Έκθεση Κυνηγεσία 2024

Να κάνουν τι εκεί αφού θεσ δεν θέσ από αυτούς θα αγωρασησ την έκθεση την έχουν γραμμένη
Κάπως έτσι βλέπουν τα πράγματα εδώ στη χώρα οι μεγάλοι του οποιουδήποτε χώρου.
Δυστυχώς αυτή είναι η νοοτροπία μας.
Δεν βαριέσαι έτσι κι αλλιώς δεν περιμέναμε κάτι παραπάνω.

Ο χώρος με τα περίπτερα είναι πλέον πολύ μικρός και ο κόσμος τις ώρες αιχμής στριμώχνεται σε 3-4 μαγαζιά , γυρνάει γύρω γύρω στους διαδρόμους και στριμώχνεται στο στίβο με τα σκυλιά … πρακτικά ούτε όπλα μπορείς να δεις , στον Πλαστουργό έχει ουρά !!

Επιστρέφοντας από την έκθεση έχω να σχολιάσω ότι για άλλη μια φορά ο κόσμος ήταν αρκετός. Δυστυχώς το κάθε πέρισι και καλύτερα επιβεβαιώθηκε. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι είναι μια ευκαιρία να βρεθείς με φίλους κυρίως από την επαρχία, πλέον δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Απουσιάζουν όλες οι μεγάλες εταιρίες όπως και καταστήματα.

Και γω ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν συμμετέχει η ΠΕΒΕΚΕ....περισσότερο θυμίζει bazaar πάρα έκθεση....αρκετή συμμετοχή από τις 10 το πρωί....μου άρεσαν τα περίπτερα της dispan και gorilla shots....αρκετά καταστήματα με μεγάλη ποικιλία για όλα τα βαλάντια...μποτακια πάρα πολλά....κάποια έλεγαν για εκπτώσεις, αλλά οι τιμές ήταν ίδιες με τα ιντερνετικα μαγαζιά.....εγώ πήρα αυτό 150 ευρώ..

https://www.touris.eu/el/pnw24-00384-969-strata-5680-furudalretriever-active-camou-jkt-pinewood.html

Και γω ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν συμμετέχει η ΠΕΒΕΚΕ....περισσότερο θυμίζει bazaar πάρα έκθεση....αρκετή συμμετοχή από τις 10 το πρωί....μου άρεσαν τα περίπτερα της dispan και gorilla shots....αρκετά καταστήματα με μεγάλη ποικιλία για όλα τα βαλάντια...μποτακια πάρα πολλά....κάποια έλεγαν για εκπτώσεις, αλλά οι τιμές ήταν ίδιες με τα ιντερνετικα μαγαζιά.....εγώ πήρα αυτό 150 ευρώ..

https://www.touris.eu/el/pnw24-00384-969-strata-5680-furudalretriever-active-camou-jkt-pinewood.html
Καλοφορετο!

Αν σε αυτή την έκθεση συμμετείχαν οι εισαγωγείς - χονδρέμποροι το μόνο που θα συνέβαινε ήταν να πληρώνουμε πιο ακριβά τα προϊόντα όλο τον χρόνο.
Αν μάλιστα κάνανε και εκπτώσεις τότε θα τους κρεμούσαν ανάποδα τα λιανομάγαζα. Υπάρχουν κανόνες στο εμπόριο.
Τώρα αν θέλουμε εμείς να βλεφαριάζουμε είναι άλλο αυτό.
Αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να έρχονται κατασκευάστριες ή οι εισαγωγείς, να παρουσιάζουν 1 2 νεα μοντελα (αν υπάρχουν), να εχουν 2-3 τεχνικούς και να απαντάνε σε ερωτήσεις στον κόσμο. Και αυτό σε προγραμματισμένη ώρα με κοινό που έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή.
Πανηγύρι είναι γιαυτό και οι χαλβάδες έχουν την τιμητική τους, (Φαρσάλων που μαρέσει είχε?) Εδώ πάνω στον Αγιο Μάμμα έχει και Φαρσάλων και οι περισσότεροι πανε να αγοράσουν βρακιά.

Αυτό που παρατήρησα στα τουρκικά είναι ότι σε σχέση με 15 χρόνια πριν η ποιότητα κατασκευής, έχει ανέβει πάρα πολύ, όλα τα ιντερνετικα μαγαζιά του εξωτερικού είναι τίγκα σε τουρκικά όπλα...δεν είναι τυχαίο...όταν ένα όπλο που κοστίζει 800 ευρώ για έναν ιδιώτη ο έμπορος το αγοράζει 400 , κάτι που συμφέρει και τους δύο....

Νικο, δεν θα σε καλυψω με την απαντηση αλλα πρεπει να το αναφερω.εχτες στην εκθεση μιλησα προσωπικα με τον κ ΓΩΓΟ απο τα Ιωαννινα,αρκετη ωρα λογω ησυχιας.μου ειπε οτι αυτος ειναι ο αντιπροσωπος κ οτι ο Καλκατζακος ειχε εισαγει μια παρτιδα παλια.κ μαλιστα ηταν πολυ προθυμος να εξυπηρετησει,ως εδω καλα. εγω ομως αγορασα πριν 15 μερες απο καλκα κ εψαχνε να δει στο αλλο μαγαζι μηπως υπηρχε 66 π κανη,γιατι ειχε φερει μια κουνουργια παρτιδα.αντε να βγαλουμε ακρη
Οποιος θελει φερνει, δεν υπαρχει μονοπωλιο με αποκλειστικο αντιπροσωπο.

Back