Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ξέρω αν ισχυει αυτο Χάρη η αν είναι σχήμα λόγου αλλά ένα πράγμα ξέρω να πω....

Όταν ακουω τον τάδε να μου λέει πως πηγαινει για τσίχλες με ένα μπαγαζι γεμάτο φυσιγγια τρία πραγματα μπορεί να συμβαίνουν...

1) Βαράει στον γάμο του καραγκιόζη..
2) Βαράει μόλις την δει κ όπου την δει...
3) Δεν σέβεται το ημερήσιο όριο....

Αυτά για να μην λέμε πως την ζημιά στα τσιχλοτοπια μας την κάνουν οι Ιταλοί....
Η είναι κασετοφονιάς.

Έχει πουλιά γκρινιάζετε, δεν έχει πουλιά πάλι γκρινιάζετε,δεν βρέχει, γκρινιάζετε! Βρέχει, πάλι γκρινιάζετε, δεν κάνει κρύο γκρινιάζετε, κάνει κρύο, πάλι γκρινιάζετε! Ευτυχώς τελείωσε τώρα οπότε γκρινιάζετε όσο θέλετε!.pray to God.

Έχει πουλιά γκρινιάζετε, δεν έχει πουλιά πάλι γκρινιάζετε,δεν βρέχει, γκρινιάζετε! Βρέχει, πάλι γκρινιάζετε, δεν κάνει κρύο γκρινιάζετε, κάνει κρύο, πάλι γκρινιάζετε! Ευτυχώς τελείωσε τώρα οπότε γκρινιάζετε όσο θέλετε!.pray to God.
Θα γκρινιάζουμε ρε μέχρι την έναρξη

Κάτσε να δεις του χρόνου που
Θα βλέπουμε την τσίχλα με το κηαλη τι θα γίνει :oops:

εδω που τα λεμε εχεις ενα δικαιο

Κάτσε να δεις του χρόνου που
Θα βλέπουμε την τσίχλα με το κηαλη τι θα γίνει :oops:
Κάνεις δεν μπορεί να ξέρει. Αλλά οι πιθανότητες είναι μαζί σου. Δύο καλές χρονιές σερι πόσο έχει να κάνει? Αν και για εδώ δεν φοβάμαι. Ακόμη και πέρσι είχε...

82a9f06b4b181f7ab93400a92d3b4ff9.jpg

Status
Not open for further replies.
Back