Ιδιογόμωση cal 20

Πάρτε και ένα κοκκινέλι...

View attachment 52428View attachment 52429

Το να δείχνω αυτά τα φυσίγγια με κάνει να νιώθω σα χοντρή που φοράει κολάν.
Και εμένα έτσι βγαίνουν!
Γαμώ την λακκούβα μου μέσα! :D
Τελικά ποιό χαρτάκι ταιριάζει μέσα στο βύσμα του cal 20 για να λυθεί αυτό πρόβλημα με τις τρύπες ;
Κανείς δέν δέησε απο σεβασμό τουλάχιστον να απαντήσει σε κάποιον που προσπάθησε να βοηθήσει ;
Eκτός κι'αν είναι ιδιογομωτικό απόρρητον :):):):)

Τελικά ποιό χαρτάκι ταιριάζει μέσα στο βύσμα του cal 20 για να λυθεί αυτό πρόβλημα με τις τρύπες ;
Κανείς δέν δέησε απο σεβασμό τουλάχιστον να απαντήσει σε κάποιον που προσπάθησε να βοηθήσει ;
Eκτός κι'αν είναι ιδιογομωτικό απόρρητον :):):):)
Αγαπητέ Λάμπη νομίζω ότι έχεις δίκιο, 28cal πρέπει να είναι η απάντηση.

Σε παλαιότερα μηνύματα ο @Νίκος cal 20 μου είχε συστήσει να πάρω φελλούς 28cal οπότε αυτό ταιριάζει.

ναι αλλα θελουμε και σκαγια εκτος ποτηριου οποτε θα πρεπει να ανεβασουμε την στηλη σκαγιον η με χαρτακι cal 28 η με φελλο cal 28 οποτε παει περα η βαλιτσα, ...

Last edited:
Αγαπητέ Λάμπη νομίζω ότι έχεις δίκιο, 28cal πρέπει να είναι η απάντηση.

Σε παλαιότερα μηνύματα ο @Νίκος cal 20 μου είχε συστήσει να πάρω φελλούς 28cal οπότε αυτό ταιριάζει.
Έκλεισε η τρύπα τελικά ;
Αυτό το φαινόμενο αφορά ΚΑΧ καί μείωση του κατά 1 χιλ. συνήθως .

Δεν το έχω δοκιμάσει. Έχω ξεμείνει από υλικά. Στην επόμενη ιδιογομωτική περιπέτεια θα το δοκιμάσω σίγουρα.

Κοψε ενα cal20...με ψαλιδακι....κανε μικροτερη την διαμετρο....Εχει δικιο ο Λαμπης για την τρυπα...
Παραλληλα θα φυγει και η λακουβα...

Κοψε ενα cal20...με ψαλιδακι....κανε μικροτερη την διαμετρο....Εχει δικιο ο Λαμπης για την τρυπα...
Παραλληλα θα φυγει και η λακουβα...
Νίκο δεν καταλαβαίνω τί εννοείς.
Τί να κόψω με ψαλιδάκι; Κάλυκα; Βύσμα; Πού να το κόψω; Πως θα γίνει μικρότερη η διάμετρος με αυτό που έκοψα;

Cal 28 ταιριάζει παίδες απλά τα βύσματα του Gualandi στο cal 20 έχουν μια πατούρα μέσα στο ποτήρι και δεν κάθεται καλά το χαρτάκι σε αντίθεση με τους Z2m που μπαίνει αέρας.
Ίσως στους Gualandi ταιριάζει πιο καλά από cal 32

Νίκο δεν καταλαβαίνω τί εννοείς.
Τί να κόψω με ψαλιδάκι; Κάλυκα; Βύσμα; Πού να το κόψω; Πως θα γίνει μικρότερη η διάμετρος με αυτό που έκοψα;

Στο χαρτακι...μικρυνε την διαμετρο ωστε να χορεσει στο ποτηρι του πατου του βυσματος !!!

εικόνα_Viber_2022-08-02_13-09-10-839.jpg

Στο χαρτακι...μικρυνε την διαμετρο ωστε να χορεσει στο ποτηρι του πατου του βυσματος !!!

View attachment 52461
Τέλεια. Κατάλαβα τί εννοείς.
Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή. Θα σας ξενερώσω όμως, τέτοιες μικροδουλειές δεν κάνω για κάθε φυσίγγι. Γίνεται πολύ χρονοβόρο και δεν το διασκεδάζω. Ήδη το να βάλω χαρτάκι μέσα στο βύσμα είναι οριακό για τα κέφια μου, αν πρέπει να κόβω και κάθε χαρτάκι χαλιέμαι.
Ο καθένας με τα βίτσια του. :cool:
Ευχαριστώ πάντως!

Τέλεια. Κατάλαβα τί εννοείς.
Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή. Θα σας ξενερώσω όμως, τέτοιες μικροδουλειές δεν κάνω για κάθε φυσίγγι. Γίνεται πολύ χρονοβόρο και δεν το διασκεδάζω. Ήδη το να βάλω χαρτάκι μέσα στο βύσμα είναι οριακό για τα κέφια μου, αν πρέπει να κόβω και κάθε χαρτάκι χαλιέμαι.
Ο καθένας με τα βίτσια του. :cool:
Ευχαριστώ πάντως!

Μια φορα θα το κανεις....ετσι για να δεις τις διαφορες....
Μετα αγοραζεις ετοιμα !!

Μια φορα θα το κανεις....ετσι για να δεις τις διαφορες....
Μετα αγοραζεις ετοιμα !!
Θα το δοκιμάσω σίγουρα. Τώρα δεν έχω καθόλου υλικά, ούτε κάλυκας δε μου έμεινε.
Αν βρω και αγοράσω και ογκομετρικό που θέλω θα ξεκινήσω με μεγάλο κέφι τις τροποποιήσεις/βελτιστοποιήσεις που προτείνετε. Πραγματικά πολύ χρήσιμες συμβουλές. Αν φύγει η λακκούβα και η τρύπα θα είμαι υπέρευχαριστημένος!

Σημερα κατέβηκα στο εργαστήριο, και κοιτούσα την κάβα και πήρε το μάτι μου πίσω πίσω ένα μικρό μπουκαλάκι, Οπα τι έχουμε εδώ , F2X32 και άρχισε η φαγούρα για το στήσιμο. Εικόνες σκεψεις σαν ταινία
615/ fiocchi κάλυκας διάφανος/goualadi 21 /σκάγια νίκελ νο7/
125Χ26

Back