Altair Lusso
Banned
Δόξα τον Θεό, κάλα ήταν και φέτος που βρεθήκαμε εκεί έξω.
Μπάντι είναι ο σκύλος σου ή έτσι λες τον συγκυνηγό σου;Με το καλό για όλους, η νέα σεζόν τον Αύγουστο να μας βρει γερούς!!Η τελευταία, παρόλο που δεν ξεκίνησε καλά για μένα, στην τσίχλα που κυνηγώ, από τα τέλη Νοέμβρη και ύστερα πήγα καλά με το Μπάντι στα περπατητά και τα 2 τελευταία κυνήγια με το νέο φίλο Νίκο περάσαμε τέλεια!!
Μα ναι Βασίλη, ο σκύλος μου είναι ο καλύτερος συγκυνηγός!!!Μπάντι είναι ο σκύλος σου ή έτσι λες τον συγκυνηγό σου;![]()
Εγώ στο ψάρεμα έχω για απόχη τον αδερφό μου. Στο κυνήγι δεν χρειάζομαι σκύλο γτ τα βαράω ώστε να πέφτουν δίπλα μουΕγώ για μάζετα έχω τον Μπάμπη ,όχι σκύλος φίλος από προνηπιο αλλά ρε παιδιά ο τύπος δεν χάνει πουλί και βρίσκει και τα δικά μου χαχαχα!!!!!!!;
Δηλαδή μόνο στα κοντινά ρίχνεις ,η μήπως υπολογίζεις αέρα κατεύθυνση μποφόρ και τα μακρινά και αυτά πέφτουν δίπλα σουΕγώ στο ψάρεμα έχω για αποχή τον αδερφό μου. Στο κυνήγι δεν χρειάζομαι σκύλο γτ τα βαράω ώστε να πέφτουν δίπλα μου![]()
Τα μακρινά δεν τα πετυχαίνω ΛευτέρηΔηλαδή μόνο στα κοντινά ρίχνεις ,η μήπως υπολογίζεις αέρα κατεύθυνση μποφόρ και τα μακρινά και αυτά πέφτουν δίπλα σου
Εννοείς αυτά που είναι στα 60 70 μέτρα ,αυτά ούτε και εγώ τα πετυχαίνω χαχαχα!!!!!!!!!!!!αλλά τα κοντινά 40 50 δεν μας ξεφεύγει τίποτα ,Τα μακρινά δεν τα πετυχαίνω Λευτέρη![]()