Λεπτομέρειες... Άσε να λένε. Κι εμένα με κοροϊδεύουν οι φίλοι μου για το stainless αλλά... " Θα μου το δώσεις να ρίξω μια;" Όχι κ@ριολ#κι!!! Το ταπερακι σου (Glock) και σε άλλη παραλίαΘα με φωνάζουν τρόμπα με τέτοιο όπλο.
Όμορφη είναι αλλά όχι για εμένα ...
Αυτό είναι εύκολο και δεν θα κοστίσει πολύ. Ειδικά αν η ρίγα δεν σου είναι απαραίτητη, θα πάρεις το μοντέλο deergun και δεν θα χρειαστεί ούτε κόψιμο η κάννη. Μόνο αποθήκη θα προσθέσεις.Ονειρα κανεις...η Ρεμ στην Ελλαδα ειναι σχεδον ανυπαρκτη.
Εγω προσωπικα θα "φτιαξω" μια καπως ετσι.
View attachment 53064
Μπα μου αρεσει η ριγα!Αυτό είναι εύκολο και δεν θα κοστίσει πολύ. Ειδικά αν η ρίγα δεν σου είναι απαραίτητη, θα πάρεις το μοντέλο deergun και δεν θα χρειαστεί ούτε κόψιμο η κάννη. Μόνο αποθήκη θα προσθέσεις.
Μια χαρα εισαι με τη Μηδυο σου εσυ...Θα με φωνάζουν τρόμπα με τέτοιο όπλο.
Όμορφη είναι αλλά όχι για εμένα ...
Αμ δεν είμαι ... θέλω μια με 61 πόντους βασικά, σχετικά φθηνή, αξιόπιστη κάργα, που να μην παθαίνει ποτέ τίποτα ...Μια χαρα εισαι με τη Μηδυο σου εσυ...
Ε σχετικά φθηνή, βγαίνει η Μ1 στα 790. Βέβαια με εκατό ευρώ παραπάνω πας σε "μασάει η Μάρα". Σκληρό τυφεκγλουγλουΑμ δεν είμαι ... θέλω μια με 61 πόντους βασικά, σχετικά φθηνή, αξιόπιστη κάργα, που να μην παθαίνει ποτέ τίποτα ...
όχι επαναληπτική ... είμαι στο ψάξιμο αλλά δεν βιάζομαι
Αν την κόψεις ετσι την καννη γίνεται να,βαλεις εσωτερικα τσοκ??Ονειρα κανεις...η Ρεμ στην Ελλαδα ειναι σχεδον ανυπαρκτη.
Εγω προσωπικα θα "φτιαξω" μια καπως ετσι.
View attachment 53064
Aν εχει αρκετο παχος ναι...αλλα δεν θα ασχοληθω για το συγκεκριμενο...Ρεμ ειναι αργα η γρηγορα θα θελει οπλουργο οποτε θα παει μια και καλη στο γιατρο...αν την βγαλει καθαρη εννοειται!Αν την κόψεις ετσι την καννη γίνεται να,βαλεις εσωτερικα τσοκ??
Σου το ειπα και θα στο ξαναπω...μια χαρα με τη Μηδυο σου εισαι.Αμ δεν είμαι ... θέλω μια με 61 πόντους βασικά, σχετικά φθηνή, αξιόπιστη κάργα, που να μην παθαίνει ποτέ τίποτα ...
όχι επαναληπτική ... είμαι στο ψάξιμο αλλά δεν βιάζομαι
Ωραίος!!! Έτσι!!!!Και μαγκες...οποιος δεν εχει τα κοτσια να δουλεψει χλαπα χλουπα...καντε μας την χαρη και μην σχολιαζεται εδω μεσα!
Το παρων thread ειναι αντρικη δραστηριοτητα!
Με αυτό στον ήλιο θα σου λένε, λάμπεις Κωστα μου λάμπεις!!!
Ντίσκο μπάλα! Αλλά με... steelΜε αυτό στον ήλιο θα σου λένε, λάμπεις Κωστα μου λάμπεις!!!
Βλεπω τις πουλησες ευκολα τις 2 πρωτες...για την τριτη δεν θα ειναι τοσο ευκολο...θα περιμενεις καμποσο ακομα...Είχα Mossberg 500, Remington 870, Benelli Nova.
Έχω Benelli Nova.