Έκθεση Κυνηγεσία 2024

δεν νομίζω οτι μπορεί κάποιος να εισάγει κατι απο της μεγάλες εταιρείες, θα σε στείλουν στους εδώ αντιπροσώπους
Οταν υπαρχει συμβολαιο με την εταιρεια και τον εισαγωγεα που δηλωνει αντιπροσωπος, οχι δεν μπορεις, αλλα οταν δεν υπαρχει αυτο το συμβολαιο ο καθενας μπορει να φερει.

Οταν υπαρχει συμβολαιο με την εταιρεια και τον εισαγωγεα που δηλωνει αντιπροσωπος, οχι δεν μπορεις, αλλα οταν δεν υπαρχει αυτο το συμβολαιο ο καθενας μπορει να φερει.

Επίσης όταν πρόκειται για ένα προϊόν που δεν το φέρνει ο αντιπρόσωπος τότε μπορεί να το φέρει άλλος

Νικο, δεν θα σε καλυψω με την απαντηση αλλα πρεπει να το αναφερω.εχτες στην εκθεση μιλησα προσωπικα με τον κ ΓΩΓΟ απο τα Ιωαννινα,αρκετη ωρα λογω ησυχιας.μου ειπε οτι αυτος ειναι ο αντιπροσωπος κ οτι ο Καλκατζακος ειχε εισαγει μια παρτιδα παλια.κ μαλιστα ηταν πολυ προθυμος να εξυπηρετησει,ως εδω καλα. εγω ομως αγορασα πριν 15 μερες απο καλκα κ εψαχνε να δει στο αλλο μαγαζι μηπως υπηρχε 66 π κανη,γιατι ειχε φερει μια κουνουργια παρτιδα.αντε να βγαλουμε ακρη
Με κάλυψες πλήρως. Είχα μια υποψία ότι εισήγαγε και ο κ. Χάρης αλλά δεν ήξερα ποιος έχει την αντιπροσωπεία.
Άρα όποιος μπορεί και θέλει τις εισάγει.

Θα έλεγα να γράφαμε μία επιστολή δυσαρέσκειας και να τη υπογραφαμε με παραλήπτες όλες τις μεγάλες εταιρίες που δεν συμμετείχαν αλλά δεν πιστεύω ότι θα ιδρώσει το αυτάκι τούς.
Είχα στείλει πέρυσι,σε όλους.
Μόνον η "ΜΕΤΠΛΑΣΤ" απάντησε.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Έκθεση-Κυνηγεσία-2023.4793/post-864717

Ο χώρος με τα περίπτερα είναι πλέον πολύ μικρός και ο κόσμος τις ώρες αιχμής στριμώχνεται σε 3-4 μαγαζιά , γυρνάει γύρω γύρω στους διαδρόμους και στριμώχνεται στο στίβο με τα σκυλιά … πρακτικά ούτε όπλα μπορείς να δεις , στον Πλαστουργό έχει ουρά !!
Αφου μόνο αυτός είχε οπλα.!! Απίστευτο κυνηγετική έκθεση χωρίς όπλα και όμως αληθινό!!!

Με κάλυψες πλήρως. Είχα μια υποψία ότι εισήγαγε και ο κ. Χάρης αλλά δεν ήξερα ποιος έχει την αντιπροσωπεία.
Άρα όποιος μπορεί και θέλει τις εισάγει.
Επίσης και στο θέμα ένδυση ο συγκεκριμένος εισαγει καλής ποιότητας ρούχα ( bennisport, stagunt ) κτλ

Και γω ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν συμμετέχει η ΠΕΒΕΚΕ....περισσότερο θυμίζει bazaar πάρα έκθεση....αρκετή συμμετοχή από τις 10 το πρωί....μου άρεσαν τα περίπτερα της dispan και gorilla shots....αρκετά καταστήματα με μεγάλη ποικιλία για όλα τα βαλάντια...μποτακια πάρα πολλά....κάποια έλεγαν για εκπτώσεις, αλλά οι τιμές ήταν ίδιες με τα ιντερνετικα μαγαζιά.....εγώ πήρα αυτό 150 ευρώ..

https://www.touris.eu/el/pnw24-00384-969-strata-5680-furudalretriever-active-camou-jkt-pinewood.html
Τι πήρες ρε μάγκα! Φοβερό! Καλοφορετο!

Αφου μόνο αυτός είχε οπλα.!! Απίστευτο κυνηγετική έκθεση χωρίς όπλα και όμως αληθινό!!!
Συμβαίνει και αλλού , οταν η έκθεση είναι outdoor ( τώρα θα μου πεις η ονομασία ειναι κυνηγεσια ) μπορεί να μην έχει πολλα όπλα.

Και γω ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν συμμετέχει η ΠΕΒΕΚΕ....περισσότερο θυμίζει bazaar πάρα έκθεση....αρκετή συμμετοχή από τις 10 το πρωί....μου άρεσαν τα περίπτερα της dispan και gorilla shots....αρκετά καταστήματα με μεγάλη ποικιλία για όλα τα βαλάντια...μποτακια πάρα πολλά....κάποια έλεγαν για εκπτώσεις, αλλά οι τιμές ήταν ίδιες με τα ιντερνετικα μαγαζιά.....εγώ πήρα αυτό 150 ευρώ..

https://www.touris.eu/el/pnw24-00384-969-strata-5680-furudalretriever-active-camou-jkt-pinewood.html

Strata !

Μεγιά !

Καλοφορετο .Καλα κυνηγια
Ευχαριστώ.

Συμφωνώ.
Υ.γ. Μεγειά το μπουφάν.

Ευχαριστώ

Strata !

Μεγιά !

Ευχαριστώ, το μόνο αντίστοιχο σε βάρος και χαρακτηριστικά ήταν ένα απο μια άλλη εταιρία που μου διαφεύγει, ο ασπρογέρακας (alpha game) το έχει, αλλά στην κίνηση της επωμισης, κάτι με ενοχλούσε στους αγκώνες, ίσως επειδή δεν ήταν μονοκόμματο το μανίκι

Πάντως καί η Μπερέτα που ήταν και οι άλλες μεγάλες εταιρείες, φάτε μάτια ψάρια ήταν,στον μεγάλο κυνηγό μπορεί να είναι μεταχειρισμένα αλλά τουλάχιστον τα πιάνεις στα χέρια σου!
Σε αυτό συμφωνώ . Αλλά τουλάχιστον έβλεπες κάποια καινούργια όπλα. Το big hunter έχει όλα τα παλιά τριπαλια μεταχειρισμένα που είναι στα αζητητα όπως πχ auto5 baikal δικαννα κλπ κλπ που εμένα στα μάτια μου δεν μου φάνηκαν και στην καλύτερη κατάσταση ούτε στην καλύτερη ποιότητα. Και εκτός αυτό τα έχει πανάκριβα. Ειδικά τα πιο καλά που είναι και λίγο μάρκες στο όνομα. Από καινούργια είχε μερικά Benelli ,Breda beretta kai franchi και αυτά. Το ευχάριστο ήταν που έφεραν και μερικά τουρκικά και ήταν ευκαιρία να τα δει ο κόσμος αλλά τουλάχιστον όταν πήγα εγώ χθες αργά το βράδυ ήταν κλειδωμένα και δεν μπορούσες να τα επωμισεις. Παρόλα αυτά δεν μου γέμισαν το μάτι ούτε τα τούρκικα σε ποιότητα. Παρόλα αυτά στα χαρακτηριστικά τους ήταν τέλεια τα aselkon . 1500bar δοκιμασμένα με 5 χρόνια εγγύηση ακούγεται τέλειο αν όντως ισχύει. Αυτό που με πείραξε εμένα είναι ότι δεν έχει ποικίλα στα όπλα τουλάχιστον από τα καταστήματα. Fabarm δεν υπήρχε ούτε ένα καινούριο όπλο. Ουτε Browning . Ούτε Remington ούτε baikal. Ότι είχε φέρει το big Hunter μόνο από καινούργια που πραγματικά αν σταματήσει να έρχεται και αυτός τότε δεν θα υπάρχει κανένα όπλο να δεις στην έκθεση.

Σε αυτό συμφωνώ . Αλλά τουλάχιστον έβλεπες κάποια καινούργια όπλα. Το big hunter έχει όλα τα παλιά τριπαλια μεταχειρισμένα που είναι στα αζητητα όπως πχ auto5 baikal δικαννα κλπ κλπ που εμένα στα μάτια μου δεν μου φάνηκαν και στην καλύτερη κατάσταση ούτε στην καλύτερη ποιότητα. Και εκτός αυτό τα έχει πανάκριβα. Ειδικά τα πιο καλά που είναι και λίγο μάρκες στο όνομα. Από καινούργια είχε μερικά Benelli ,Breda beretta kai franchi και αυτά. Το ευχάριστο ήταν που έφεραν και μερικά τουρκικά και ήταν ευκαιρία να τα δει ο κόσμος αλλά τουλάχιστον όταν πήγα εγώ χθες αργά το βράδυ ήταν κλειδωμένα και δεν μπορούσες να τα επωμισεις. Παρόλα αυτά δεν μου γέμισαν το μάτι ούτε τα τούρκικα σε ποιότητα. Παρόλα αυτά στα χαρακτηριστικά τους ήταν τέλεια τα aselkon . 1500bar δοκιμασμένα με 5 χρόνια εγγύηση ακούγεται τέλειο αν όντως ισχύει. Αυτό που με πείραξε εμένα είναι ότι δεν έχει ποικίλα στα όπλα τουλάχιστον από τα καταστήματα. Fabarm δεν υπήρχε ούτε ένα καινούριο όπλο. Ουτε Browning . Ούτε Remington ούτε baikal. Ότι είχε φέρει το big Hunter μόνο από καινούργια που πραγματικά αν σταματήσει να έρχεται και αυτός τότε δεν θα υπάρχει κανένα όπλο να δεις στην έκθεση.
Ο big hunter είναι μαγαζί και όταν πουλά είναι όπλο έχει και φόρους μέσα, όποτε μια χαρά είναι οι τιμές του από ότι έχω δει στο site παλιά αρκει να δίνει και εγγύηση.
πάντως τα aselkon είναι άκρως δελεαστικά με την δοκιμή που έχουν περασει. Νομιζω ότι οποιος τα φέρει σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να παρει μεγάλο μερίδιο από την αγορά και να πιέσει τα μεταχειρισμένα.

Back