Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε είδα στο γιουτουμπ!!! Μου το έστειλε ο Χρηστος @PredatoZ ... Τέτοια εποχή θέλουμε η χιόνι η λιακαδαρες. Τίποτε ενδιάμεσο. Το πρώτο για ευνόητους λόγους κι το δεύτερο για να τις κάνει να σκέφτονται την επιστροφή και να μετακινουνται.
Έλα, πουτσούλα γορίλα Μητσάρα εεεε Κωστάρα, ωραίο βιντεάκι μπράβο μάγκες πάντα τέτοια με καλή παρέα!!

Καρτεράκι φόλες πολυτελείας μέρες τώρα και λογικό με τέτοια ζέστη τι να κουνηθεί.Έχω μέρες να πάω,διότι προλάβαινα μόνο καρτέρι και τώρα που δεν άξιζε δεν πήγαινα καν...ΣΚ αν προλάβουμε μαζί με την Ήρα 9χρ και 7 μηνών κοντά, πάμε για περπατητά!

Last edited:
Αυτές είναι πλέον απαγορευμένες από τις 21 τούτου τού μήνα και μέχρι τη λήξη τής 29ης!!!\
Θα το γραψω οπως μου ήλθε (οχι οτι το πιστευω αλλά η πλάκα πρεπει να πηγαίνει μπροστά) και ας φάω ...ξύλο.
Λοιπόν :
Είδατε ο πολυχρονεμένος μας ο Κούλης???
Εχτρα μερα φετος (29 Φεβρ) μας ρύθμισε - για τους φίλους Του τους κυνηγούς.
Φέτος που έχει πουλιά βεβαίως - βεβαίως.
Τι να το κάναμε τις προηγούμενες που δεν είχε πουλιά ???.big smile.

Χτες δοκίμασα σε άλλο καρτερακι από το προχτεσινο.
Στο"πήγαινε"έπαθα πλάκα από τα πουλιά που πετάγονταν!
Τόσα πουλιά,σ'αυτο το δρόμο,αυτή την ώρα είχα να δω εδώ και πολλααα χρόνια!

Γύρισα ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΣ!!!!

Να βογκαει ο τόπος από το κελάηδημα και να μην περνάει ΤΙΠΟΤΑ από τσιχλοκοτσυφα σε καρτέρι φωτιά(κατά το παρελθόν)!
Τα σπινια να περνούν κατά 10αδες!

Σήμερα δοκίμασα σε άλλο...
Κατάφερα 7 τσίχλες και 2 κοτσύφια.
Από 18:10 έως 18:20.
Τα πουλιά να κάνουν σλάλομ,με τέρμα γκάζια!
Ευτυχώς μου έκοψε κι είχα βιδώσει το spreader!😎
Συνολικά είδα δεν είδα 20 πουλιά...
Το κελάηδημα,ΚΕΛΑΗΔΗΜΑ!
Από παντού μπροστά μου!
Αν δεν είχα δει το "έργο",με το που κατέβηκα από τ'αυτοκινητο,θα γέμιζα και την άλλη τσέπη με φυσίγγια!
Ούτε καν!
Έριξα καμιά 15αρια σε μία τσέπη και γύρισα με υπόλοιπο!🙂

Μετα τις ευρωεκλογες μπορω να σας πω απο τωρα τι θα δηλωσει τον Αυγουστο του 24 ο υπουργος για την ρυθμιστικη 2024-25 ...

View attachment 86277

Να με θυμηθειτε...
θα φανε π@@@@ στης ευρωεκλογές και μετά θα αρχίσουν τα δωράκια!!! Δεν τους πάει να τα βάλουν και με τους κυνηγούς

Γύρισα ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΣ!!!!

Να βογκαει ο τόπος από το κελάηδημα και να μην περνάει ΤΙΠΟΤΑ από τσιχλοκοτσυφα σε καρτέρι φωτιά(κατά το παρελθόν)!

Το κελάηδημα,ΚΕΛΑΗΔΗΜΑ!
Από παντού μπροστά μου!
Αν δεν είχα δει το "έργο",με το που κατέβηκα από τ'αυτοκινητο,θα γέμιζα και την άλλη τσέπη με φυσίγγια!
Ούτε καν!
Την τελευταία φωρα που πήγα ουτε κελάηδημα δεν Ακουγόταν… από τον τόπο μου πήραν τον πουλο!!

Γύρισα ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΣ!!!!

Το κελάηδημα,ΚΕΛΑΗΔΗΜΑ!
Από παντού μπροστά μου!
Ούτε καν!
Κορινθία Γιάννη;
Με την καλοκαιρία δεν έχουν λόγο τα πουλιά να μετακινούνται για κουρνιά και πολλά απογευματινά πλέον δεν δουλεύουν καθόλου.

Εδω μονο ενα μέρος δουλεύει αλλα πρεπει να είσαι πανω σε δρόμο. Περνάνε σε ενα μηκος 150 με 200μ οποτε πιάνουν αρκετοί. Το κακό ειναι οτι μπροστά ειναι τεράστια ρεματια και πισω πρανές με πυκνή βλάστηση ,οποτε μιλάμε για πολλά χαμένα. Μιλάμε για παρα πολλά πουλιά φέτος που αρχίζουν απο τις 3 μεχρι που νυχτώνει.
Χθές πήγα μια βόλτα γύρω στις 4,15 και με επιφύλαξη πήρα και το σκύλο να δω πως θα παει με το ποδι ωστε σημερα να πηγαίναμε για μπεκάτσα. . Καθίσαμε λιγο ψηλότερα απο τον δρόμο και λιγότερο απο 15 λεπτά είχα 7 πουλιά και περνούσαν ασταμάτητα. Ομως το μυαλό μου ηταν στο ποδι του σκύλου το οποίο και μάτωσε στο σκισιμο .. Ετσι τον μάζεψα και φύγαμε και συνέχισα το αλυσοπρίονο προς εκτόνωση.

Τόσες φορές το έχουμε γράψει φέτος εδώ πέρα....
Που έχεις το νου σου στις μυτόγκες κ στις ξυλόκοτες???
Εεε στις βελουδοματες κ τις νεράιδες ήθελα να πω.......
.............στους ασκούς τους 10Lt κ τα λουκάνικα.......sarcastic.

Απογευματινά 0 ..ένα / δυο φορές θα παο ακόμα .. τα πουλια την έκαναν λίγο ποιο νωρίς από εδώ … μια χρόνια με πολλά σκαμπανεβάσματα πάει προς το τέλος .. αρχίζουμε σιγά σιγά προετοιμασία για την καινούργια χρονια
Χθες απογευμα μπεναν απο θαλασσα κ δε σηκωνες τουφεκι....κ ημουν κ σε λόφο εεε....
Πετουσαν στο θεό ως τις 18.15........εμπαιναν κ κόκκινες 5-10 μαζί.....

Γύρισα ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΣ!!!!

Το κελάηδημα,ΚΕΛΑΗΔΗΜΑ!
Από παντού μπροστά μου!
Ούτε καν!
Σαν μπεκατσίνια πανε οι μαύρες ρε.....χθες, εριξα σε 5 μαύρα με 5* 26gr No10....σκούπισα τα 4 κ τα εχασα με τη φορα που πηγαιναν....εεεε, πρεπει να με άκουσαν στο Κατάκολο οι Αλεπούδες.....μεχρι κ μια μπεκατσα σιχτήρισα στο δρομο, καθως πεταχτεικε απο λιοστασι κ τη χτυπησαν τα φωτα....νεύραααααααα....

Status
Not open for further replies.
Back