@outlanderΑπογευματινο με outlander και του χρόνου να μαστε καλά πάνω από όλα υγεία!!!View attachment 86448
Γιατι σκυβεις ταπεινωμενε και υποτακτικε Βελισσαριε?
Γιατι μας κρυβεσαι?

@outlanderΑπογευματινο με outlander και του χρόνου να μαστε καλά πάνω από όλα υγεία!!!View attachment 86448
ποιος ειναι ο βελισσαριος?υπαρχη κι αλλος εκτος απο μενα?εγω μενω ηλιουπολη
Τα καλύτερα στην επαναφορά !!Προσθέτω και τα Λαμπραντόρ.
Απίστευτα ζώα.
δωσε σημα μολις δεις την πρωτη. Οχι που, μονο . . .νάτηΚαι του χρόνου με υγεία σε όλους τους συναδέλφους. Μιά καλή τσιχλοχρονιά έδωσε ευκαιρίες σε όλους τους συναδέλφους που την κυνηγούν, να περάσουν όμορφα στις εξορμήσεις τους. Τώρα σειρά έχουν οι εξορμήσεις για μορχέλλες για εμένα και όσους ασχολούνται με τα μανιτάρια. Καλή περίοδο αναδιοργάνωσης και υπομονής.
Κάι ότι λέει τότε η Β.ευρωπη, σκανδιναβικές χώρεςτον Οκτώβριο και Νοέμβριο.
Καθαρά θέμα καιρικών συνθηκών βορειοανατολικοτερα μας. Αν τα σπρώξει από πάνω θα κατέβουν. Φέτος τα καλύτερα περασματα τα πέτυχα με νοτια σκόνη και κατά περιόδους λασποψιχαλα...Αν έχει καλοκαίρι μέχρι τον πολικό κύκλο ως τέλος Νοεμβρίου θα κατέβουν μεν αλλά θα σκαλωσουν καπου βορειότερα μας δε. Όπως πέρσι...Αποδεικνύεται τελικά ότι η παρουσία της τσίχλας είναι καθαρά θέμα ανέμων και καιρού που επικρατεί κατά την διάρκεια της αποδημίας τον Οκτώβριο και Νοέμβριο.
Ούτε βαρύ χειμώνα είχαμε, ούτε πολλές βροχές, ούτε τα λιοδεντρα είχαν καρπό φέτος.
Έτυχε να δουλέψει ο δικός μας διάδρομος εκείνη την περίοδο.
Είχα γράψει πάντως τον Αύγουστο ότι την τσίχλα που είχα δει φέτος στην οξιά και στο αλπικό δεν την είχα δει ούτε τον χειμώνα στην Αταλάντη.
Εύχομαι κάθε χρόνο να είμαστε καλά και να βγαίνουμε στην φύση με πολλές συναντήσεις με θηράματα.
Εδώ είναι με την παρέα του για γουρούνια?Απογευματινο με outlander και του χρόνου να μαστε καλά πάνω από όλα υγεία!!!View attachment 86448
Δεν θέλω να φανταστώ πως πάει για φάσσες και υδρόβιαΕδώ είναι με την παρέα του για γουρούνια?
View attachment 86459