τίς οδηγίες .
Χαρτάκι 1χιλ μέσα στο βύσμα;;Βάλε χαρτάκι 1χιλ μέσα στο βύσμα σου καί θα κλείσει η τρύπα
Λογικά του 28αριού .Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια.
Χαρτάκι 1χιλ μέσα στο βύσμα;;
Δηλαδή αφού βάζω το βύσμα, πριν βάλω σκάγια να βάλω ένα χαρτάκι μέσα στο ποτηράκι εννοείς; Τί διαμέτρημα ταιριάζει;