Ιδιογόμωση cal 20

αυτό στα ορτύκια με 24 γραμμάρια νο8 με ρέλι και φελλό ξέρεις τι κάνει
απόλαυση θα είναι
η μια μακρινή τουφεκιά σε τρυγόνι με την αριστερή του ξέρεις τι ηδονή θα νιώσεις

15,8 λογικά άλλα σίγουρα γράφει στης καννες
Τί είσαι εσύ ρε παιδί μου!
15,8 ακριβώς όπως λες!
Με γυμνό μάτι δε φαινόταν, αλλά με φωτογραφία με μεγάλη μεγέθυνση φαίνεται ξεκάθαρα. 15,8 οι αυλοί όπως είπες.

DSC01702_Fotor.jpg

Ωραίο μια χαρά είναι!
Απλά είσαι ευγενικός άνθρωπος! :)

Σε δύο στάδια τα έκλεισες;
Είναι κλεισμένα με τη δωδεκασταδιακή του Λαναρά για 20cal.
Και μετά περασμένα από δράπανο πάγκου με το υπερστροφείο του Λαναρά.

(Ναι)

(Ναι)
Μην τα υποτιμάς καθόλου τα εργαλεία σου φίλε μου! Κ εγώ με μια παλιά lee φτιάχνω κ δράπανο με στροφιο Λαναρά καί πίστεψε με το φυσιγγι μου είναι κλάση ανώτερο από πολλά εμπορικά που δοκίμασα όταν πήρα το 20αρι μου! Μια απλή δοκιμή σε χαρτόνια που έκανα όταν ξεκίνησα σού μηλαω για τρελή διάφορα!

Κ εγώ με μια παλιά lee φτιάχνω κ δράπανο με στροφιο Λαναρά καί πίστεψε με το φυσιγγι μου είναι κλάση ανώτερο από πολλά εμπορικά που δοκίμασα όταν πήρα το 20αρι μου! Μια απλή δοκιμή σε χαρτόνια που έκανα όταν ξεκίνησα σού μηλαω για τρελή διάφορα!
Μια χαρά σε πιστεύω γιατί και εγώ έτσι κλείνω στο 12cal. Απλά δεν ήθελα να πάρω δεύτερη Lee και για το 20.

(Ναι)
Δοκίμασε τα και θα δεις ότι είναι πολύ καλύτερα από τα εμπορικά! Το σημαντικό είναι να εμπιστευτείς τα φυσίγγια σου!

Δοκίμασε τα και θα δεις ότι είναι πολύ καλύτερα από τα εμπορικά! Το σημαντικό είναι να εμπιστευτείς τα φυσίγγια σου!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Τα εμπιστεύομαι και τα αγαπάω τα φυσιγγάκια μου. Και ξέρω ότι βγαίνουν μια χαρά στο 12cal τουλάχιστον.
Επίσης όμως ξέρω και τις διάφορες μόδες του φόρουμ και μία από αυτές είναι τα καλλιστεία φυσιγγίων στην ιδιογόμωση. Ξέρω λοιπόν ότι κάποιους η φώτο δεν θα τους ικανοποιήσει :)

Ωχχχ. Τζούφια θα μου βγει η τουφεκιά αν έχεις δίκιο :rolleyes:

Έβαλα 1.40 γιατί ο Χατζιώτης στο βιβλίο του προτείνει 1,37 για 28 γραμμάρια σε ρελιαστό κλείσιμο. (γόμωση νούμερο 442)
Επίσης, εδώ κάπου μου είχαν προτείνει 1,45 για 29γρ σε ρελιαστό.
Οπότε θεώρησα ότι 1,40 σε 28γρ σε ρελιαστό είναι το σωστό.
1,45*28 είναι η γεμισια της

Κίτρινους ποιους ;
εχει να κάνει με την χρωστική
η σεντιτ κίτρινη σκούρο είναι καλύτερη από κάποιους φιοκι
γενικα η φιοκι είναι καλύτερη ακόμα και η διαφανη φιοκι είναι πολύ καλη

Σε σχέση με τους κίτρινους της Φιόκι. Εγώ τουλάχιστον δε βλέπω διαφορά στη σκληρότητα.

Ενώ διαφορά στη σκληρότητα σε σχέση με το χρώμα παρατηρώ στο 12άρι. Οι σκούροι είναι πιο σκληροί από τους διάφανους.

Οι κόκκινη φιοκι και η Σέντιτ έχουν μεγάλη διαφορα στην σκηροτητα
Είχα πετύχει κάτι κόκκινους σεντιτ στον λαναρα πολυ ωραίους, τους μάζεψα ολους
Με τους ισπανικούς μην ασχοληθείς καθόλου αν και το καψουλι τους δουλεύει εξαιρετικά την MG2

Οι κόκκινη φιοκι και η Σέντιτ έχουν μεγάλη διαφορα στην σκηροτητα
Είχα πετύχει κάτι κόκκινους σεντιτ στον λαναρα πολυ ωραίους, τους μάζεψα ολους
Με τους ισπανικούς μην ασχοληθείς καθόλου αν και το καψουλι τους δουλεύει εξαιρετικά την MG2
Είχα πάρει και 67αριδες ισπανικούς τους οποίους έκλεινα στην Mec cal20 σε δυο στάδια και ρελιασμα με το I2s. Με την Αο δεν τα βρήκαμε, με mb32 πήγαμε εξερετικα 1,20χ25 αλλά είχα λίγο θέμα στης δόσεις και ήθελα τσεκάρισμα, όχι κάτι τραγικό γιατί το έχω ταράξει το ογκομετρικό της. Η Α1 πήγαινε ρολόι.
Πάντως η Mec είναι ένα εργαλείο που πρέπει να υπάρχει στον πάγκο του ιδιογομωτη
Κάνει σχεδόν τα παντα

Back