Λευτέρη γιατί? Μου κίνησες την περιέργεια.Αποφεύγω να γεμίζω με βροχερό, υγρό καιρό.
Αρχική Σελίδα/14. Μηχανές ιδιογόμωσης/Mec Αμερικής/MEC 600 JR MARK V DIE SET (ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ)Καλημέρα στην παρέα!
Ξέρετε τι υπάρχει σε καλυμπραδόρο για το cal 16? Έχω την ΜΕΚ αλλά όχι σε 16άρι και εχω και το sizemaster της ιδια εταιρείας.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Εγώ δεν γεμίζω ποτέ όταν έχει έντονους νοτιάδες με υγρασία. Γιατί πολύ απλά όταν έχει τέτοιους καιρούς η αυξημενη υγρασία στην ατμόσφαιρα η οποία μπένει στα σπιτια μας, όταν τοποθετήσουμε την πυρίτιδα εκτός κουτιού της σε κάποιο σκεύος για να την γεμίσουμε στα φυσίγγια, θα αποροφίσει μεγάλο μέρος της ατμοσφαιρικής υγρασίας.Λευτέρη γιατί? Μου κίνησες την περιέργεια.
Εγώ δεν γεμίζω ποτέ όταν έχει έντονους νοτιάδες με υγρασία. Γιατί πολύ απλά όταν έχει τέτοιους καιρούς η αυξημενη υγρασία στην ατμόσφαιρα η οποία μπένει στα σπιτια μας, όταν τοποθετήσουμε την πυρίτιδα εκτός κουτιού της σε κάποιο σκεύος για να την γεμίσουμε στα φυσίγγια, θα αποροφίσει μεγάλο μέρος της ατμοσφαιρικής υγρασίας.
Ευχαριστω για τις απαντησεις!Ακριβώς αυτό που είπε ο φίλος ο ΡΡV, και επίσης στο άνοιξε- κλείσε ο αέρας που θα μπει στο δοχείο της πυριτιδας έστω και λίγο θα την επηρεάσει.
Δεν την εχω δουλεψει ποτε ,εχω ομως 3 κουτακια γεματα .Δεν θελω να μπλεκω με πολλεςΚαλησπέρα σ' όλους και στους φίλους του Cal.16!...
...μια περσινή δοκιμή με την C7, σε στρογγυλό ρέλι...ίσως θα έπρεπε να την ρίξω στα 35 μέτρα , η / και με το πιο ανοιχτό τσόκ 4/10 (3 1/2 άστρα)...δείχνει στενή, αλλά δεν είναι άσχημη νομίζω...
View attachment 61414
Υ.Γ...έχει περγαμηνές εδώ στο νησί η C7, με φανατικούς θιασώτες ιδιογομωτές Περδικάδες!...έχω ακόμα καμιά 400αρια γραμμάρια......
...με αυτο το τσόκ Λευτέρη η με 2 άστρα?...Ρίξε το στα 36,5 θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ίσως κάτι μη αναμενόμενο.