Ζακέτα να πάρεις!Θα έρθει κανένας σήμερα εγώ είμαι μέσα
Ζακέτα να πάρεις!Θα έρθει κανένας σήμερα εγώ είμαι μέσα
Έρωτας φυγάς ???Ζακέτα να πάρεις!
Έκανες ρε θηρίο τόσα? Μπράβο!Αν δεν αλλάξει κάτι πάντως για εμένα ήταν η τελευταία φορά, 700km πήγαινε έλα δεν αξίζει.....
Με γεια!!!Και γω ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν συμμετέχει η ΠΕΒΕΚΕ....περισσότερο θυμίζει bazaar πάρα έκθεση....αρκετή συμμετοχή από τις 10 το πρωί....μου άρεσαν τα περίπτερα της dispan και gorilla shots....αρκετά καταστήματα με μεγάλη ποικιλία για όλα τα βαλάντια...μποτακια πάρα πολλά....κάποια έλεγαν για εκπτώσεις, αλλά οι τιμές ήταν ίδιες με τα ιντερνετικα μαγαζιά.....εγώ πήρα αυτό 150 ευρώ..
https://www.touris.eu/el/pnw24-00384-969-strata-5680-furudalretriever-active-camou-jkt-pinewood.html
Με γεια!Επιστροφή από την έκθεση οι Aselkon καραμπίνες πολύ όμορφες από κοντά, στάση arvila για μπότες Ghibli στα 189€ +πατους 10€ και παραδοσιακά χαλβάς λαδιού.Το ευχάριστο ότι ο κόσμος την υποστηρίζει την έκθεση και ας λείπουν οι εταιρείες όπλων .View attachment 87376
Καλησπέρα Χρήστο και σε όλη την παρέα! Τιμή μου που σε γνώρισα κι εσένα και όλους τους φίλους που ανέφερες και χάρηκα πολύ!Καλησπέρα σας, πήγαμε κι εμείς! Έξω τυχαία συνάντησα @SpyrosBrowning τα είπαμε λίγο! Και μετά μέσα συναντήθηκα, και χάρηκα πολύ για την γνωριμία με όλους, με @Dimitris F @wingmaster @Χάρης Π @gvp @Καπ @manfles κτλ!!
Όχι δεν ήταν verney carron, επειδή μου άρεσε η παραλαβή snake της verney carron, άμα το είχε μπορεί και να το έπαιρνα....αλλά δενΜάλλον της verny carron θα λες.
ΕυχαριστώΜε γεια!
Ωραιο τζάκετ....με ωραια σχέδια κ σε καλη τιμή...Πήγαμε κι εμεις με τον @mixaliskav σήμερα για να δώσουμε το παρόν. Γράφτηκαμε στο ΚΕΚΑ μιας και ο ταμιας ειναι φιλος, τσιμπησα και αυτο το columbia 80 ευρω.
Στην εξοδο με σταματησε ο @PredatoZ με απειλητικές διαθέσεις! Χάρηκα Χρηστάρα, με τους υπόλοιπους θα τα πουμε στο συμπόσιο του Καλιγούλα
View attachment 87390
Πςςςςς.....προσωπικότητες που συνάντησες...Καλησπέρα σας, πήγαμε κι εμείς! Έξω τυχαία συνάντησα @SpyrosBrowning τα είπαμε λίγο! Και μετά μέσα συναντήθηκα, και χάρηκα πολύ για την γνωριμία με όλους, με @Dimitris F @wingmaster @Χάρης Π @gvp9000 @Καπ @manfles κτλ!!
Καλοφόρετο Σπύρο!!! Ρε συ πήγαινα με φίλο και σε γνώρισα τελευταία στιγμή από φώτο προφίλ!Πήγαμε κι εμεις με τον @mixaliskav σήμερα για να δώσουμε το παρόν. Γράφτηκαμε στο ΚΕΚΑ μιας και ο ταμιας ειναι φιλος, τσιμπησα και αυτο το columbia 80 ευρω.
Στην εξοδο με σταματησε ο @PredatoZ με απειλητικές διαθέσεις! Χάρηκα Χρηστάρα, με τους υπόλοιπους θα τα πουμε στο συμπόσιο του Καλιγούλα
View attachment 87390
Αυτό θα ήταν απόλυτα στοχευμένο αν ήταν ο @Alex37 και ο @outlanderΠςςςςς.....προσωπικότητες που συνάντησες...![]()
Ο outlander εκεί ήταν δεν τον είδεςΑυτό θα ήταν απόλυτα στοχευμένο αν ήταν ο @Alex37 και ο @outlander
Ο @Alex37 , αν ερχοταν θα ηταν μεταμφιεσμένος για ευνόητους λόγους...χα χα...Αυτό θα ήταν απόλυτα στοχευμένο αν ήταν ο @Alex37 και ο @outlander
Τα είπες όλα!!!!ο Casper...
Άσε βρε πονηρέΟ outlander εκεί ήταν δεν τον είδες
Άκουσε με που σε λέωΆσε βρε πονηρέ