...απο την δοσολογία του πλαστικού κάλυκα αφαιρούμε 0,05 γρ. πυρίτιδα και 1 γρ. σκάγια, για να πάμε στο χάρτινο!Λάθος το κατάλαβα.....πρέπει να πάω στο 1,40 x 29;;;
Με μπέρδεψε λίγο....

...απο την δοσολογία του πλαστικού κάλυκα αφαιρούμε 0,05 γρ. πυρίτιδα και 1 γρ. σκάγια, για να πάμε στο χάρτινο!Λάθος το κατάλαβα.....πρέπει να πάω στο 1,40 x 29;;;
Με μπέρδεψε λίγο....
Γιάννη μετά από 6 ώρες κυνήγι σε 3 διαφορετικά μέρη.... χωρίς να σηκώσω ούτε μύγα....μάλλον έκαψα φλάντζα φίλε......απο την δοσολογία του πλαστικού κάλυκα αφαιρούμε 0,05 γρ. πυρίτιδα και 1 γρ. σκάγια, για να πάμε στο χάρτινο!![]()
... μάμησε τα ...λίγο απο γιουβέτσι και εγώ... σήμερα το έριξα στο ψάρεμα!Γιάννη μετά από 6 ώρες κυνήγι σε 3 διαφορετικά μέρη.... χωρίς να σηκώσω ούτε μύγα....μάλλον έκαψα φλάντζα φίλε...![]()
![]()
![]()
Αυτό θα τα κόβει τα κουνέλια και στα 40-45 σίγουρα. Ωραιο!
Έβγαλες τουφεκιά κέντημα Γιάννη.
Βασίλη έβγαλε συγκέντρωση όσο και του ονομαστικού τσόκ που το έριξα ...Έβγαλες τουφεκιά κέντημα Γιάννη.
...ίσως 40 μέτρα Μιχάλη, αν βαστάν τα χέρια ...Αυτό θα τα κόβει τα κουνέλια και στα 40-45 σίγουρα. Ωραιο!
Κοιτά για να μην λέμε διαφορα, και εγω όταν την δοκίμασα στο χαρτί δεν με τρέλανε, αλλά στο θήραμα πέρδικα και άγριο περιστέρι ήταν άλλο πράγμα.
ολα αυτα με το εικοσαρι στο δώδεκα δεν το εχω δοκιμάσει. Στο δεκαέξι μπορεί να συμπεριφερεται διαφορετικα
Πολύ ωραίες οι δοκιμές σου Γιάννη.Καλησπέρα σ’ όλους και στους φίλους του Cal.16!
H S4n σε κάλυκα 64,5 χιλ., σε στρογγυλό ρέλι… σημερινές δοκιμές…
View attachment 58166
View attachment 58167
View attachment 58169
...αυτό Στρατή το έριχνα και πέρσι σε 65,2 χιλ. κάλυκα ...Πολύ ωραίες οι δοκιμές σου Γιάννη.
![]()
Σήμερα δοκιμή της MG2 και στο θήραμα...Παρε στοκ
δοκιμασε το και στο θήραμα