Ιδιογόμωση Cal.16

... σήμερα με την βροχή, μόνο για γέμισμα κάνει ... :) ...

... δοκιμαστικό , S4n FIBRE , 16/67 Τ3 Fiocchi, 615, 1,25 X 27 γρ. Νο 6 απλά μολύβδινα , δυο (2) χαρτάκια overpowder dianna RVL 4 χιλ. ύψος έκαστο + τάπα χαρτοπολτού diana ύψους 16 χιλ., 67,2-57,0 τελικό ύψος , 2 σταδία...:)...

S4 n- Cal.16 - Fiber - 1 -.jpg

S4 n- Cal.16 - Fiber - 2 -.jpg

S4 n- Cal.16 - Fiber - 3 -.jpg

S4 n- Cal.16 - Fiber - 4 -.jpg

Καλημέρα στην παρέα!
Ξέρετε τι υπάρχει σε καλυμπραδόρο για το cal 16? Έχω την ΜΕΚ αλλά όχι σε 16άρι και εχω και το sizemaster της ιδια εταιρείας.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Αρχική Σελίδα/14. Μηχανές ιδιογόμωσης/Mec Αμερικής/MEC 600 JR MARK V DIE SET (ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ)
17 του 17

MEC 600 JR MARK V DIE SET (ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ)

MEC 600 JR MARK V DIE SET (ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ)​

Γράψτε μια κριτική
139,00 €
Μέγεθος: 12GA 16GA 20GA 28GA 36GA

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU):20002
Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
Ποσότητα:

Λευτέρη γιατί? Μου κίνησες την περιέργεια.
Εγώ δεν γεμίζω ποτέ όταν έχει έντονους νοτιάδες με υγρασία. Γιατί πολύ απλά όταν έχει τέτοιους καιρούς η αυξημενη υγρασία στην ατμόσφαιρα η οποία μπένει στα σπιτια μας, όταν τοποθετήσουμε την πυρίτιδα εκτός κουτιού της σε κάποιο σκεύος για να την γεμίσουμε στα φυσίγγια, θα αποροφίσει μεγάλο μέρος της ατμοσφαιρικής υγρασίας.

Εγώ δεν γεμίζω ποτέ όταν έχει έντονους νοτιάδες με υγρασία. Γιατί πολύ απλά όταν έχει τέτοιους καιρούς η αυξημενη υγρασία στην ατμόσφαιρα η οποία μπένει στα σπιτια μας, όταν τοποθετήσουμε την πυρίτιδα εκτός κουτιού της σε κάποιο σκεύος για να την γεμίσουμε στα φυσίγγια, θα αποροφίσει μεγάλο μέρος της ατμοσφαιρικής υγρασίας.
Ακριβώς αυτό που είπε ο φίλος ο ΡΡV, και επίσης στο άνοιξε- κλείσε ο αέρας που θα μπει στο δοχείο της πυριτιδας έστω και λίγο θα την επηρεάσει.
Ευχαριστω για τις απαντησεις!
Μαθαμε και κατι σημερα...

Καλησπέρα σ' όλους και στους φίλους του Cal.16! 🙂 ...

...μια περσινή δοκιμή με την C7, σε στρογγυλό ρέλι...ίσως θα έπρεπε να την ρίξω στα 35 μέτρα , η / και με το πιο ανοιχτό τσόκ 4/10 (3 1/2 άστρα)...δείχνει στενή, αλλά δεν είναι άσχημη νομίζω...

Δοκιμή C7,No 7 ,26 γρ.-30 μετρα 2 άστρα-Cal.16.jpg

Υ.Γ...έχει περγαμηνές εδώ στο νησί η C7, με φανατικούς θιασώτες ιδιογομωτές Περδικάδες!...έχω ακόμα καμιά 400αρια γραμμάρια...;)...

Καλησπέρα σ' όλους και στους φίλους του Cal.16! 🙂 ...

...μια περσινή δοκιμή με την C7, σε στρογγυλό ρέλι...ίσως θα έπρεπε να την ρίξω στα 35 μέτρα , η / και με το πιο ανοιχτό τσόκ 4/10 (3 1/2 άστρα)...δείχνει στενή, αλλά δεν είναι άσχημη νομίζω...

View attachment 61414

Υ.Γ...έχει περγαμηνές εδώ στο νησί η C7, με φανατικούς θιασώτες ιδιογομωτές Περδικάδες!...έχω ακόμα καμιά 400αρια γραμμάρια...;)...
Δεν την εχω δουλεψει ποτε ,εχω ομως 3 κουτακια γεματα .Δεν θελω να μπλεκω με πολλες

Καλημέρα σ' όλους τους φίλους... :) ...

Γέμισα λίγα φυσιγγάκια με την ΜΒ Χ 32... πιο χειμωνιάτικα!...1,40 την έστηνα στην έναρξη αστέρι / ρέλι , το τσίμπισα λίγο στο 1,45 ...

...χειμωνιάτικα γεμίσματα - 1 -.jpg

...χειμωνιάτικα γεμίσματα - 2 -.jpg

Ταμπέλα ΜΒ Χ 32....jpg

...χθες που έριξα ένα τέτοιο ρελιαστό σ' ένα Αγριοκούνελο, το άφησε ξερό και είχε κρύο το απόγευμα και υγρασία κάργα...

Καταλαβαίνω οτι αντέχει η ΜΒ και σε τέτοιες συνθήκες... 🙂 ...

Καλημέρα σ' όλους και στους φίλους του Cal.16!... :) ...

… «ελαφρές» γομώσεις του διαμετρήματος, με βάση την παρακάτω ταμπέλα...

PSB + 2 - γόμωση 20αριου σε αυλό 16αριου....jpg

...έστησα αυτό...

PSB+2-25 Gr. No7.jpg

...σε κάλυκα Fiocchi T3, κομμένος 64,5 χιλ, καψούλι 616 , couvette 6 χιλ. + τάπα FSF 16 χιλ., 1,50 Χ 25 γρ. Νο 7, στρογγυλό ρέλι με χαρτάκι. Η ογκομετρία βγήκε ακριβώς , τελικό ύψος 59,5 χιλ...

Όταν βρω χρόνο θα το ρίξω , να δω τι λέει...;)...

Νομίζω καλύτερα στα 25 μέτρα με 4/10 τσοκ(***1/2, το πιο ανοιχτό μου) θα δείξει ... είναι νομίζω περίπου, η ιδανική απόσταση βολής για Βελτιωμένο Κύλινδρο και το φυσίγγιο ρελιαστό, με αυτήν την βυσμάτωση, μάλλον θα είναι κάπως πιο «ανοιχτό»...:)...

Back