Ιδιογόμωση cal 20

Κωνσταντίνε τρεις συνταγές από δοκιμές μου με την Remington , είναι semi magnun γομώσεις και πρέπει να βληθούν από όπλα με πιέσεις 1200 Bar και πάνω.

α] M92S - Cheddite 20/70 cx1000 - 1.55gr x32gr n5 -overpowder3mm +φελλός 10mm+ ποτηράκι GSG - 32gr N5 - φελλός 2mm - ρέλιασμα - O - 65.00mm

β] TecnaN -cheddite 20/70 cx1000 - 1.45grx32gr n5 - diana 12mm + φελλός 7mm+ ποτηράκι GSG - 32gr N5 - χαρτάκι- ρέλιασμα - O - 65.00mm

γ] TecnaN -cheddite 20/70 cx1000 - 1.45grx32gr n5 - diana 12mm + φελλός 13mm - 32gr n5 - χαρτάκι- ρέλιασμα - O - 65.00mm
ο διάνα είναι επάνω στην πυρίτιδα χωρίς overpwoder, έχει πολύ καλή έμφραξη, επίσης μπορεί να κοπεί [ο διάνα] στα δύο και να τοποθετηθεί στην μέση ο φελλός, δηλαδή [ διάνα 6mm + φελλός 13mm + διάνα 6mm], η μια γυαλιστερή πλευρά προς την πυρίτιδα και η άλλη γυαλιστερή πλευρά προς τα σκάγια, όταν κοπεί στη μέση.
υπάρχουν πολλές παραλλαγές με φελλό και διάνα, όρεξη να έχεις να αυτοσχεδιάζεις.

ΚΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

Κωνσταντίνε τρεις συνταγές από δοκιμές μου με την Remington , είναι semi magnun γομώσεις και πρέπει να βληθούν από όπλα με πιέσεις 1200 Bar και πάνω.

α] M92S - Cheddite 20/70 cx1000 - 1.55gr x32gr n5 -overpowder3mm +φελλός 10mm+ ποτηράκι GSG - 32gr N5 - φελλός 2mm - ρέλιασμα - O - 65.00mm

β] TecnaN -cheddite 20/70 cx1000 - 1.45grx32gr n5 - diana 12mm + φελλός 7mm+ ποτηράκι GSG - 32gr N5 - χαρτάκι- ρέλιασμα - O - 65.00mm

γ] TecnaN -cheddite 20/70 cx1000 - 1.45grx32gr n5 - diana 12mm + φελλός 13mm - 32gr n5 - χαρτάκι- ρέλιασμα - O - 65.00mm
ο διάνα είναι επάνω στην πυρίτιδα χωρίς overpwoder, έχει πολύ καλή έμφραξη, επίσης μπορεί να κοπεί [ο διάνα] στα δύο και να τοποθετηθεί στην μέση ο φελλός, δηλαδή [ διάνα 6mm + φελλός 13mm + διάνα 6mm], η μια γυαλιστερή πλευρά προς την πυρίτιδα και η άλλη γυαλιστερή πλευρά προς τα σκάγια, όταν κοπεί στη μέση.
υπάρχουν πολλές παραλλαγές με φελλό και διάνα, όρεξη να έχεις να αυτοσχεδιάζεις.

ΚΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
Ντινο σε ευχαριστώ από καρδιάς που μοιράζεσαι αυτά τα setup με την παρέα μας και πιστεύω θα ενδιαφέρουν τους φίλους του εικοσαριου, ενισχυμενα φυσίγγια βέβαια και φαντάζομαι ότι τα χρησιμοποιείς στον λαγό που χρειάζεται το κάτι παραπάνω.

Μετανάστης και στερημενος προς το παρόν αλλά προετοιμαζομε καταλληλος μέχρι να ρθει η Αγία ώρα που θα αρχίσω να γεμίζω.
Από φελους
screen shot on windows
image hosting
screen capture windows 7

Πλαστικούς εμφρακτήρες.
screen shot windows 7

free image hosting

Μαλινη diana μέχρι csd 20 B&P για long range καταστάσεις.

free upload image

post image

Κωνσταντίνε ωραίος , καλά πας, συνέχισε να μαζεύεις υλικά, για μηχανή προτείνω την Lee Load All II , την οποία έχω σε 12ga και σε 20ga και χρησιμοποιώ για καλυμπράρισμα , καψούλωμα - αποκαψούλωμα, στα σκάγια 7/8 ΟΖ, 1 ΟΖ και 1.1/8 ΟΖ, στο 6* ή 8* και στο πάτημα, την πυρίτιδα την μετράω με ζυγαριά ακριβείας 0,001 γρ. και μετά ρελιάζω. http://leeprecision.com/20g-load-all-ii.html , είναι φθηνή και αξιόπιστη, Η mec είναι καλές στιβαρές αλλά ακριβές, ακόμα και εκεί στο USA, https://www.mecshootingsports.com/600-jr-mark-v

Κωνσταντίνε ωραίος , καλά πας, συνέχισε να μαζεύεις υλικά, για μηχανή προτείνω την Lee Load All II , την οποία έχω σε 12ga και σε 20ga και χρησιμοποιώ για καλυμπράρισμα , καψούλωμα - αποκαψούλωμα, στα σκάγια 7/8 ΟΖ, 1 ΟΖ και 1.1/8 ΟΖ, στο 6* ή 8* και στο πάτημα, την πυρίτιδα την μετράω με ζυγαριά ακριβείας 0,001 γρ. και μετά ρελιάζω. http://leeprecision.com/20g-load-all-ii.html , είναι φθηνή και αξιόπιστη, Η mec είναι καλές στιβαρές αλλά ακριβές, ακόμα και εκεί στο USA, https://www.mecshootingsports.com/600-jr-mark-v
Σε ευχαριστώ Ντινο, μηχανή έχω πάρει την mec 600 Jr γυρω στα $200 και έξτρα μαχαιρακια για 6αρι και 8χταρι αυτά εδώ.
Super Crown Crimper Large Bore 6-Point-Ballistic Products
http://www.ballisticproducts.com/Super-Crown-Crimper-Large-Bore-6-Point/productinfo/0740006/

Είναι για καινούργιους κάλυκες αλλά από ότι είδα σε βιντεάκια και στους ριγμενους μια χαρά δουλειά κάνει, άσχετος τέλειος βέβαια και εδώ δεν έχω χρόνο και όρεξη να ασχοληθώ, κάτι τέτοιο έχω και γω στο νου μου χρήση μόνο για ξεκαψούλωμα, καψουλωμα, ζύγισμα πυρίτιδα, σκάγια στο χέρι χρονοβορο βέβαια αλλά είναι και αυτό μες τα ωραία αυτής της ασχολειας.

Κωνσταντίνε,
Όσο είσαι στην Αμερική πάρε και ένα Benelli Nova 20άρι. Δεν θα το μετανιώσεις.
Εδώ δεν υπάρχει στοκ και πρέπει να το κάνεις παραγγελία.

Κωνσταντίνε,
Όσο είσαι στην Αμερική πάρε και ένα Benelli Nova 20άρι. Δεν θα το μετανιώσεις.
Εδώ δεν υπάρχει στοκ και πρέπει να το κάνεις παραγγελία.
Αυτό το όπλο το είχα σαν πρώτη προτίμηση πιτσιρικάς σε cal 12 βέβαια, γιατί ήταν πολύ προσιτό οικονομικά τελικά αργότερα απέκτησα μια vitoria και έφυγε η κάψα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή και έχεις απόλυτο δίκιο, ποιότητα benelli, περιστροφικο κλειστρο, όπλο για σκληρή χρήση όπως είναι στημένο, και τιμή πολύ καλή. Προς το παρόν έχω ένα m2 comfort, και ένα beretta silver pigeon l, το m2 το χω ερωτευτεί σαν όπλο παναλαφρο πολύ καλή τουφεκιά, αξιόπιστο το κυνηγησα λίγο στην πέρδικα αλλά αρκετά στην τσίχλα, το beretta μαζεύει σκόνη προς το παρόν δεν το έχω κυνηγήσει καθόλου. Το χω παρακάνει λίγο με τα όπλα και δεν έχω σκοπό να πάρω άλλο αν έπαιρνα όμως κάποιο επαναληπτικό σε αυτό το διαμετρημα θα ήμουν μεταξύ της nova και του remington 870.

Δύο συνταγές που ξεσηκωσα από τούς Ιταλούς, έτσι για να υπάρχουν στα πρακτικά η για κάποιον φίλο που θέλει να τις δοκιμάσει.
Πρώτο:
Καλυκας: T1 70mm
Πυρίτιδα: psb 3 , στα 1,20 γραμμάρια
Καψυλι: 686
Γραμμάρια: 25
Ταπα: gualandi super g, 21mm
Κλείσιμο: 59,5 mm
Χαραξη: αστεροειδείς 6 πτυχών

Δεύτερο:

Καλυκας : T3 ,70mm
Πυρίτιδα: S4 ,στα 1,10 γραμμάρια
Καψυλι: cheddite cx 2000
Γραμμάρια: 26,90
Τάπα: B&P Z2m 22mm
Κλείσιμο:59,5mm
Χάραξη: αστεροειδείς 6 πτυχών

Last edited:
Δύο συνταγές που ξεσηκωσα από τούς Ιταλούς, έτσι για να υπάρχουν στα πρακτικά η για κάποιον φίλο που θέλει να τις δοκιμάσει.
Πρώτο:
Καλυκας: T1 70mm
Πυρίτιδα: psb 3 , στα 1,20 γραμμάρια
Καψυλι: 686
Γραμμάρια: 25
Ταπα: gualandi super g, 21mm
Κλείσιμο: 59,5 mm
Χαραξη: αστεροειδείς 6 πτυχών

Δεύτερο:

Καλυκας : T3 ,70mm
Πυρίτιδα: S4 ,στα 1,20 γραμμάρια
Καψυλι: cheddite cx 2000
Γραμμάρια: 26,90
Τάπα: B&P Z2m 22mm
Κλείσιμο:59,5mm
Χάραξη: αστεροειδείς 6 πτυχών

Πολυ ωραιες συνταγες..προσμμφατα βρηκα και ενα πολυ ωραιο διασπορας ψαχιυλευοντας ιταλικα site..θα το ψαξω και θα γραψω συνταγη

διαβασμα και μην χανεσαι στο τη γραφει ο καθε ενας, αυτο που ειναι καλο για μενα σε σενα μπορει να ειναι μουφα.
Η ταπινει μου γνωμη για το εικοσαρι στο θεμα πυριτηδες ειναι τα τρεια Μ . MB32 MB36 M92S. Kαλα τα αστερια και τα αστρα αλλα απο το εικοσαρι και κατο ρελιαστο και παλι ρελιαστο απλα πραματα και σηγουρα.

Back