Ιδιογόμωση cal 20

διαβασμα και μην χανεσαι στο τη γραφει ο καθε ενας, αυτο που ειναι καλο για μενα σε σενα μπορει να ειναι μουφα.
Η ταπινει μου γνωμη για το εικοσαρι στο θεμα πυριτηδες ειναι τα τρεια Μ . MB32 MB36 M92S. Kαλα τα αστερια και τα αστρα αλλα απο το εικοσαρι και κατο ρελιαστο και παλι ρελιαστο απλα πραματα και σηγουρα.
Σίγουρα έχεις δίκιο και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, διάβασμα, ψάξιμο, δοκιμές. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μεγαλώνει η παρέα σε αυτό το διαμετρημα και θα ανταλλάσουμε απόψεις και εσείς που έχετε γνώσεις με την ιδιογομωση θα ξεστραβωνετε και μενα.shake hands.

τεκνα 1,35χ28 σκαγια νο10 ταπα γκουαλαντι 21 αφερουμε τα πτεριγια και την κανουμε μισοταπα καψουλι 686 ρελιαστο σε καλυκα 65αρι ρελιασμα με χαρτακι στα 60mm στο δικο μου οπλο ειναι θανατος, οτι βαλει μεσα στην ροζετα το ξετιναζει, μιλαμε για τσιχλα κοτσυφα γενικα για μικρα θυραματα.

τεκνα 1,35χ28 σκαγια νο10 ταπα γκουαλαντι 21 αφερουμε τα πτεριγια και την κανουμε μισοταπα καψουλι 686 ρελιαστο σε καλυκα 65αρι ρελιασμα με χαρτακι στα 60mm στο δικο μου οπλο ειναι θανατος, οτι βαλει μεσα στην ροζετα το ξετιναζει, μιλαμε για τσιχλα κοτσυφα γενικα για μικρα θυραματα.
Και για ορτυκι θα είναι ιδανικό πιστεύω, θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις κάποια συνταγή με MB36 η tecna στα 28γρ με πλαστικό ταπακι και μαλινη (fibre,diana) σκέφτομαι ένα φυσιγγι για πέρδικα με τέτοιο στήσιμο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Και για ορτυκι θα είναι ιδανικό πιστεύω, θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις κάποια συνταγή με MB36 η tecna στα 28γρ με πλαστικό ταπακι και μαλινη (fibre,diana) σκέφτομαι ένα φυσιγγι για πέρδικα με τέτοιο στήσιμο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
για ορτυκι δεν ειναι θα το κανει κιμα τα ορτυκια δεν θελουν πανω απο 26 γραμμαρια το πολυ με 8 1/2 νουμερο σκαγιον

Άμα σου πω ότι έβλεπα την Δευτέρα αυτό το βιντεάκι και ζήλευα(πάντα με την καλή έννοια)δεν θα με πιστέψεις? Ρελιαστα φυσίγγια, μηχανές ,εργαλεία ιδιογομωσης και γενικά την όλη ατμόσφαιρα .Τι μικρός που είναι ο κόσμος και βρεθήκαμε να μιλάμε τώρα στο HL γουστάρω .bravo.

για ορτυκι δεν ειναι θα το κανει κιμα τα ορτυκια δεν θελουν πανω απο 26 γραμμαρια το πολυ με 8 1/2 νουμερο σκαγιον
Νικόλα καταρχήν να σε ευχαριστήσω και δημόσια για οτιδήποτε απορία μου και ερώτημα η απάντηση σού ήταν άμεση και διαφωτιστικοτατη και πάλι ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Άσχετος τελείως αλλά για ορτυκι η τσίχλα περπατητο έχω (φαντασθεί) ένα φυσιγγι 21γρ μια γομωση ας πούμε χαμηλή για αυτό το διαμετρημα, ξεκούραστη στην ζέστη η στις πολλές τουφεκιές.

Το εχω σκεφτεί πολλές φορές να το κανω αυτό, να κατέβω κάτω απο τα 24 γραμμάρια, πιστεύω όμως ότι θα εχω πολλά τραυματισμένα λόγο αρεεις κατανομής όποτε θα πρέπει σφίξω το τσοκ κατα συνέπεια θα γίνω σαν τον λούκι λουκ .sarcastic. Με 24 έως 27 γραμμάρια δεν το κατάλαβενεις όταν ειναι ισορροπημένα τα φυσίγγια σου. Απο την άλλη ας βρεθούν τα θηράματα να ρίξουμε πολλές τουφεκιές και ας φάμε και καμία κλοτσιά παραπάνω δεν πειράζει .cool.

Απο τη άλλη τα υλικά που διαθέτο δεν μου επιτρέπουν να κατέβω τόσο χαμηλά σε γραμμάρια μπορο να το κανω με πατέντες αλλα δεν μπαίνω στην διαδικασία αυτή για ποσότητα θα φτιάξω ένα δυο για την δοκιμή και καλα ειναι.

Απο τη άλλη τα υλικά που διαθέτο δεν μου επιτρέπουν να κατέβω τόσο χαμηλά σε γραμμάρια μπορο να το κανω με πατέντες αλλα δεν μπαίνω στην διαδικασία αυτή για ποσότητα θα φτιάξω ένα δυο για την δοκιμή και καλα ειναι.
Νικόλα αν δεν κάνω λάθος ο συγκεντρωτηρας της gualandi είναι ιδανικός για μια χαμηλή γομωση εδώ έρχεται με τον κωδικό SG20L χωρητικότητας από 21γρ μέχρι 24γρ .
Και γω στα εμπορικά που έχω ρίξει μέχρι τώρα από 24γρ μέχρι 28γρ δεν έχω καταλάβει τίποτα άλλο ένα καλό αυτού του διαμετρήματος.

ναι αλλα θελουμε και σκαγια εκτος ποτηριου οποτε θα πρεπει να ανεβασουμε την στηλη σκαγιον η με χαρτακι cal 28 η με φελλο cal 28 οποτε παει περα η βαλιτσα, εχουμε τετοια με το δωδεκαρη και κανουμε την ζωη μας δυσκολη να τα εχουμε και με το εικοσαρι δεν παει. Για αυτο σου λεω λιγα πραγματα απλα και καλα για να μην χανεις το δασος και σου μενει το δεντρο, βιωνε την ιδιογωμοση με οτι πραγματικα χρειαζεσαι και με τα απολυτος απαρετητα. Στα λεω αυτα γιατη ειμαι καμενος και φορτομενος με πραγματα που δεν χρειαζομαι.

ναι αλλα θελουμε και σκαγια εκτος ποτηριου οποτε θα πρεπει να ανεβασουμε την στηλη σκαγιον η με χαρτακι cal 28 η με φελλο cal 28 οποτε παει περα η βαλιτσα, εχουμε τετοια με το δωδεκαρη και κανουμε την ζωη μας δυσκολη να τα εχουμε και με το εικοσαρι δεν παει. Για αυτο σου λεω λιγα πραγματα απλα και καλα για να μην χανεις το δασος και σου μενει το δεντρο, βιωνε την ιδιογωμοση με οτι πραγματικα χρειαζεσαι και με τα απολυτος απαρετητα. Στα λεω αυτα γιατη ειμαι καμενος και φορτομενος με πραγματα που δεν χρειαζομαι.
Έχεις απόλυτο δίκιο ..RESPECT.

Νικόλα καταρχήν να σε ευχαριστήσω και δημόσια για οτιδήποτε απορία μου και ερώτημα η απάντηση σού ήταν άμεση και διαφωτιστικοτατη και πάλι ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Άσχετος τελείως αλλά για ορτυκι η τσίχλα περπατητο έχω (φαντασθεί) ένα φυσιγγι 21γρ μια γομωση ας πούμε χαμηλή για αυτό το διαμετρημα, ξεκούραστη στην ζέστη η στις πολλές τουφεκιές.

αυτου του ειδους η γνωση πρεπει να μοιραζεται για να μην χανεται, πιστευω οτι κανενας εδω μεσα τα ηξερε καπου τα διαβασαν καποιος τους τα εμαθε οποτε δεν μας ανικουν και δεν διεκδηκουμε την πατροτητα τους, αντιθετα και εμεις με το ψαξημο που κανουμε για να φερουμε καποιες γομωσης στα μετρα μας ανακαληπτουμε λεπτομεριες που σε καποιους ειναι χρησιμες βαζουμε ενα λιθαρακι στην γενικη γνωση.

αυτου του ειδους η γνωση πρεπει να μοιραζεται για να μην χανεται, πιστευω οτι κανενας εδω μεσα τα ηξερε καπου τα διαβασαν καποιος τους τα εμαθε οποτε δεν μας ανικουν και δεν διεκδηκουμε την πατροτητα τους, αντιθετα και εμεις με το ψαξημο που κανουμε για να φερουμε καποιες γομωσης στα μετρα μας ανακαληπτουμε λεπτομεριες που σε καποιους ειναι χρησιμες βαζουμε ενα λιθαρακι στην γενικη γνωση.
.RESPECT. Έτσι πρέπει να μαστε γενικά στην ζωή μάς, τα πες όλα Νικόλα άμα μπορούμε να μοιραστούμε κάτι γιατί όχι θα πάρουμε και θα δώσουμε.

Μπράβο Νίκο, σκέφτεσαι σωστά!

Από περιέργεια γιατί να το κάνει κάποιος αυτό? Τι σκέφτεσαι?
Ασχολούμαι χρόνια με την ιδιογόμωση του cal12,και πάντα επιζητώ την μαλακιά τουφεκιά! θα ήθελα τώρα να ασχοληθώ με το cal20, και αν αυτή η μέθοδος κλεισίματος όντως προσφέρει χαμηλές πιέσεις σε μεγαλύτερα βάρη γόμωσης, γιατί να μην την προτιμήσω? Πάντα χρησιμοποιώ δίκαννα.

Back