Τάσο σε βλέπω αρπαγμενο με τα συγκεκριμένα. Φέρνει κανένας στην Χαλκίδα?Ελαααα...
Παμεεεε...
Τάσο σε βλέπω αρπαγμενο με τα συγκεκριμένα. Φέρνει κανένας στην Χαλκίδα?Ελαααα...
Παμεεεε...
Δυστυχώς όχι Μητσαρα..Τάσο σε βλέπω αρπαγμενο με τα συγκεκριμένα. Φέρνει κανένας στην Χαλκίδα?
Τιμές ξέρουμε για 30/32/34Ελαααα...
Παμεεεε...
Ηλία για τιμές Φεβρουαρίου...Τιμές ξέρουμε για 30/32/34
Όσα θες εσύ.500αδα μονο?
Εγώ τα θέλω ΟΛΑ.........Όσα θες εσύ.
τοσο καλα ειναι?Εγώ τα θέλω ΟΛΑ.........
In Outlander and Tasos13 we trust....τοσο καλα ειναι?
Άφησε και λίγα στο φίλο σου δεν θα πάρω πολλάΕγώ τα θέλω ΟΛΑ.........
Μην δίνεις και πολύ σημασία. Θυμάσαι στο καρτούν τον Σκρουτζ Μακντακ που έκανε βουτιές στις χρυσές λίρες? Όπου Σκρουτζ βάλε Μήτσο και όπου λίρες φυσιγγια....τοσο καλα ειναι?
Τα είδα στον παρδαλάκη τα diana και μου είπε ότι είναι αξιόλογα και σε καλύτερες τιμές από τα άλλα βέβαια δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά του έχω εμπιστοσύνη γιατί προσέχει τη βάζειΕλαααα...
Παμεεεε...
Πότε τα έφερε ο παραδαλακης φιλε; Τις προάλλες που πήγα δεν τα πρόσεξα.Τα είδα στον παρδαλάκη τα diana και μου είπε ότι είναι αξιόλογα και σε καλύτερες τιμές από τα άλλα βέβαια δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά του έχω εμπιστοσύνη γιατί προσέχει τη βάζει
Ήταν παρδαλά ρε, γι'αυτο δε τα είδες......Πότε τα έφερε ο παραδαλακης φιλε; Τις προάλλες που πήγα δεν τα πρόσεξα.
Ήταν παρδαλλαγής δηλαδή?Ήταν παρδαλά ρε, γι'αυτο δε τα είδες......
Μη κάνει άνθρωπος λάθος, αμέσως bulling. Με πληγώνειςΉταν παρδαλά ρε, γι'αυτο δε τα είδες......