Αναγνώριση Μανιταριών



Μήπως έγραψα το ανάποδο...;;; .think.
Όχι Κώστα, δεν είπα κάτι τέτοιο.
Αλλά ζητάω από το νήμα "αναγνώριση μανιτριών", μία αναγνώριση ενός μανιταριού και μου απαντάτε "τράβα ψώνισε από το σούπερ μάρκετ" .very happy.

Φυσικά καταλαβαίνω το χιούμορ και με χιούμορ απάντησα και εγώ.
 
Όνομα
Ηλίας
Φέτος γενικά ειναι μια χρονιά που απο μανιτάρια γίνεται ένας μικρός χαμός, και όσες "φολες" και να φάμε στο κυνήγι, μαζεύουμε απο κανένα μανιτάρι και αναπληρώνεται εν μέρη το κενο.

Μερικές απ τις "κυνηγετικές" επιτυχίες απ τον Οκτώβρη και το Νοέμβρη.
Βολίτες, κοκινούσκες,ζαρκαδίσια και πρόβεια.







Και ενα large ζαρκαδίσιο 30 εκατοστών που σπάει το ρεκόρ του προηγούμενου γιγαντα της κυριακής (27 εκ).
Βγάζει 2 τηγανιές βαρβάτες μονο του.
 
Όνομα
Ηλίας
Ωραίος αλλά τηγάνι; τα αδικείς, ψητά με λίγο βουτηρο και αλατάκι και πες μου
Καλησπέρα ΒΙΚ. Για μένα το βούτυρο είναι το ιδανικότερο υλικό που αναδεικνύει τη γεύση του μανιτάριου όσο πρεπει, απλά έτυχε η "παραγγελιά" απ το σπίτι να είναι σνιτσελ.
Της Κυριακής τα περισσότερα με βούτυρο γίνανε.
 
Περιοχή
Λυκόβρυση
Όνομα
Παντελής
Από το "Τελευταίο Τανγκο στο Παρίσι" ;)

Με το συμπάθιο και για να μαθαίνουν οι μικροί
Για μένα το βούτυρο είναι το ιδανικότερο υλικό που αναδεικνύει τη γεύση
Χαχαχα!!!! Ακριβώς!
 
Top