Εεε...την παράδοση την έχουμε...Εσεις εισαστε χειροτεροι...
Αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ...
Εεε...την παράδοση την έχουμε...Εσεις εισαστε χειροτεροι...
Σκεφτόμουν...πως ένα τοπικό μαγαζί της Μεσσηνίας (που δεν έχει και τους σκληρούς χειμώνες πλέον) έχει στη φιλοσοφία του, την κατασκευή "τσιμπημένων" φυσιγγίων.
Απ' οτι ακούω όλη η γκάμα του με αυτή τη φιλοσοφία γεμίζεται...
Ποντάρει στις λίγες αυτές μέρες παγωνιάς και κακοκαιρίας που "βρίσκουν τον εαυτό τους";
Δεν τα ξαναριχνω ούτε τζαπα να μου τα δίνουνΣκορ 1-2.....
κ αν του μείνουν τα σαμερ?Και γιατί δεν τα βγάζει σε 2 ευδιάκριτες εκδόσεις
π.χ Ωμέγα standard και Ωμέγα summer...
Να ξέρει κι αυτός ο έρμος ο κυνηγός τι αγοράζει..
Πάρε σε παρακαλώ νεαρέ δύο κουτάκια ν.4 και ν.6 και βάλτα στην άκρηΤα Concord 33 γρ ηταν τρομερα για παγο, ,με ΜΒ32 κ πολυ καλα κ στα χοντρα σκαγια, αλλα φετος για τον παραπανω λογο γεμιζονται με CH6 κ δεν εχω αποψη...
Αυτά είναι που πάνε μπάλα33 γρ? ??θα σου σκορπισουν αυτά.
Όχι....στέλνει όμως παντού.Κουτουμανος φυσίγγια υπαρχουν στην Αθηνα σε καποιο καταστημα?
όντως...ο πάγος θέλει λίγα γραμμάρια κ παραπάνω μπαρούτιΑυτά είναι που πάνε μπάλα
Συνήθη συμβουλή του πατέρα μου αλλά και άλλων γνωστών μου κυνηγών της προηγούμενης γενιάς...όντως...ο πάγος θέλει λίγα γραμμάρια κ παραπάνω μπαρούτι
ναι ...ήταν όλοι τους γεμιστακιδες...οικονομικοί λόγοι...γνησιες μαλλινες...κ σιπ η Τγαλιας οι μπαρουτες...κ τότε όμως τις διακυμάνσεις τους τις είχαν....αλλα χρόνια...τοτε το κυνήγι δεν ήταν χόμπι...αλλα βιοπορισμοςΣυνήθη συμβουλή του πατέρα μου αλλά και άλλων γνωστών μου κυνηγών της προηγούμενης γενιάς...
"Στην παγωνιά αφαίρεσε 2γρ. σκάγια από την κανονική δοσολογία"
Μιλάνε βέβαια για τα "δικά" τους μπαρούτια και υλικά γομώσεων...
Ισχύει όμως σαν λογική και με τα σημερινά υλικά...
Όντως για το οικονομικό ήταν το κυριότερο και η ανυπαρξία ποικιλίας φυσιγγίων εμπορίου...ειδικά επαρχία...ναι ...ήταν όλοι τους γεμιστακιδες...οικονομικοί λόγοι...γνησιες μαλλινες...κ σιπ η Τγαλιας οι μπαρουτες...κ τότε όμως τις διακυμάνσεις τους τις είχαν....αλλα χρόνια...τοτε το κυνήγι δεν ήταν χόμπι...αλλα βιοπορισμος
Άπαιχτο, το εριχνα με το ποζε μπαικαλ.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος έχει δουλέψει τα Lambro Fast S4 33gr Έχω ακούσει ότι είναι καλά, άλλα θα ήθελα και μια γνώμη
Σοβαρά??......Γιατι εγώ έχω κάτι 58 γρ που πάνε και αυτά μπάλα. Κιτα σύμπτωση φίλε μου. steakΑυτά είναι που πάνε μπάλα