Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στα των τσιχλων καρτέρι πήγα αγκομαχωντας μετά την δουλειά και δεν είδα ούτε μια να ανεβαίνει.
Εδω δουλεψαν τα καρτερια αποψε.

Το πρωι οταν βγαινω απο το σπιτι σηκωνω πανω απο 20 πουλια, που δεν φευγουν μακρια, μολις φυγεις ξαναγυριζουν στα σκιερα μερη για σκουλικια.
Αυτο το φαινομενο δεν το θυμαμαι αλλη χρονια σε τετοιο μεγεθος.
Παντα υπηρχαν μια δυο τσιχλες στην αυλη αλλα οχι τοσες πολλες.
Εξυπνα ζωα, ξερουν οτι εδω δεν κινδυνευουν.

Ας τα λαδώνουμε σιγά σιγά!!!!! Θυμάμαι χρονιες που τέτοιες μέρες ανεβεναν εκατοντάδες πουλια τελευταία μέρα μας είχαν πνίξει οι κόκκινες, στα καρτερια από της 3.30 παύση μια ώρα μες της 5 και μετά ξανα ντουφεκιδη Ωραία χρονια
Ας μην έχουμε παράπονο φέτος Ηλία. Μακάρι κάθε χρόνο να είναι έτσι και ας μην περνάνε στα καρτερια την τελευταία εβδομάδα. Λάδωμα ούτε για πλάκα. Την Πέμπτη που θα βρέχει παντού το λάδωμα.

αλο ενα απογευματινο καρτερακι,,3 τσιχλιτσες και ενα ζευγαρι μαυρους που δεν πρωλαβανε να παντρευτουνε:(:( κατι ψιλομενες που δεν σηκωνες τουφεκι και μια σπαζοφτερα καρακαξα,,,,και το βραδακη αρχησανε τα βελτιωμενα f16 .sarcastic. παλι καλα λιγες τουφεκιες κανουμε και θα στοκαρουμε και φυσιγκιαααα;););)

αλο ενα απογευματινο καρτερακι,,3 τσιχλιτσες και ενα ζευγαρι μαυρους που δεν πρωλαβανε να παντρευτουνε:(:( κατι ψιλομενες που δεν σηκωνες τουφεκι και μια σπαζοφτερα καρακαξα,,,,και το βραδακη αρχησανε τα βελτιωμενα f16 .sarcastic. παλι καλα λιγες τουφεκιες κανουμε και θα στοκαρουμε και φυσιγκιαααα;););)
Ωπα και σενιο τραπεζάκι δίπλα στην καρέκλα ο Σάκης!!!! Είσαι απίθανος ρε!!! Να είσαι πάντα καλά και να σου παίρνουν τον σκούφο οι τσίχλες!!!

Ωπα και σενιο τραπεζάκι δίπλα στην καρέκλα ο Σάκης!!!! Είσαι απίθανος ρε!!! Να είσαι πάντα καλά και να σου παίρνουν τον σκούφο οι τσίχλες!!!
μωνο το τραπεζακι προσεξεςςςς,,η ποληθρωναρα δεν σου γεμισε το ματιιιι .yel. .yel.

Ας μην έχουμε παράπονο φέτος Ηλία. Μακάρι κάθε χρόνο να είναι έτσι και ας μην περνάνε στα καρτερια την τελευταία εβδομάδα. Λάδωμα ούτε για πλάκα. Την Πέμπτη που θα βρέχει παντού το λάδωμα.
Όχι παράπονο κανένα σε σχεσει με αλλά χρόνια ήταν παράδεισος!!!! Στο τέλος θα γράψω αναλητικα πως πήγε η χρόνια με νουμερα & κατανάλωση φυσηγγιον

Εδω δουλεψαν τα καρτερια αποψε.

Το πρωι οταν βγαινω απο το σπιτι σηκωνω πανω απο 20 πουλια, που δεν φευγουν μακρια, μολις φυγεις ξαναγυριζουν στα σκιερα μερη για σκουλικια.
Αυτο το φαινομενο δεν το θυμαμαι αλλη χρονια σε τετοιο μεγεθος.
Παντα υπηρχαν μια δυο τσιχλες στην αυλη αλλα οχι τοσες πολλες.
Εξυπνα ζωα, ξερουν οτι εδω δεν κινδυνευουν.
Εγώ είπα ότι στη περίφραξη της αυλής μου όχι μόνο κάνουν πάρτι, αλλά και δεν φεύγουν.
Αν ήθελα θα είχα τον καθημερινό μου μεζέ με το αεροβόλο.
Αλλά δεν θέλω.

Εγώ είπα ότι στη περίφραξη της αυλής μου όχι μόνο κάνουν πάρτι, αλλά και δεν φεύγουν.
Αν ήθελα θα είχα τον καθημερινό μου μεζέ με το αεροβόλο.
Αλλά δεν θέλω.
Και καλά κανείς… πηστευω το 95% τον τσιχλοκυνηγων θα είναι υπερ ευχαρηστημενοι κάναμε καλά κυνήγια φετος μακαρη και του χρόνου να έχει πουλια

Όχι παράπονο κανένα σε σχεσει με αλλά χρόνια ήταν παράδεισος!!!! Στο τέλος θα γράψω αναλητικα πως πήγε η χρόνια με νουμερα & κατανάλωση φυσηγγιον
Όχι Λιακο. Μην γράψεις νούμερα. Αρκεί που το ευχαριστηθηκες φέτος φίλε. Θα βγουν μερικοί να βγάλουν την χολη τους. Πάντα το κάνουν και θα λένε τις σκοτώσατε όλες του χρόνου που δεν θα έχει. Πέρσι έγραφαν συνεχως δακρυβρεχτα σχόλια για εξαφάνιση της τσίχλας. Φέτος που έχουν κλασει προφανώς στο τουφεκιδι δεν φαίνονται πουθενά.

Όχι Λιακο. Μην γράψεις νούμερα. Αρκεί που το ευχαριστηθηκες φέτος φίλε. Θα βγουν μερικοί να βγάλουν την χολη τους. Πάντα το κάνουν και θα λένε τις σκοτώσατε όλες του χρόνου που δεν θα έχει. Πέρσι έγραφαν συνεχως δακρυβρεχτα σχόλια για εξαφάνιση της τσίχλας. Φέτος που έχουν κλασει προφανώς στο τουφεκιδι δεν φαίνονται πουθενά.
Εχω ριξει τα 4πλασια φυσιγγια απο πέρυσι Μήτσο ,μακαρι καθε χρονια να ειναι ετσι

Αύριο μπεκάτσα και Κυριακή κλείνω και την 37μη σαιζόν μου με ένα καρτέρι τσίχλας ακόμα δε ξέρω που προσωπικά για μένα μια πολύ καλή χρονιά και στο ορτύκι και στη μπεκατσα και βεβαίως και στις αγαπημένες τσίχλες δεν έχω παράπονο εύχομαι καλό υπόλοιπο σε όσους το τραβήξουν μέχρι το τέλος και τον Αύγουστο πάλι με υγεία

Εχω ριξει τα 4πλασια φυσιγγια απο πέρυσι Μήτσο ,μακαρι καθε χρονια να ειναι ετσι
Εγώ Σπύρο μου έχω ρίξει ελάχιστα παραπάνω. Όμως το θέμα δεν είναι τι έχω ρίξει και τι έχω πάρει. Το θέμα για εμένα είναι το τι έχει δει το ματάκι μου φέτος! Επίσης περισσότερα από 120 χιλιόμετρα μείον στο κοντέρ του περπατητου φέτος. Με ότι σημαίνει αυτό!!! Τώρα πρέπει να τα κάνω άνευ τυφεκιου αυτά τα χιλιόμετρα.

Καλησπέρα σας, αύριο πρωί φεύγω και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα κάνω λήξει περιόδου στα πέριξ της Λαμίας,
από Μεξιάτες μέχρι Πελασγία, είδα κάτι βροχούλες στο μετεο αλλά ok δεν πτοούμαστε.
Δεν θα έχει το πρόγραμμα κυνήγι όλη μέρα, γιατί θα πέσει παντόφλα 🤣 μετά το πρωινό καρτέρι-περπατητό,
θα κάνουμε τουρ στην Παύλιανη, Καραβόμυλο, Καστανιές κλπ. και αν γυρίζουμε νωρίς θα κάνω απογευματινό.
Πήρα μαζί τη καραμπίνα, το s/p και 20 κουτιά φυσίγγια Νο 8-9 28γρ., 32γρ., μερικά 6αρια αν παίξει καμιά φάσα
και διασποράς για τις μαύρες και το περπατητό.
Αυτά τα λίγα, θα σας κρατάω ενήμερους, εφόσον έχω internet, για το τι παίζει....

Status
Not open for further replies.
Back