Θελουμε επιβεβαιωση αν οντως οι φημες ειναι σωστες, εκτος και δεν συμμετεχει φετος.....Καλά που το είπες να δω αύριο τι είναι νο 24.
Θελουμε επιβεβαιωση αν οντως οι φημες ειναι σωστες, εκτος και δεν συμμετεχει φετος.....Καλά που το είπες να δω αύριο τι είναι νο 24.
Λουκουμάκι μου μυρίζει .Αύριο θα μάθωΣτη συγκεκριμενη υπαρχει κι αλλος λογος και ''σοβαρος''..
Νο 24......
υ.γ. ετσι λενε οι φημες.....
νοτη εαν εχει το κοριτσι που γινεται γοριλας και συγκρουομενα σφυρα να παωΚαλά που το είπες να δω αύριο τι είναι νο 24.
Θυμάμαι στο τέλος έλεγενοτη εαν εχει το κοριτσι που γινεται γοριλας και συγκρουομενα σφυρα να παω
Τι ώρα θα παςΣημερα πρωι θα παει κανεις;
Λεω να πεταχτώ μια βόλτα
Ξεκιναω σε λιγοΤι ώρα θα πας
Μετά τις 12 θα είμαι εκεί θα μπλιατσιαστουμε εΞεκιναω σε λιγο
Φυσίγγια πολλά να πάρεις μαζί σου μην ξεμεινεις.Μετά τις 12 θα είμαι εκεί θα μπλιατσιαστουμε ε
Μέχρι τότε θα είμαι στο περίπτερο 24 έλα να με βρειςΜετά τις 12 θα είμαι εκεί θα μπλιατσιαστουμε ε
Σαματι είναι κανένας με φυσίγγιαΦυσίγγια πολλά να πάρεις μαζί σου μην ξεμεινεις.
Πείτε μας κι εμάς τι έχει αυτό το 24 που το έχασαΜέχρι τότε θα είμαι στο περίπτερο 24 έλα να με βρεις
Αε προσεχεςΠείτε μας κι εμάς τι έχει αυτό το 24 που το έχασα
Δεν θυμαμαι αν εχεις το τηλ.Μετά τις 12 θα είμαι εκεί θα μπλιατσιαστουμε ε
Ναι ρε! Με τα μαγιό!
Να βρεθούμε να ανταμώσουμε
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Έκθεση-Κυνηγεσία-2024.5360/post-982292Όποιος πηγε ή θα παει να μας ενημερωσει αν τα καταστήματα που είναι εκεί έχουν όπλα ή έχουν ρουχα κυρίως;