Ιδιογόμωση Cal.16

...απο την δοσολογία του πλαστικού κάλυκα αφαιρούμε 0,05 γρ. πυρίτιδα και 1 γρ. σκάγια, για να πάμε στο χάρτινο! :)
Γιάννη μετά από 6 ώρες κυνήγι σε 3 διαφορετικά μέρη.... χωρίς να σηκώσω ούτε μύγα....μάλλον έκαψα φλάντζα φίλε... o_O o_O o_O

Κοιτά για να μην λέμε διαφορα, και εγω όταν την δοκίμασα στο χαρτί δεν με τρέλανε, αλλά στο θήραμα πέρδικα και άγριο περιστέρι ήταν άλλο πράγμα.
ολα αυτα με το εικοσαρι στο δώδεκα δεν το εχω δοκιμάσει. Στο δεκαέξι μπορεί να συμπεριφερεται διαφορετικα

Κοιτά για να μην λέμε διαφορα, και εγω όταν την δοκίμασα στο χαρτί δεν με τρέλανε, αλλά στο θήραμα πέρδικα και άγριο περιστέρι ήταν άλλο πράγμα.
ολα αυτα με το εικοσαρι στο δώδεκα δεν το εχω δοκιμάσει. Στο δεκαέξι μπορεί να συμπεριφερεται διαφορετικα

η ταμπέλα ήταν αυτή... :)

Τabella MG2 - Cal.16.jpg

...εγώ έκοψα 0,08 πυρίτιδα, το λογαριάζω 600-650 bar το πολυ και περίπου 400 μ/δλ, εκείνο που μου κάνε εντύπωση ήταν η δύναμη κρούσης στο χαρτί, πίσω ήταν χοντρό κόντρα πλακέ θαλάσσης ,και φάνηκε καθαρά, ο συγκεντρωτηρας δε, χτύπησε στον πίνακα και γκελάρησε 15 μέτρα πίσω...:)

Πολύ ωραίες οι δοκιμές σου Γιάννη.
.shake hands.
...αυτό Στρατή το έριχνα και πέρσι σε 65,2 χιλ. κάλυκα ...

Στα 64,5 βγαίνει η ογκομετρία ακριβώς 5 χιλ. Κ.Χ με το δισκίο τοποθετημένο, το δε ρέλι έχει βάθος 2,8-2,9 χιλ. και πάχος 2,3 χιλ., κλεισμένο στα 59,5 ακριβώς, με στροφείο ΟMV OTP, ο συγκεντρωτήρας δε, ελαφρά πιεσμένος, όσο πρέπει ...

Ειναι εξίσου μαλακό , αλλα νομίζω οτι είναι καλύτερο φέτος... :)

1666017251310.png

Παρε στοκ
δοκιμασε το και στο θήραμα
Σήμερα δοκιμή της MG2 και στο θήραμα...:)

Δυο κουνέλια, ακαριαία καταβολή , το ένα 35 μέτρα γεμάτα, καταλαβαίνω οτι ειναι πολυ φονικό φυσίγγιο, ούτε που κούνησαν... :)

Back